Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

paprastu vandenilio peroksido tirpalu (3%) kelis kartus per diena valiaus ir puikiai uzgijo 4u.gif
Atsakyti
As pries 3 sav veriausi auskara i speneli, valau keliskart ar dazniau dienoj purskalu octenisept, kuri rekomendavo verimo salone. Niekas nepuliavo, nieko neskaudejo, sukinejasi, viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2009 11 15, 15:24)
paprastu vandenilio peroksido tirpalu (3%) kelis kartus per diena valiaus ir puikiai uzgijo 4u.gif

vandenilio peroksidas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 16, 09:28)
vandenilio peroksidas  drinks_cheers.gif

Na idomiai g.gif
as pries kokias 3 sav, duriausi vel ausis, tai sake spirituotu kuonors tept, nes peroksidas letina gijima g.gif
o seniau kai veriausi, tai irgi gydziausi peroksidu, bet nepadejo doh.gif
Atsakyti
As jau 2 menesius kankinuosi su savo skylutem ausyse dry.gif Po menesio nesiojimo medicininio plieno auskariuku atrode, kad viskas jau ok. Ausys gyjimo metu nei puliavo, nei tino, nei skaudejo. Taigi pameginau persivert paprastus lengvus, mazucius sidabrinius auskarus. Pavaiksciojau viena diena su jais - eme viena ausis raudonuot ir skaudeti unsure.gif Vakare nusprendziau, kad reik juos issiverti. Isverus abi ausys eme kraujuot blink.gif Galvociau, gal sidabras netiko, bet nesiojant juos tik viena ausis kazkokia netokia buvo ir be to is seniau turiu ausyje dar viena skylute, i kuria galiu vert bet koki auskara, ar auksini, ar sudabrini, ar bizuterija, - nieko blogo jai nesidaro g.gif Persiveriau baisius medicininio plieno auskarus atgal. Po poros savaiciu vel bandziau persivert sidabra - vel kraujuot pradejo, tik sikart viena ausis g.gif Jau antra menesi plaunu skylutes vandenilio peroksidu ir vaikstau su tais baisiais medicininio plieno auskarais. Atrodo lyg viskas uzgyje, bet bijau vietoj ju kazka persivert. Ka daryt? Ar kuriai taip buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 16, 12:36)
As jau 2 menesius kankinuosi su savo skylutem ausyse dry.gif Po menesio nesiojimo medicininio plieno auskariuku atrode, kad viskas jau ok. Ausys gyjimo metu nei puliavo, nei tino, nei skaudejo. Taigi pameginau persivert paprastus lengvus, mazucius sidabrinius auskarus. Pavaiksciojau viena diena su jais - eme viena ausis raudonuot ir skaudeti unsure.gif Vakare nusprendziau, kad reik juos issiverti. Isverus abi ausys eme kraujuot blink.gif Galvociau, gal sidabras netiko, bet nesiojant juos tik viena ausis kazkokia netokia buvo ir be to is seniau turiu ausyje dar viena skylute, i kuria galiu vert bet koki auskara, ar auksini, ar sudabrini, ar bizuterija, - nieko blogo jai nesidaro g.gif Persiveriau baisius medicininio plieno auskarus atgal. Po poros savaiciu vel bandziau persivert sidabra - vel kraujuot pradejo, tik sikart viena ausis g.gif Jau antra menesi plaunu skylutes vandenilio peroksidu ir vaikstau su tais baisiais medicininio plieno auskarais. Atrodo lyg viskas uzgyje, bet bijau vietoj ju kazka persivert. Ka daryt? Ar kuriai taip buvo? unsure.gif

papasakosiu kaip man yra, ausis prasiverus esu jau daug metu, turiu vienoj ausy 3 skylutes, man irgi budavo panasiai kaip jums, kad raudonuodavo ir net kraujuodavo, 2 ir 3 skylutej visad isiveriu auskarius - akutes. ir dabar supratau kodel man kraujuoja, taip iseina, kad as negaliu nesioti auskariuku prie pat ausies,tu vadinamu akuciu, nes pavaiksciojus diena kita, man vel kraujas ima begti verysad.gif tikriausiai taip visada ir bus, teks vertis kitokius auskariukus, kad nebutu tokiu dalyku, ir nei tepaliukai nei vandenilio peroksidai tokiu atveju nepadeda. aisku kai pasitepu, dezinfekuoju vandeniliu peroksidu kai pradeda kraujuot tai praeina, bet jei isiveriu akutes ir panesioju kuri laika, vel tas pats prasideda. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 16 lapkričio 2009 - 11:10
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 16, 11:08)
papasakosiu kaip man yra, ausis prasiverus esu jau daug metu, turiu vienoj ausy 3 skylutes, man irgi budavo panasiai kaip jums, kad raudonuodavo ir net kraujuodavo, 2 ir 3 skylutej visad isiveriu auskarius - akutes. ir dabar supratau kodel man kraujuoja, taip iseina, kad as negaliu nesioti auskariuku prie pat ausies,tu vadinamu akuciu, nes pavaiksciojus diena kita, man vel kraujas ima begti verysad.gif tikriausiai taip visada ir bus, teks vertis kitokius auskariukus, kad nebutu tokiu dalyku, ir nei tepaliukai nei vandenilio peroksidai tokiu atveju nepadeda. aisku kai pasitepu, dezinfekuoju vandeniliu peroksidu kai pradeda kraujuot tai praeina, bet jei isiveriu akutes ir panesioju kuri laika, vel tas pats prasideda. doh.gif

Kaip keista del tu akuciu unsure.gif Pas mane to medicininio plieno auskarai irgi akutes, lyg nieko blogo nesidaro unsure.gif Buvau persiverus sidabrinius kablius ir akutes - po abieju kraujavo ausys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 16, 13:28)
Kaip keista del tu akuciu unsure.gif Pas mane to medicininio plieno auskarai irgi akutes, lyg nieko blogo nesidaro unsure.gif Buvau persiverus sidabrinius kablius ir akutes - po abieju kraujavo ausys unsure.gif

as irgi sidabra nesioju, berods ir auksinius buvau kazkada isiverus - irgi tas pats buvo, bet jau seniai, gal dabar auksiniai tiktu biggrin.gif bet abejoju..tikriausiai nei vienos akutes man netiks.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 16 lapkričio 2009 - 11:34
O as suzinojau kad man ir sidabras netinka unsure.gif doh.gif
Jau daugiau kaip menesi prasiverus ausis, isiveriau sidabrinius auskariukus ir pradejo slapiuot po truputi unsure.gif
Pabandziau auskariukus su platina dengtais kabliukais ir tiko thumbup.gif jei idomu uzsegimai atrodo taip: http://www.flickr.com/photos/suvertajums/3940506646/in/set-72157621765296562/
Atsakyti
o tuos gydomuosius auskarus butina nesioti prasidurus ausi?
Atsakyti
Merginos, o gal kuriai yra taip kaip man? Pas mane labai išsitempė skylutės, ir dabar jos beveik ant pačio ausies galiuko, bet kas keisčiausia, tai aš išvis niekada nenešiojau jokių sunkių auskarų. Pradžioje tai viskas normaliai buvo, po kokių 7metų nuo įvėrimo man taip pasidarė. Ir net matosi nenešiojant auskarų, kad tokia labai pailga ta skylė, jau taip nervuoja, kaži ką galima padaryti? Neduok dieve išvis ištrūks man ta skylė, tada jau siūti konkrečiai reikėtų. O tiek nedaug trūksta iki to, nes sakau, jau ant pačio ausies galiuko ta skylutė.. verysad.gif
Atsakyti
gal uzsiaugink ...turi kazkiek tikrai uzsitraukt ...

geriausia siaip titana pirkt..medicinis su juo palyginus s.,.. kaip ir gydomieji auskarai..su ausim be proto vargau, o kai prasiduriau bamba veriaus titanini auskara ir ploviau su druskos tirpalu..uzgijo puikiai
Atsakyti