Įkraunama...
Įkraunama...

Netyciukas

Taip galima visada susigalvoti kokiu baisiu scenariju biggrin.gif Ilgai nepasitratins be apsaugu, greit pastos ir paskui ne tas galvoje bus, o va su kt , prezikais ir kitais "malonumais" tikrai daugiau sansu visa tai susigaudyti mirksiukas.gif Papildyta: mergos nepavydekit mirksiukas.gif kol kas ir nereikia nieko daryti. Pradzia gera, graziai bendrauja palaiko, nesake eik darykis aborto, nematau prie ko kabinetis, o baubai jusu galvoje matau gyvena biggrin.gif p.s ir kam pas tuos gydytojus kartu vaikscioti doh.gifnuo 16 viena vaikstau, tai man turejo prireikti vyro kai suaugau ir pastojau? doh.gifbiggrin.gifGimdyti, taip, reikia palaikymo, pagalbos, o tyrimam pasidaryti, tai man toks lepsiskumas ir kaprizas biggrin.gif
Nu pvz vyras galetu noreti pamatyti vaika per tyrima echoskopu. Bet ka cia. Gi viena gali.

Gerai, kad nesupanikavo vaikinas, bet be to tai daugiau niekas neaisku, nera net ka kalbet. Ne faktas, kad ji nescia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 14 liepos 2018 - 10:17
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 14, 03:11)

p.s ir kam pas tuos gydytojus kartu vaikscioti doh.gif

gal kad drasiau butu, jei jau pati nesusiprato pas ginekologe nueit, tai mama uz rankutes nuvest galetu. Juolab, kad ne man vienai kyla abejoniu del autores pateikto amziaus tikrumo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 14, 11:13)
Nu pvz vyras galetu noreti pamatyti vaika per tyrima echoskopu. Bet ka cia. Gi viena gali.
<p>Gerai, kad nesupanikavo vaikinas, bet be to tai daugiau niekas neaisku, nera net ka kalbet. Ne faktas, kad ji nescia. </p>

O kam tas echoskopas?gims ir pamatys abu ta vaikeli. Tikrai ne 10 m laukti. Smagiau realiai pilvuka paglostyti, prisiglausti, vaikeliui pasaka pasekti, o ne atlikti tyrimus, kurie nera butini ir kol kas nera garantijos, kad visiskai suagus. mirksiukas.gif Jei reikia tai reikia, jei kokios indikacijos yra, o siaip is smalsumo ziurinetis, nematau tikslo.

Taip niekas neiasku ir gyvenimas viska isaiskins, taigi, nera ko nei dideliu akiu baimes tureti, nei prisifantazuoti, bet tai ,kas yra, jo elgesys dabar, pagal situacija, yra labai geras, ko dar reiktu? pagyvens ir pamatys.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 07 14, 11:59)
gal kad drasiau butu, jei jau pati nesusiprato pas ginekologe nueit, tai mama uz rankutes nuvest galetu. Juolab, kad ne man vienai kyla abejoniu del autores pateikto amziaus tikrumo.

Taigi sake buvo.
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 07 14, 10:48)
<p>Koks smagumas pamoralizuoti...</p><p>Autore,luktelekit dar...tiesiog luktelekit.</p>

Butent, cia nera kito kelio tik palaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 14, 13:42)


Taigi sake buvo.


kas sake, kad buvo? Kur taip parasyta?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 14, 14:02)
kas sake, kad buvo? Kur taip parasyta?

pacioje pirmoje zinuteje : "Nuejau pas gydytoja kraujo tyrimo pasidaryti, tai sake,kad taip anksti dar nieko nematys.. Pakartoti testa kai sueis bent 10 dienu nuo nesaugiu lytiniu santykiu.. "

Atsakyti
kazin ar tiesa, kad ji ten buvo. Juk tada gydytoja butu ne tik pasakius, kad po 10 dienu reikia ta testa daryt, bet ir daugiau informacijos pateikus.
Atsakyti
nu gal nespeliokim, tik nematau motyvo, kam jai rektu tai issigalvoti, atrodo gana risli man istorija....o ir jau nuo kada tos gydytojos paskaitas skaito?
Atsakyti
mano mieste dar ir kaip paskaitas/moralus skaito, na, tipo sviecia. Bet su amzium tai vertinu, anksciau tik pykti kele.
O tema man kiek itartina. Manyciau, kazkur autore apsimelavus. O motyvu visokiu gali but. Gal nepilnamete apsimelavo. O gal pilnamete, kuri veliau zadejo istorija paversti sirdi veriancia drama, kurios atomazgoje prasys finansines paramos (buvo forume ir tokiu temu).
Atsakyti
nu pas jus ir fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
ne fantazijos, o realybe.
Atsakyti

Jūs juokingi žmonės... :D dar negalvojau, kad ant tiek supuvę žmonės esame... visas pyktis, visas negatyvas... toks jausmas, kad šunims kaulą numečiau ir dabar puola :D 

Taip, man tikrai 22 metai.. taip, pasielgiau kvailai. Yra kaip yra. Pamokų tikrai nereikia iš jūsų pusės. Visos įsivaizduoja, kad aš k***a ir šiaip kvailutė.. dėl kvailutės nesiginčysiu... pusę metų iki to karto neturėjau lytinių santykių.. iš vaikinų dėmesio daug sulaukiu. Bet šis buvo tas su kuriuo net ir po dienos pažinties atrodė,m kad galėčiau į pasaulio kraštą keliauti.. taip ir gavosi, kad pasimylėjome anksti ir nesisaugojome.. buvo kaip buvo. 

O apie vaikiną... vienos jau nusprendė, kad jis pasipustys padus.. na juokinga. Ir šlykštu skaityti.. kiek sugedę žmonės.. trūksta išsilavinimo, etikos, supratingumo ir to pačio žmogiškumo... 

Na bet mėgaukitės tuo numestu kaulu. Jums kaip antidepresantas kai turit kur pyktį išlieti. :)) nors nesuprantu už ką čia dauguma taip smerkia ir pyksta.. juk ne jūs gyvensit mano gyvenimą ir ne jūs šitą vargą ir džiaugsmą turėsit :))

Atsakyti

Neleidžia redaguoti. Kitą savaitę apsilankysiu pas gydytoją dar kartą. Ir tikrai parašysiu istorijos pabaigą. Ar nėščia, ar ne.. mano išdidumas leis jums numesti dar vieną kaulą, kad pusė galėtų pasakyti "o ką aš sakiau!!". 

O čia dar pasirodo istorija mano nori viena menininkė į paramos prašymo istoriją paversti... :D kad vien mano draugas uždirba tiek, kad jei pasipustys padus.. aš galėčiau patogiai visai gyventi iš jo pinigų kuriuos priteistų... tai mažiau fantazuokit moterėlės... nes jau ir pikta, ir juokinga skaityti darosi:)

Atsakyti