Niekas nepatars?

Sveikos
Aš nevisai į temą, bet ketinu įsiverti auskarą į bambą, gal kas gali pasidalinti patirtimi, kur patikima būtų įsiverti Kaune?

QUOTE(<Saulučiukas> @ 2011 05 27, 07:23)
Sveikos
Aš nevisai į temą, bet ketinu įsiverti auskarą į bambą, gal kas gali pasidalinti patirtimi, kur patikima būtų įsiverti Kaune? 

Na auskaro verimas i bmba juk ne tattoo darymas kad reiktu daug ieskoti, tiesiog eiktite i bet kuri salona kur veria auskarus ir jum ivers as veriausi pries 8metus Pramones Maximoi antram aukste nepamenu tik kaip tas salonas vadinasi

QUOTE(ugne_11 @ 2011 01 26, 12:58)
Ar kam nors buvo kad nuo valymo su Estelle ear care solution vieta aplink auskarą labai išsausėtų? (oda ten jau pleiskanoja
) Su tuos skysčiu valiau 2,5 savaitės, dabar jau praėjo 3 nuo įvėrimo, atrodo kad jau visiškai sugijo. Ar galima tą vietą tepti su kremuku ar pvz sviestmedžio sviestu? labai reikia atsakymo 

QUOTE(ugne_11 @ 2011 02 01, 17:49)
Ir mane tas pats klausimas domina

QUOTE(pantera72 @ 2012 03 14, 12:10)
Ir mane tas pats klausimas domina
, tik išsausėja nuo Octenisept, oda paraudusi, net užsideda kaip plėvelė, o jai nulupama- drėgna lieka 

QUOTE(Anzelikangell @ 2012 03 15, 11:12)
Keista, matyt jusu oda jautresne, nes man nuo octenisept niekas nesausejo, kaip tik visiems giriu, kad labai geras daiktas. Matyt vis tik reaguoja su odos dregme.
Na pradžioj sunku buvo nuspręsti nuo ko raudo oda, nes naudojom ir Beneocin'ą, bet dabar galiu jau pasitaisyti ir paneigti savo pasakymą jog nuo Octenisept, pasirodo tas Beneocin'as sualergizavo, nes išsiaiškinom pačios (nustoja jį naudoti pagerėjo, kai vėl pabandėm vėl tas pats) ir kosmetologė patvirtino, tad dabar jo nebenaudojam ir gydomės vien tuo Octenisept

Sveiki,
skaiciau daug apsisakymų apie auskarus bamboje. Bet neuztikau, kad kas butumet susidure su tokia problema kaip man.... Tad gal turesite patarimu jei taip kam buvo?
pries 3-4 men isiveriau i bamba auskara, Paradizes salone. Pradzioje lyg ir gerai buvo, paskaudejo, kaip ir buvo nurodyta- daznai valiau salicilio tirpalu. Taciau jau koks menuo auskara vis sunkiau ir sunkiau pajudinti. T.y. jis man pastoviai priauga prie odos. Ir tuomet visa laika skauda, vos tik sujudu.
Pvz. is vakaro nuvalau, pamiegu 6 val ir ryte jau buna priauges. Tada labai ilgai valau, kol odele suslampa ir per skausmus siek tiek pajudinu. Bet taip lengvai nebeslankioja kaip pradzioje. Gal kas turit minciu kas tokiu atveju galetu padeti?
skaiciau daug apsisakymų apie auskarus bamboje. Bet neuztikau, kad kas butumet susidure su tokia problema kaip man.... Tad gal turesite patarimu jei taip kam buvo?
pries 3-4 men isiveriau i bamba auskara, Paradizes salone. Pradzioje lyg ir gerai buvo, paskaudejo, kaip ir buvo nurodyta- daznai valiau salicilio tirpalu. Taciau jau koks menuo auskara vis sunkiau ir sunkiau pajudinti. T.y. jis man pastoviai priauga prie odos. Ir tuomet visa laika skauda, vos tik sujudu.
Pvz. is vakaro nuvalau, pamiegu 6 val ir ryte jau buna priauges. Tada labai ilgai valau, kol odele suslampa ir per skausmus siek tiek pajudinu. Bet taip lengvai nebeslankioja kaip pradzioje. Gal kas turit minciu kas tokiu atveju galetu padeti?
QUOTE(Spra @ 2012 04 03, 13:02)
Sveiki,
Man taip nebuvo, bet mano nuomone vertėtu pasirodyti kosmetologui ar šeimos gydytojui, gal tau pūliuoja ir pridžiuna

Sveikos
labai prašau pagalbos.. Noriu auskarų į spenelius. (man gražu, kam negražu - ką padarysi, visi mes skirtingi). Užsirašiau pas auskarų vėrėją, nuėjau tai kai sužinojo, kad aš negimdžius, sako nepulsiu tau verti nes buvo pas mane tokia mergina kuriai (gyvenu Klaipdoje) Vėtrungėje įvėrė auskarus į spenelius ir dabar nebegali maitinti vaiko.
Skaitinėju aš tą internetą.. ieškau info, rašo kad nėra įrodymų jog pažeidžia, nes tų liaukyčių spenelyje yra daug.. tai negali visų pažeisti. arba vienas pažeis, pro kitas vistiek bėgs pienas
tai va truputi aš nevilty, tad prašau pasidalinkit savo išmintim, tos kurios jau turite įsivėrusios.. Ar pažeidė, o gal nepažeidė, kaip maitinot?

Skaitinėju aš tą internetą.. ieškau info, rašo kad nėra įrodymų jog pažeidžia, nes tų liaukyčių spenelyje yra daug.. tai negali visų pažeisti. arba vienas pažeis, pro kitas vistiek bėgs pienas

tai va truputi aš nevilty, tad prašau pasidalinkit savo išmintim, tos kurios jau turite įsivėrusios.. Ar pažeidė, o gal nepažeidė, kaip maitinot?
sveikos, vakar vėriausi dvi papildomas skyles į ausis,po vieną šalia tų įprastinių auskariukų. įvėrus viskas buvo tvarkoj, skaudėjo tik kelias sekundes, paskui skausmas aprimo, tada į dešinę ausį įvėrė trečią auskarą ir kogero pataikė ar kliudė nervą.. tada tai patyriau šiektiek siaubelio
skausmas buvo daug didesnis nei į prieš tai vertas skylutes, tada staigiai pasidarė bloga, apkurto ir nutirpo ausis, galiausiai praradau sąmonę.. kai atsipeikėjau dar tebebuvo bloga, net rankos buvo aptirpusios, liepiau kosmetologei ištraukti tą auskarą, nes nejaučiau ausies, tai kai ištraukė iškarto po truputį ėmė gerėti. dar buvau sutarusi, kad versiuos auskarą ir į lūpą, bet kosmetologė tą dieną griežtai nebeleido
bet jau geriau būtų įvėrusi tą pačią dieną, nes dabar po šito įvykio jau bijau vertis į lūpą, kažin įmanoma toj vietoj (virš lūpos) pataikyti į nervą? ir šiaip, ar labai skauda, tarkim palyginus su vėrimu į ausis?

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 06 16, 19:06)
..
O siaube

Skaudet tai truputi skaudejo, labiau nei duriantis ausis, bet ne taip labai kaip antaki

Tik man idomiai tas gydymas, kai seniau buvo peroksidas, paskui juros vanduo, dabar sake gydyt su spiritu