Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 04 16, 23:19)
Tai vis del to, ar atsiras cia saziningu patareju, kur geriau draustis Kasko? biggrin.gif

konkrečiai bendrovės nurodyti negaliu, butų negražu ax.gif
Bet atkreipkit dėmesį į sąlygas, nes kaina gali keistis, būna tokių atvejų, kai nesąžiningi pardavėjai tiesiog apgauna, pasiūlydami mažesnę kainą pvz.: su didesne frančize.
Kai lyginsit kainą atkreipkit dėmesį į frančizę, kas galės su automobiliu važinėti (būna skirstymai pagal amžių, ar stažą), kur bus galima važiuoti. Ir dar galima užduoti klausimą, kodėl turėčiau rinktis būtent šią bendrovę, o ne kitą smile.gif Nes ši rūšis skirtingose draudimo bendrovėse šiek tiek skiriasi.
Realiai pasiskaičiuoti neišeinant iš namų galite visose bendrovėse, tik neaišku ar verta blush2.gif Siūlyčiau rinktis 2-3 lyderius, ar bendroves su kuriomis jau teko turėti gerą patirtį ir jas pasilyginti.
Sėkmės išsirenkat priimtiniausią variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2011 04 18, 00:16)
konkrečiai bendrovės nurodyti negaliu, butų negražu  ax.gif
Bet atkreipkit dėmesį į sąlygas, nes kaina gali keistis, būna tokių atvejų, kai nesąžiningi pardavėjai tiesiog apgauna, pasiūlydami mažesnę kainą pvz.: su didesne frančize.
Kai lyginsit kainą atkreipkit dėmesį į frančizę, kas galės su automobiliu važinėti (būna skirstymai pagal amžių, ar stažą), kur bus galima važiuoti. Ir dar galima užduoti klausimą, kodėl turėčiau rinktis būtent šią bendrovę, o ne kitą  smile.gif Nes ši rūšis skirtingose draudimo bendrovėse šiek tiek skiriasi.
Realiai pasiskaičiuoti neišeinant iš namų galite visose bendrovėse, tik neaišku ar verta  blush2.gif  Siūlyčiau rinktis 2-3 lyderius, ar bendroves su kuriomis jau teko turėti gerą patirtį ir jas pasilyginti.
Sėkmės išsirenkat priimtiniausią variantą  mirksiukas.gif

Taip pat reik pasidometi jeigu radote apgadinta automobili iki kokios sumos nereikalinga policija, nes tai veliau irgi laiko atima. T.y. pas vienus iki 3000, pas kitus iki 5000 pas dar kitus 5 % nuo draudimo sumos.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2011 04 17, 23:16)
konkrečiai bendrovės nurodyti negaliu, butų negražu  ax.gif

Realiai pasiskaičiuoti neišeinant iš namų galite visose bendrovėse, tik neaišku ar verta  blush2.gif  Siūlyčiau rinktis 2-3 lyderius, ar bendroves su kuriomis jau teko turėti gerą patirtį ir jas pasilyginti.

Visada galima i a.z. wink.gif Nes labai aktualu butu, todel, kad kalbejausi su keleta zmoniu ir visu skirtingos nuomones apie draudikus rolleyes.gif Todel norisi kuo daugiau rekomendaciju vienai ar kitai imonei rolleyes.gif

irnesakyk.gif Nesamone ten irnesakyk.gif tukstanciais skaiciuoja blink.gif kai nuejus i viena zinoma imone pasiule uz 1250 litu su 300 litu francize, kai nete tokiu kainu net neduoda su mano masina doh.gif

QUOTE(Kestukaz @ 2011 04 18, 07:48)
Taip pat reik pasidometi jeigu radote apgadinta automobili iki kokios sumos nereikalinga policija, nes tai veliau irgi laiko atima. T.y. pas vienus iki 3000, pas kitus iki 5000 pas dar kitus 5 % nuo draudimo sumos.

Aciu uz patarima! 4u.gif
Atsakyti
Visi tie draudimai man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kestukaz: 21 balandžio 2011 - 12:26
O aš turiu kitą klausima, ar galima drausti 10 metų automobilį kasko draudimu ir tik mėnesiui.. Vaziuojam į kelionė, tad norisi būti pakankamai saugiems
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2011 05 10, 09:43)
O aš turiu kitą klausima, ar galima drausti 10 metų automobilį kasko draudimu ir tik mėnesiui.. Vaziuojam į kelionė, tad norisi būti pakankamai saugiems

Drausti reik metams, bet yra galimybe draustis metams su mokejimu kas menesi ir po menesio nutraukti sutarti....
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2011 05 10, 08:43)

Na KASKO draudimas yra skirtas 1 metams laiko, ne kitaip. Tačiau, galima sužaisti:
drausti metams, su mokėjimu, kas mėnesį, ir po vieno mėnesio nutraukti.

Visgi yra keletas BET :

1. Prieš nutraukiant draudimą, likus mėnesiui iki nutraukimo datos informuoti raštu draudiką apie planuojamą nutraukimą. Tai reiškia, apsidraudi ir iš karto informuoji, kad nutrauksi po mėnesio biggrin.gif Draudikas manys, kad tau KASKO reikalingas tik tam, kad jau padarytą įvykį apmokėti.

2. Nutraukiant draudimo sutartį anksčiau KASKO draudimo galiojimo laiko, kuris yra 1 metai, būna išskaičiuojamos administracinės išlaidos.

Taigi apibendrintai sakyčiau, kad ne visi norės apsiimti drausti KASKO 1 mėn. taip vadinam, nes tai būtų išimtis, bet ne taisyklė, daug makalynės, finansiškai neapsimoka g.gif
Atsakyti
Siūlyčiau kreiptis į draudimo brokerius-jie turi įgaliojimus atstovauti kelias draudimo bendroves.Iš kelių variantų pasirinkite vieną,kurį pasitikrinkite tiesiai su siūloma įmone.

automotas
Atsakyti
Kasko visada draudžiuosi "Lietuvos draudime",o civilinę atsakomybę -ten kur pigiausia,nes ne man reikės ieškotis pinigų,o nukentėjusiajam,deja. Lengvąjam automobiliui nereikėjo draudimo išmokos, kol kas važinėjau teisingai,o vat privačios firmos sunkvežimių draudimas ten apsimokėjo ."Lietuvos draudimas " man patinka,kad niekada neatsimušinėja, kaip kitos bendrovės, pinigus praveda greitai . Tokia patirtis ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimute: 13 gegužės 2011 - 04:07
QUOTE(deimute @ 2011 05 13, 05:06)
Kasko visada draudžiuosi "Lietuvos draudime",o civilinę atsakomybę -ten kur pigiausia,nes ne man reikės ieškotis pinigų,o nukentėjusiajam,deja. Lengvąjam automobiliui nereikėjo draudimo išmokos, kol kas važinėjau teisingai,o vat privačios firmos sunkvežimių draudimas ten apsimokėjo ."Lietuvos draudimas " man patinka,kad niekada  neatsimušinėja, kaip kitos bendrovės, pinigus praveda greitai . Tokia patirtis ir tiek.

Kada paskutini karta teko gauti pinigus is Lietuvos draudimo?
Atsakyti
Jooo...tas magiskas zodis Lietuvos.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 05 13, 05:06)
Kasko visada draudžiuosi "Lietuvos draudime",o civilinę atsakomybę -ten kur pigiausia,nes ne man reikės ieškotis pinigų,o nukentėjusiajam,deja. Lengvąjam automobiliui nereikėjo draudimo išmokos, kol kas važinėjau teisingai,o vat privačios firmos sunkvežimių draudimas ten apsimokėjo ."Lietuvos draudimas " man patinka,kad niekada  neatsimušinėja, kaip kitos bendrovės, pinigus praveda greitai . Tokia patirtis ir tiek.

Kasko taip pat draudemes LD, privalomaji kitur, LD kaina tikrai nebuvo maziausia nei kitur, lyg net brangiausia kur domejomes, tiesiog del keliu simtu litu nesinori rizikuti daug tukstanciu mirksiukas.gif
Atsakyti