Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

QUOTE(solo @ 2010 04 22, 21:24)
Neužtenka duomenų, taip paprastai kasko nepaskaičiuosi, reikalingas ir asmens kodas drausmingumui nustatyti. Be to, kompanijose skiriasi vertės.

nenorėčiau asmens kodo viešinti, tačiau drausminių nuobaudų ir įvykių neturėjus 4u.gif
Atsakyti
o kur utu pigiausia draustis jeigu buvo draudiminis ivykis ir as buvau kalininke? Beje, ar po metu laiko nuo draudiminio ivykio vis dar bus atsizvelgiama i ta ivyki ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(qqska @ 2010 04 25, 15:37)
o kur  utu pigiausia draustis jeigu buvo draudiminis ivykis ir as buvau kalininke? Beje, ar po metu laiko nuo draudiminio ivykio vis dar bus atsizvelgiama i ta ivyki ar jau nebe?

Kiek zinau, po metu jau nusiraso tas ivykis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 04 22, 23:24)
Neužtenka duomenų, taip paprastai kasko nepaskaičiuosi, reikalingas ir asmens kodas drausmingumui nustatyti. Be to, kompanijose skiriasi vertės.

Nesutinku, nereikia jokio asmens kodo ar pan., kad suzinoti preliminaria draudimo kaina, yra internete specialiu kasko skaiciuokliu, vakar kaip tik ziurejausi, nes prireike, tai ten tik bendro pobudzio info reikalinga apie auto. Cia pateikiama kaina, paprastai buna standarine neatsizvelgiant i drausmingumus. Mazdaug suzinojus, galutine kaina biski skiriasi, atsizvelgiant i vairavimo staza, tavo amziu, drausminguma. Bet ta suma zekliai nesiskiria, nes visgi pagrindas yra auto rinkos verte ir paramentrai.
Papildyta:
QUOTE(Perfecta @ 2010 01 06, 19:18)
Viliojanciai atrodo visu draudiku pasiulymai. Bet kai reikia moketi ismoka ir prasideda... Lietuvos draudimas - atrodo patikima kompanija, bet su ja turejau labai rimtu problemu. Gerai, kad radau konsultantus, kurie specializuojasi atgauti ismokas (www.draudimozala.lt). Tik per juos atgavau, ir daugiau nei tikejausi  thumbup.gif

As pries tai buvau kasko draudusis PZU Lietuva draudime, du metus pas juos draudziausi, teko ir del ismoku pora kartu kreiptis, viena karta as kalta buvo, kita karta i mane ileke, tai viskas kas priklauso buvo ismoketa be jokiu problemu. Tai net ir virsaus gavau, nes ir sena masiniuko trauma prie avarijos priskaite ir apmokejo, nors sakiau, kad cia ne nuo to ivykio, tiesiog labai zmoniskas darbuotojas prikliuvo, tik pamirksejo, kad man taip bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
as draudziausi ERGO. Salygos ir paketas geras, o del ismoku dar neteko susidurti
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2010 06 03, 14:48)
as draudziausi ERGO. Salygos ir paketas geras,  o del ismoku dar neteko susidurti

Ka tik issinagrinejom ir mes kas kur ir ka siulo, tai irgi rinksimes ERGO, daug pigiau bei didesnis paslaugu paketas ieina: pats automobilio draudimas, vairuotojo ir keleiviu nuo nelaimingu atsitikimu draudimas ir pagalbos kelyje draudimas, imant KASKO IR CA kartu, pasiulo su labai didele nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
lietuvos draudimas, jokiu bedu su juo nera buve
Atsakyti
Gal kas susiduret su tokiu reikaliuku.
Mano tevo masina drausta kasko. Per ilgaji savaitgali jam uzmiestyje sugedo masina. buvo reikalingas transportavimas. Kadangi per iseigines nerado kur automobili galetu suremontuoti, tai pasiskambino i kasko draudima ir masiniuka nemokamai nuvilko prie tecio namu. Dabar galvoju, ar galima butu vel tiketis is kasko draudimo nemokamo vilkimo nuo namu iki serviso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 28 birželio 2010 - 10:00
Visiems siulyciau detaliai istudijuoti Kasko sutartis pries pasirasant, nes pvz LD draudimo taisykles nenumato, jog nesutariant del zalos dydzio galima kreiptis i nepriklausomus ekspertus. doh.gif (Tai reiskia kad Jus turite sutikti su LD vertinimu..)
Ir siaip isiaiskinti kiekviena smulkmena susijusia su vagyste, avarija, zalos atlyginimu ir tt., nes is asmenines patirties galiu pasakyti, kad jos laaabai reiksmingos ivykus nelaimei.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 06 28, 10:00)
Gal kas susiduret su tokiu reikaliuku.
Mano tevo masina drausta kasko. Per ilgaji savaitgali jam uzmiestyje sugedo masina. buvo reikalingas transportavimas. Kadangi per iseigines nerado kur automobili galetu suremontuoti, tai pasiskambino i kasko draudima ir masiniuka nemokamai nuvilko prie tecio namu. Dabar galvoju, ar galima butu vel tiketis is kasko draudimo nemokamo vilkimo nuo namu iki serviso?

Mums panašiai buvo, tad prieš išvažiuodama į užsienį aš jiems parašiau el. laišką ir gavau atsakymą, kad draudiminių įvykių skaičius neribojamas ir paslauga bus suteikta 4u.gif
Geriausia, aišku, būtų, kad neprisireiktų, bet jei ką, sutartyje rašo, kad iki 3 įvykių su tuo pačiu gedimu.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 07 02, 08:42)
Mums panašiai buvo, tad prieš išvažiuodama į užsienį aš jiems parašiau el. laišką ir gavau atsakymą, kad draudiminių įvykių skaičius neribojamas ir paslauga bus suteikta 4u.gif
Geriausia, aišku, būtų, kad neprisireiktų, bet jei ką, sutartyje rašo, kad iki 3 įvykių su tuo pačiu gedimu.

Aciu 4u.gif
Jau patikrinom. Kvietem transportavima antra karta ir neiskilo jokiu problemu smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Moderatoriai
Atsakyti