Įkraunama...
Įkraunama...

Netyciukas

dar tema neistrinta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 20, 14:19)

Pries 15+ metu buvo toks populiarus forumas ir ten vienas narys propogavo dvi tezes:
1. Zmona privalo visada vyrui duoti
2. Jei kitaip neimanoma, galima zmonai sonus nuvanoti.

Ir pries 20 metu butu tas pats, bet kad tada LT moterys labai retai interneta turejo...


Amzinas TIK TAMSTAI AKTUALUS KLAUSIMAI - dave nadave. Pasauliui daugiau rupi "Buti ar nebuti" William Shakespeare.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 20, 14:19)
Aisku, kad slavu kalbos panasios i baltu. Kiek - cia jau subjektyvu, bet skiriasi nuo anglu ir nuo kitu kontinentu.

Ir visiems zinoma, kad lietuviai (ar zemaiciai) rasta laike piktosios dvasios irankiu todel ir neturejo rasto iki 17 amziaus

Ir pries 20 metu butu tas pats, bet kad tada LT moterys labai retai interneta turejo...

butent, labiau i zemaiciu kalba, nei lietuviu, nemazai labai panasiu zodziu.

as irgi maniau, kad daugumai zinomas faktas.

tikriausiai aplamai zmonija nesikeicia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 07 20, 14:25)
Siaip, ponai ir ponios "lingvistai" apsispreskite apie kalbate. Apie kalbas, ar prokalbes?

O svarbiausia, prie ko kalbu gramatika, raidynas lyginant panasumus tarp kalbu?

Siaip, jusu ziniai, visos Europoje esancios kalbs yra giminingos, kilusios is SANKSRITO, apart kaukazo regiono, suomiu-estu ir vengru, nes ju kalba priklauso finougro prokalbei.

nu cia tik paprastas forumas ir mano teiginys labai paparstas buvo, kad zemaiciu ir rusu kalbos yra panasios. ir yra visokiu teroiju apie ju kilme ir panasuma, bet panasumo kaip po pacio niekas neneigia. ir siaip butu keista, jei salia gyvenancios tautos, gentys kalbetu labia jau skirtingai, tas pokytis eina ne pagal dabar ispaisytas valstybiu sienas, o naturaliai, palaipsniui kaip ir viskas siame pasaulyje, turime zodziu is vokieciu kalbos, is skandinavo ir aisku is rusu. Butent visos europos kalbos giminingos, bet lietuviu ir rusu kalbos artimesnes, nei lietuviu ir anglu ir kulturos artimesnes.
Atsakyti

bet gi saket, kad del vaistu nebus? cia jau as tikrai nesuprantu apie vaistu poveiki, nes jusu pateikiama info priestaringa...

cambala, dabar jus nusipelnet bano. Vien uz keiksmazodzius. Valdykites.

 

Man atrodo,kad Cambala nemazai isgeria. Nes kas pora dienu paraso toki perliuka kur tik girtas gali parasyti... :D Su klaidomis, kai suprasti neimanoma.. Arba kai zodziuose bomzine prigimtis islenda... :)))

Atsakyti
QUOTE(Vytas Saltalankis @ 2018 07 20, 15:19)

<p>Man atrodo,kad Cambala nemazai isgeria. Nes kas pora dienu paraso toki perliuka kur tik girtas gali parasyti... biggrin.gif Su klaidomis, kai suprasti neimanoma.. Arba kai zodziuose bomzine prigimtis islenda... smile.gif))</p>

Vytukas negali kojiniu pamirst biggrin.gif .

As va negaliu tamstos vakaryjscio teiginio suprast, kai parasete jog " vaika" darbdavys globoti turi. Vaikyste pasibaigia 18 suejus. Darbdavys vienodai atsakingas tiek uz 20 intmeti tuek uz 50 imtmeti. Ar tau pienukas dar nenudziuvo, kad sitoks mastymas apie " vaikus"?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 20, 15:06)


nu cia tik paprastas forumas ir mano teiginys labai paparstas buvo,

O tai forume kas sauna i galva rasyt beli ka reikia? Jei nezinai kazko, tai nefantazuok. As pvz is forumo protingu nariu info pasisemiu, nes tikrai nera zmoniu, kurie viska zinotu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 20, 15:06)
ir siaip butu keista, jei salia gyvenancios tautos, gentys kalbetu labia jau skirtingai, tas pokytis eina ne pagal dabar ispaisytas valstybiu sienas, o naturaliai, palaipsniui kaip ir viskas siame pasaulyje,


O kodėl latviams ir estams tas negalioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 20 liepos 2018 - 14:40

Atkreipkite dėmesį kiek geriau ir giliau. Paprastai chamizmas forume kyla tada, kai į temas įsisuka būtent cambala. Ji yra pastovi kiršintoja. Kiti žmonės tik ginasi ir pameta tada jau taktą. Tada dar ir dar žmonių prisijungia ir kyla chaosas.
Tiek ši tema laikėsi normaliai, tiek ana Klajoklio tema, tiek kitos, kol neateina ta asaba. Lutuke kalba gana bendrai, niekada nepuola asmeniškai ir giliai nei vieno nario pirma, tuo tarpu cambala liečia net narių šeimas asmeniškai, o ne bendrai.
Bendrai kalbėti apie karą, marą, gėjus, ligas, paleistuvius ir t.t. - neuždrausta, draudžiama kabinėtis asmeniškai.

As gal ir negraziai pasakysiu.. Bet jei Cambala bandytu tyciotis is mano seimos, mano prigimties. nesvarbu ar as kariskiu vaikas, ar bomzu, ar prezidentu.. Jei kazkuria mano kilme akivaizdziai engtu.. Tikrai pasodinciau ant skruzdelyno.:)) Man nieko svenciau nera uz mano seima.. ir kai matau,kad tokia sena, alkoholike, bedarbe kitu kilmes spelioja ir bando paniekinti...  Nesigaileciau tokios net jei gatveje mustu ja.. :) 

Atsakyti
QUOTE(Vytas Saltalankis @ 2018 07 20, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72158513" data-time="1532081313"><div><p>Atkreipkite dėmesį kiek geriau ir giliau. Paprastai chamizmas forume kyla tada, kai į temas įsisuka būtent cambala. Ji yra pastovi kiršintoja. Kiti žmonės tik ginasi ir pameta tada jau taktą. Tada dar ir dar žmonių prisijungia ir kyla chaosas.
Tiek ši tema laikėsi normaliai, tiek ana Klajoklio tema, tiek kitos, kol neateina ta asaba. Lutuke kalba gana bendrai, niekada nepuola asmeniškai ir giliai nei vieno nario pirma, tuo tarpu cambala liečia net narių šeimas asmeniškai, o ne bendrai.
Bendrai kalbėti apie karą, marą, gėjus, ligas, paleistuvius ir t.t. - neuždrausta, draudžiama kabinėtis asmeniškai.</p></div></blockquote><p>As gal ir negraziai pasakysiu.. Bet jei Cambala bandytu tyciotis is mano seimos, mano prigimties. nesvarbu ar as kariskiu vaikas, ar bomzu, ar prezidentu.. Jei kazkuria mano kilme akivaizdziai engtu.. Tikrai pasodinciau ant skruzdelyno.smile.gif) Man nieko svenciau nera uz mano seima.. ir kai matau,kad tokia sena, alkoholike, bedarbe kitu kilmes spelioja ir bando paniekinti...  Nesigaileciau tokios net jei gatveje mustu ja.. smile.gif </p>

Klausyk, pienburniuk, ka tik prisiregistravusiam, nezinanciam sm virtuves subtilybiu, protingiau butu bent jau suprasti kas cia vyksta. Tik paskui komentuoti.
Ir kas tau neaisku is mano " perliuku"? Kas yra du viename ar trys viename? Tak paaiskinsiu - tie patys nariai, turintys po kelus nicus ir snekantyx su savim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 liepos 2018 - 14:58

Cambala ir Leksa.. Manau,kad mociutems reikia atjungti interneta.. Jums jo per daug.. 

Del tu kojiniu, nei trupucio neisizaidziau, kad ir kaip tau atrodo. :D Nes nera ko isizeisti kai kalbi su zmogumi kuris tame neturi patirties... Tu nei po miska lakscius, nei su 8 zmonemis viename kambaryje metus lako gyvenusi, as paminesiu,kad baigsis visi kojiniu skalbimai su muilu, jei reikes 10-15 kilometru zygi tureti su ekipuote. :)) Tada mieliau tas kojines vesi namo ir issiskalbsi normaliai,kad kita savaite svelnias minkstas kojines turetum. :) Kai pati su tuo nesusidurusi arba susidurusi tik su 1/100 dalimi,tai tavo aiskinimas atrodo panasiai lyg aiskintumete chirurgui,kad med irankius uztenka verdanciam vandenyje dezinfekuoti, nes anksciau to uztekdavo, kam cia autoklavuoti be reikalo(autoklavo reiksme susiraskit googleje).  Dar ir abejoju del issilavinimo.. Nors matosi,kad vaidinate inteligentiska, nors esate inteligentiska idiote... Tai gal koki aukstaji ir baigete, kurio niekur gyvenime nepanaudojot. :)

Atsakyti
QUOTE(Vytas Saltalankis @ 2018 07 20, 15:54)
Tu nei po miska lakscius, nei su 8 zmonemis viename kambaryje metus lako gyvenusi, as paminesiu,kad baigsis visi kojiniu skalbimai su muilu, jei reikes 10-15 kilometru zygi tureti su ekipuote. smile.gif)

Ka tu cia man apie savo karvyste bandai pasakot? Tu tik vienas kareivis, lakstantis po miskus? Turejau as as du nuominkus kareiviys viena po kito. Kai reikdavo mokescius atvaziuot susiskaiciuot - kojiniu maisai su dvokianciom kojinem tikrai neislysdavo. Skalbykle nuomojamas butwe neveike. Reiskias vaiminukai issiskalbdavo tas kojines su muilu ir nedejuodavo, kad muilu kojines skalbt cia kazkaip blogai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 07 20, 14:08)
Tu pries pora metu viesai forume pasizadejai nesisaipyti is ligoniu. As tada pazadejau taves nevadinti menkaverte. Po keliu dienu ikeli vaik8na kur karksejo ant Gedomino kalno ir saipaisi. Paskui padzougavai kad nare, kuri buvo tave biski apraminus, veziu susirgo.
Tai pradekit nuo saves, neisskiriamos hienytes. Kai pradesit - nebus forume jokiu pykciu.Bet tai misija neimanoma - jus abi niekada neprisipazinsit klydusios. Vartysites, vartysites. Kas ir dabar akivaizdu apie tai" kad aciudievui as zemaite , o neaukstaite".
Dabar apie lutuke. Kai ja ismete is forumo, praejo kazkiek laiko, nu turejo pasimokyt, ne? Na jei jau truksta to forumo  tai prisiregistravo nauju nicu. Ir kas gi mutiko toj pirmoj temoj kur ji prisiregistravo? Ir taip buvo aisku, kad truexo temoj ubunte raso. Jau tada net kai jus abi apie restoranus/ savininkus kalbejot. Neparyskinau jos iki tol, kol nepradejo varyt savam stiliui ant kitu moteru. Daugelis atsimena ta truexo tema ir tai kad naujai prisiregistravus vel elgiasi taip pat.
Cia zmogaus sutrikimas ne kitaip.

Tu nesvaik tik gerai. Įkelk citatą kur aš pasakiau, kad "ot gerai tau bjaurybę, kad tu susirgai vėžiu". Įkelk, parazituojanti šmeižike!
Atsakyti

Ka tu cia man apie savo karvyste bandai pasakot? Tu tik vienas kareivis, lakstantis po miskus? Turejau as as du nuominkus kareiviys viena po kito. Kai reikdavo mokescius atvaziuot susiskaiciuot - kojiniu maisai su dvokianciom kojinem tikrai neislysdavo. Skalbykle nuomojamas butwe neveike. Reiskias vaiminukai issiskalbdavo tas kojines su muilu ir nedejuodavo, kad muilu kojines skalbt cia kazkaip blogai.

 

Pas mane irgi nereastum niekada. Tu kalbi apie profus karius, kurie kiekviena diena gali grizti namo. Bet kai esi sauktinis, privalomojoj tarnyboj, tu namo negrisi kas vakara. Jus tikrai daune. :) Vienas kalba apie viena, o tu apie kita.. :) Nesnekek apie tai ko neismanai. Pas mane irgi niekada nerasi kojiniu maisuose ir smirdinciu drabuziu. Bet as pasakiau tai,kad nieko ci ablogo,kad zmogus tas 5 poras kojiniu isideda i maisiuka ir pasiveza namo issiskalbti, o ne barake.. :) Man kazkaip keista,kad jums nedaeina.. Jus sakot,kad tai pati didziausia nuodome kojines parsivezti namo issiskalbti... O as sakau,kad tai nera tokia nuodeme. Nesakau,kad negalima skalbti barake. Nieko cia tokio as ir kartais skalbdavau, kartais ne., bet tikrai nera tragedija jas parsivezti namo.. Bet ka cia iddiotei isaiskinsi kuri nenori skaityt ir suprasti. :) dar karta kartoju KOJINES YRA NORMALU PARSIVEZTI NAMO IR ISSISKALBTI. TAI NERA TRAGEDIJA. O jus rekiat,kad tai tragedija. :) As nesakau,kad butina namo parsivezti, bet sakau,kad TAI NERA TRAGEDIJA. Klimaksine boba cia vis nesupranta kas jai sakoma.;))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytas Saltalankis: 20 liepos 2018 - 15:14