Sveikos,
lygiai prieš savaitę įsivėriau salone auskarą virš lūpos. Kelias dienas buvo viskas normaliai. Nei ištinę, nei paraudę. Kosmetologė liepė skalauti burną su hexolar antibakteriniu tirpalu, o auskarą iš išorės purkšti su octanisept, nešlapinti ir t.t. Na tai viską dariau, purškiau dažniau, nei reikia, ir šį rytą atsikėlus išsigandau. Lūpa ištinus, auskaras baigia sulįsti į odą iš abiejų pusių. Nuvažiavau pas kosmetologę. Ji pasiūlė išsiimti ir užsigydyt žaiždą. Tai nesutikau, sakiau kelias dienas pažiūrėsiu, jei pablogės, tada išsiimsiu. Dar papildomai sumąsčiau, kad druskos tirpalus darysiuos, nežinau, turiu baneocin tepalą, čia skaičiau, kad kas į bambą vėrėsi, tepdavosi, tai gal man irgi būtų neblogai? man svarbiausia, kad dingtų patinimas. jokių pūlių nesimato, atrodo normaliai viskas, bet ištino. išsiimti auskarą bijau, nes nesugebėsiu įsidėt. net nežinau, čia skaitosi med. metalas kažkoks. o man kai į ausis vaikystėje vėrė, tai nuo tų paprastų auskarų buvo papūliavę, bet po to praėjo ir visą laiką vėriausi tik sidabrą. net nežinau, gal reiktų nusipirkti sidabrinį auskarą ir persivert? kiek laiko gyja lūpose žaizdos? gal turit kokių patarimų, kaip sumažint tynimą ir šiaip kokie geriausi vaistai? Ačiū labai
buvau pasigaminus balto-geltono aukso, supūliavo per savaitę taip, kad neišėjo atsukt, draugas nukirpo. dabar nėra jokio patinimo, bet vis dar šlapuoja aplink... nežinau ką daryt...