QUOTE(solo @ 2010 04 22, 23:24)
Neužtenka duomenų, taip paprastai kasko nepaskaičiuosi, reikalingas ir asmens kodas drausmingumui nustatyti. Be to, kompanijose skiriasi vertės.
Nesutinku, nereikia jokio asmens kodo ar pan., kad suzinoti preliminaria draudimo kaina, yra internete specialiu kasko skaiciuokliu, vakar kaip tik ziurejausi, nes prireike, tai ten tik bendro pobudzio info reikalinga apie auto. Cia pateikiama kaina, paprastai buna standarine neatsizvelgiant i drausmingumus. Mazdaug suzinojus, galutine kaina biski skiriasi, atsizvelgiant i vairavimo staza, tavo amziu, drausminguma. Bet ta suma zekliai nesiskiria, nes visgi pagrindas yra auto rinkos verte ir paramentrai.
Papildyta:
QUOTE(Perfecta @ 2010 01 06, 19:18)
Viliojanciai atrodo visu draudiku pasiulymai. Bet kai reikia moketi ismoka ir prasideda... Lietuvos draudimas - atrodo patikima kompanija, bet su ja turejau labai rimtu problemu. Gerai, kad radau konsultantus, kurie specializuojasi atgauti ismokas (www.draudimozala.lt). Tik per juos atgavau, ir daugiau nei tikejausi
As pries tai buvau kasko draudusis PZU Lietuva draudime, du metus pas juos draudziausi, teko ir del ismoku pora kartu kreiptis, viena karta as kalta buvo, kita karta i mane ileke, tai viskas kas priklauso buvo ismoketa be jokiu problemu. Tai net ir virsaus gavau, nes ir sena masiniuko trauma prie avarijos priskaite ir apmokejo, nors sakiau, kad cia ne nuo to ivykio, tiesiog labai zmoniskas darbuotojas prikliuvo, tik pamirksejo, kad man taip bus geriau