QUOTE(Vytas Saltalankis @ 2018 07 20, 16:11)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72158638" data-time="1532091857">
<div>
<p>Ka tu cia man apie savo karvyste bandai pasakot? Tu tik vienas kareivis, lakstantis po miskus? Turejau as as du nuominkus kareiviys viena po kito. Kai reikdavo mokescius atvaziuot susiskaiciuot - kojiniu maisai su dvokianciom kojinem tikrai neislysdavo. Skalbykle nuomojamas butwe neveike. Reiskias vaiminukai issiskalbdavo tas kojines su muilu ir nedejuodavo, kad muilu kojines skalbt cia kazkaip blogai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Pas mane irgi nereastum niekada. Tu kalbi apie profus karius, kurie kiekviena diena gali grizti namo. Bet kai esi sauktinis, privalomojoj tarnyboj, tu namo negrisi kas vakara. Jus tikrai daune.
Vienas kalba apie viena, o tu apie kita..
Nesnekek apie tai ko neismanai. Pas mane irgi niekada nerasi kojiniu maisuose ir smirdinciu drabuziu. Bet as pasakiau tai,kad nieko ci ablogo,kad zmogus tas 5 poras kojiniu isideda i maisiuka ir pasiveza namo issiskalbti, o ne barake..
Man kazkaip keista,kad jums nedaeina.. Jus sakot,kad tai pati didziausia nuodome kojines parsivezti namo issiskalbti... O as sakau,kad tai nera tokia nuodeme. Nesakau,kad negalima skalbti barake. Nieko cia tokio as ir kartais skalbdavau, kartais ne., bet tikrai nera tragedija jas parsivezti namo.. Bet ka cia iddiotei isaiskinsi kuri nenori skaityt ir suprasti.
dar karta kartoju KOJINES YRA NORMALU PARSIVEZTI NAMO IR ISSISKALBTI. TAI NERA TRAGEDIJA. O jus rekiat,kad tai tragedija.
As nesakau,kad butina namo parsivezti, bet sakau,kad TAI NERA TRAGEDIJA. Klimaksine boba cia vis nesupranta kas jai sakoma.;))</p>
<div>
<p>Ka tu cia man apie savo karvyste bandai pasakot? Tu tik vienas kareivis, lakstantis po miskus? Turejau as as du nuominkus kareiviys viena po kito. Kai reikdavo mokescius atvaziuot susiskaiciuot - kojiniu maisai su dvokianciom kojinem tikrai neislysdavo. Skalbykle nuomojamas butwe neveike. Reiskias vaiminukai issiskalbdavo tas kojines su muilu ir nedejuodavo, kad muilu kojines skalbt cia kazkaip blogai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Pas mane irgi nereastum niekada. Tu kalbi apie profus karius, kurie kiekviena diena gali grizti namo. Bet kai esi sauktinis, privalomojoj tarnyboj, tu namo negrisi kas vakara. Jus tikrai daune.

Siaip as pagalvojau ar tu psichiskai stabilus? Del kojiniu trecia diena ilgiausi postai nervinis purtymasis

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 20, 16:09)
Tu nesvaik tik gerai. Įkelk citatą kur aš pasakiau, kad "ot gerai tau bjaurybę, kad tu susirgai vėžiu". Įkelk, parazituojanti šmeižike!
Citatos neieskosiu. Beg kai ana plepaluose parase, kad serga veziu, tu jitoj temaj padziugavai, kad "gerai ta ana nubaude uz tave". Zinai gi apie ka kalbu. Kam tie cirkai.