Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

Maniake, veria į bambą auskariuką normaliai,dvi skylutes virš bambos,o čia jau pervrta spec speju g.gif man asmeniškai negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 19, 13:33)
Maniake, veria į bambą auskariuką normaliai,dvi skylutes virš bambos,o čia jau pervrta spec speju  g.gif  man asmeniškai negražu  schmoll.gif

Dėkui už atsakymą, man irgi negražu, dėl to ir klausiu
4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkite ką man daryti. Žodžiu, priš 2mėnesius prasivėriau bambą. Iš pradžių viskas buvo gerai, tik durimo vieta buvo paraudusi. Vėliau pradėjo pūliuoti, bet pagalvojau, kad nieko čia blogo, buvau ir ištraukusi auskarą, tai jau lyg ir užgiję, kraujas išvis niekada nebėgdavo. Ir va išvažiavus buvau į kelionė, tai jau grįžtant paliečiau auskarą ir pradėjo kraujas bėgt. Šiaip tik lašelis pasirodė, bet vistiek labai sunerimau. Šiaip valau su peroksidu arba Betadine toks tirpalas su jodu, labai esu persigandus, nes ir šiandien vėl kraujavo. Beje, mano auskaras kažko užstrigęs ir jau kokias 3 sav. negaliu jo atsukti, tai galvoju, gal man dėl to bandymo atsukt visąlaik prisitrynė kaip nors, nu net nežinau, būkit geros, padėkit.
Atsakyti
QUOTE(agnutte @ 2010 08 06, 22:11)
Sveikos, patarkite ką man daryti. Žodžiu, priš 2mėnesius prasivėriau bambą. Iš pradžių viskas buvo gerai, tik durimo vieta buvo paraudusi. Vėliau pradėjo pūliuoti, bet pagalvojau, kad nieko čia blogo, buvau ir ištraukusi auskarą, tai jau lyg ir užgiję, kraujas išvis niekada nebėgdavo. Ir va išvažiavus buvau į kelionė, tai jau grįžtant paliečiau auskarą ir pradėjo kraujas bėgt. Šiaip tik lašelis pasirodė, bet vistiek labai sunerimau. Šiaip valau su peroksidu arba Betadine toks tirpalas su jodu, labai esu persigandus, nes ir šiandien vėl kraujavo. Beje, mano auskaras kažko užstrigęs ir jau kokias 3 sav. negaliu jo atsukti, tai galvoju, gal man dėl to bandymo atsukt visąlaik prisitrynė kaip nors, nu net nežinau, būkit geros, padėkit.

Labas,aš taip pat prieš du mėnesisu įsivėriau auskarą į bambą,visą šį laiką pūliuoja nors prižiūriu pagal reikalavimus,persivėriau į balto aukso auskarą. Bet tavo priežiūra tikrai netinkama,jodas ir peroksidas schmoll.gif dirgina odą,gerai,kad dar spiritu nevalei doh.gif Sukiot kiek žinau jo negalima,kol nesugijo. Plauk muilu vaikišku ryte/vakare,nusipirk Octenisept purškalo,ji papuršk ant ausų krapštuko ir tada valyk bambą,plius 3-5 kartus į dieną skalauk jūros vandenio tirpalu(į stiklinę vandens šaukštelis druskos) ir nesukiok ir neliesk jo nešvariom rankom 4u.gif
Atsakyti
drauge man vers auskara virs lupos (kaip pas Pareigyte) sake, kad uztenka prieziurai tik peroksido. Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 08 12, 01:14)
drauge man vers auskara virs lupos (kaip pas Pareigyte) sake, kad uztenka prieziurai tik peroksido. Ar tiesa?

Tikiuos ta tavo dragė ne savamokslė "vėrėja" unsure.gif doh.gif Paskaityk temukė,beto dar yra ir apie auskarus temų,aš nesuprantu iš kur tas mąstymas,kad žaizda kūne yra tiesiog juokas ir nereik ja atitinkamai rūpintis schmoll.gif doh.gif Peroksido aš išvis nepatariu naudoti,bet daryk kaip nori unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 08 13, 20:38)
Tikiuos ta tavo dragė ne savamokslė "vėrėja"  unsure.gif  doh.gif Paskaityk temukė,beto dar yra ir apie auskarus temų,aš nesuprantu iš kur tas mąstymas,kad žaizda kūne yra tiesiog juokas ir nereik ja atitinkamai rūpintis  schmoll.gif  doh.gif  Peroksido aš išvis nepatariu naudoti,bet daryk kaip nori  unsure.gif  g.gif

Teisingai sakot, peroksido nerekomenduojama naudoti nei odos, nei burnos auskarams, nėra jokios prasmės tai daryti, tik gis leciau.
Paprastai geri meistrai rekomenduoja octenisept odos ar intymiems auskarams, o burnos auskarui octenidol skalinklį. Auskaro vieta yra žaizdelė, todėl juokauti čia tikrai nereikia...

Papildyta:
QUOTE(NimfeO @ 2010 08 08, 19:06)
Labas,aš taip pat prieš du mėnesisu įsivėriau auskarą į bambą,visą šį laiką pūliuoja nors prižiūriu pagal reikalavimus,persivėriau į balto aukso auskarą. Bet tavo priežiūra tikrai netinkama,jodas ir peroksidas  schmoll.gif  dirgina odą,gerai,kad dar spiritu nevalei  doh.gif  Sukiot kiek žinau jo negalima,kol nesugijo. Plauk muilu vaikišku ryte/vakare,nusipirk Octenisept purškalo,ji papuršk ant ausų krapštuko ir tada valyk bambą,plius 3-5 kartus į dieną skalauk jūros vandenio tirpalu(į stiklinę vandens šaukštelis druskos) ir nesukiok ir neliesk jo nešvariom rankom  4u.gif

cia dar vienas svarbus momentas- auskaro plovimas. netgi pilnai uzgijus auskaro durio vietai, vistiek aplink ji kaupsis isskyrų, kurios yra gera terpė bakterijoms, todėl auskarą reikia plauti. vaistinėse yra octenisan losjono, jis labai tinkamas. kaip tai daryti, galima rasti google ar youtube, ten dar rekomenduoja druska juros plauti ir t.t. ... druska gal ir galima, tik peroksido nenaudokite, nes esu maciusi ir tokiu filmuku
bet plauti aukara tikrai reikia (bet ne pirmom gijimo savaitem, kai yra žaizda, tai irgi reikia suprasti ir skirti smile.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu ir aš klausimėlį: šiandien prasivėriau ausis, paprastai, i spenelius ta prasme, ir kas dėl priežiūros tai man tik iš išorės liepė tris kartus per dieną per auskarą tiesiai iš buteliuko suvilgyti su "Estelle ear care solution" ( kažkuri mamytė buvo foto įdėjus), o kai paklausiau ar reikia karts nuo karto auskariukus pajudinti, pasukinėti, sako o kam? nieko čia nereikia.. man kažkaip keistai pasirodė, tai vat ir klausimėlis: kaip "šviežias" "tradicines" skylutes valėt jūs ir jei judinot, po kiek ir maždaug kas kiek laiko nuo įvėrimo? ačiū iš karto 4u.gif
Papildyta:
tiesa, ant buteliuko to parašyta, kad reikia valyt su tuo skystimuku ausis dukart dienoj, ir pajudinant auskariuka pirmyn atgal.. jei tik gerai supratau- užrašyta angliškai... tai vat kuo vadovautis? biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pasukineti pajudinti tik aisku svelniai smile.gif Teisingai ten ant to buteliuko raso. Veliau taip daznai nebetepkit, per daug dregmes gyjanciom nereikia smile.gif Uzgis labai greit sekmes 4u.gif
Atsakyti
dar karteli dekui 4u.gif nesitikejau tokio greito atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Man kai ivere tai ir pasake: Valyti su peroksidu ir kiekviena karta valant svelniai pasukineti auskariukus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar kam nors buvo kad nuo valymo su Estelle ear care solution vieta aplink auskarą labai išsausėtų? (oda ten jau pleiskanoja unsure.gif) Su tuos skysčiu valiau 2,5 savaitės, dabar jau praėjo 3 nuo įvėrimo, atrodo kad jau visiškai sugijo. Ar galima tą vietą tepti su kremuku ar pvz sviestmedžio sviestu? labai reikia atsakymo 4u.gif
Atsakyti