Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

oj jei pagrindines skyles i ausu spenelius,tai tikria jokio skausmo,nes duria su pistoletu ,tik uzkaista ausis ir viskas 4u.gif o veria bet kuriame verimo salone arba kaikuriuose kosmetologiniuose kabinetuose 4u.gif keli is ju drakono zenklas,tatu,paradize,violiuksa
Atsakyti
na o man dar neužgijo verysad.gif dabar intensyviai ieškau auksinio auskariuko, nes bijau ekperimentuot su sidabru, manau to medicinio metalo tikrai man nepriima, o dabar kai esu nestuke.gif l.pradėjo skaudėti ir paraudus durio vieta, bet nei iš šio nei iš to tas skausmas, gal dėl to kad krūtinė didėja, kad oda plečiasi nežinau g.gif verysad.gif na jei nepadės auksinis auskariukas tada jau teks imti lauk, ir tai bijau dabar keisti ta auskara, nes gali būt kad neišeis kai taip skauda dabar verysad.gif be to mama sako kad gausiu pylos iš ginės dėl tokių čiūdų doh.gif doh.gif doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 12 kovo 2009 - 17:54
ogo,nenusiseke,o kur tu ieskai auksinio??as irgi noriu savo krezlytei tokio ypatingo auksinio grazaus kaip vynuko is dvieju pusiu,bet nezinau kur ieskot ir siaip kur ieskot medicininiu idomesniu,tose veryklose nera ko noriu unsure.gif
Atsakyti
sveikos panalės, norėjau paklausti, gal kas turite tuneliukus ausyje? man labai įdomu kaip juos prižiūrite? Ar tepate specialiais tepalais? (nuo kvapo) ar organinius tunelius ar kamščius nešiojate?
Nes turiu šią bėdą ir nežinau kokia efektyviausia priemonė galėtų padėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 03 15, 19:17)
ogo,nenusiseke,o kur tu ieskai auksinio??as irgi noriu savo krezlytei tokio ypatingo auksinio grazaus kaip vynuko is dvieju pusiu,bet nezinau kur ieskot ir siaip kur ieskot medicininiu idomesniu,tose veryklose nera ko noriu  unsure.gif

šiaip visose juvelyrinėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2008 04 21, 21:09)
niu ka niekas nepatarete, bet as igyvendinau savo troskima, gyjimas pries akis, o vaizdelis dabar toks blush2.gif  biggrin.gif
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
O čia iškilęs auskariukas, ta prasme su bumbuliukais ant galo? beje kiek vien tas auskariukas kainuoja?
Dabar pati mastau giluminį įsiverti, labai gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai ilgai negijo.
Esu isiverus auskariuka i bamba, tai negijo gal trys menesius sad.gif
O kai isiveriau auksini auskariuka - tai uzgijo per savaite... g.gif
Pati nesupratau - ar tas chirurginis metalas man netiko, ar su prastu auskaru man dure, ar as tokia brangi moteris, kad tik auksas man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 07, 14:53)
Man tai labai ilgai negijo.
Esu isiverus auskariuka i bamba, tai negijo gal trys menesius sad.gif
O kai isiveriau auksini auskariuka - tai uzgijo per savaite...  g.gif
Pati nesupratau - ar tas chirurginis metalas man netiko, ar su prastu auskaru man dure, ar as tokia brangi moteris, kad tik auksas man tinka  biggrin.gif

man tai su bambos auskariuku nebuvo jokiu problemu, tik is pradziu juokas imdavo kai tik isiverus negaledavau susilenkt smarkiai juoktis. smile.gif o kai pirma karta sugalvojau isvert ir vel ivert auskara, tai net nepajauciau, visai jokio skausmo, ausytese labiau skaudejo negu bamboj. smile.gif
Atsakyti
man irgi su metalais buvo problemu... tas hipoalerginis lyg ir nieko buvo (as cia apie ausi kalbu), tada po kiek laiko isiveriau sidabrini ir prasidejo slapiavimai, po to truputi puliuot pradejo, tai octeniseptu uzsigydziau ir isidejau auksinius. ir viskas, jokiu problemu su auksiniais
nors siaip megau sidabra..
Atsakyti
QUOTE(Plunksnia @ 2008 02 05, 19:41)
Sveikos,
lygiai prieš savaitę įsivėriau salone auskarą virš lūpos. Kelias dienas buvo viskas normaliai. Nei ištinę, nei paraudę. Kosmetologė liepė skalauti burną su hexolar antibakteriniu tirpalu, o auskarą iš išorės purkšti su octanisept, nešlapinti ir t.t. Na tai viską dariau, purškiau dažniau, nei reikia, ir šį rytą atsikėlus išsigandau. Lūpa ištinus, auskaras baigia sulįsti į odą iš abiejų pusių. Nuvažiavau pas kosmetologę. Ji pasiūlė išsiimti ir užsigydyt žaiždą. Tai nesutikau, sakiau kelias dienas pažiūrėsiu, jei pablogės, tada išsiimsiu. Dar papildomai sumąsčiau, kad druskos tirpalus darysiuos, nežinau, turiu baneocin tepalą, čia skaičiau, kad kas į bambą vėrėsi, tepdavosi, tai gal man irgi būtų neblogai? man svarbiausia, kad dingtų patinimas. jokių pūlių nesimato, atrodo normaliai viskas, bet ištino. išsiimti auskarą bijau, nes nesugebėsiu įsidėt. net nežinau, čia skaitosi med. metalas kažkoks. o man kai į ausis vaikystėje vėrė, tai nuo tų paprastų auskarų buvo papūliavę, bet po to praėjo ir visą laiką vėriausi tik sidabrą. net nežinau, gal reiktų nusipirkti sidabrinį auskarą ir persivert? kiek laiko gyja lūpose žaizdos? gal turit kokių patarimų, kaip sumažint tynimą ir šiaip kokie geriausi vaistai? Ačiū labai

vis dar kariauju, galit patikėt?biggrin.gif buvau pasigaminus balto-geltono aukso, supūliavo per savaitę taip, kad neišėjo atsukt, draugas nukirpo. dabar nėra jokio patinimo, bet vis dar šlapuoja aplink... nežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 02 11, 10:17)
fainai atrodo  thumbup.gif

truputi pasiskolinsiu foto  ax.gif
as tai noreciau va sitoj vietoj auskariuko:
user posted image

bet turbut labai trukdytu plaukai, ir miegot turbut nepatogu butu  g.gif o dar kai macius kad ta kita puse taip atsikisus, tai nelabai graziai atrodo  ax.gif

As cia turiu, turiu desiniajame ausyje. Tepiau tuo, ka sake kosmetologe CUTASEPT F, viskas buvo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai buvau mazesne, nesiojau auskarus, bet po iverimo kazkas turbut netiko, puliavo, tai juos issiveriau. Kai suaugau, eidama staiga pro salona sumaniau ir vel isiverti. Viskas puikiai uzgijo su Octenisept. Tiesa, auskarus nesioju tik sidabrinius, nezinau kaip su paprastais butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <jute>: 06 birželio 2009 - 22:36