Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 18:49)
Buvo kazkam ir reali gresme, ir taip dalis lietuviu gavo pabegelio statusus, gal nezinai?



Zinau... melavo ir kure visokias nesamones, kaip juos LT tuoj uzmus. Bet pavykdavo tik retiems. Nes vis del to Lietuva tai ne koks Somalis.
Geriausias arkliukas buvo apsimesti gejais ir pripiesti istorijas, kaip LT juos tuoj paskers. Kai kurie istatymai buvo nesutvarkyti, o dar parinkdavo vaizdingu politiku pasisakymu.
Daug taip gavo prieglobsti... Kadangi lietuviams norma kartu gyventi keliems viename kambaryje, tai nebuvo problemu ir su patikrinimu.
Kai susitvarrkydavo statusa tai atsivezdavo zmonas ir drauges.Nzn kaip jas atsivezdavo... Gal pasakydavo, kad orientacija pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 08, 18:34)
Bet kodėl tas milijonas nevyksta į Rusiją? Ar kitas šalis, nesenai išsivadavusias iš vergijos, pvz į Latviją ar Estiją? Nedašunta? Nes reikia kurti viską iš naujo, o ne ant svetimo gero, kaip pati darai, nuvažiuoti.

gerai sakai. Tik tada ir nebereikia tos vaidybos, kad čia gerai pas mus. Nu negerai, baisiai negerai.
Gerai tik tuo, kad nėra karo, maro ir vulkano smile.gif Nu bet daug kur to nėra, tai normalu, kad mes visi norime geriau. Čia kaip tik pozityvumo bruožas, kad žmonės nori ir svajoja, dūsauja kada gi bus mirksiukas.gif blogiau būtų, jei sakytų: ai, man jau vistiek, nors ir tvanas...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 08, 18:56)
nu nelabai, ut gi tas, vaikių teisių darbuotojas su simbolika sau teisėse dirba biggrin.gif

nusiimkit jūs jau tuos rožinius akinius, apsidairykit aplink pagaliau 4u.gif
Papildyta:

jūs kaip visada - tiesiai į dešimtuką, žaviuosi jūsų postais 4u.gif

nu taip siuo metu , manau, labiau baudzia uz sovietinisu simblolius, nei naciu. Net ir makronas pagerbe naciu koloboranta, laikai matomai keciasi...
Ukrainoje bujoja naciai, o Lietuva labai palaiko Ukraina..
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 08, 18:58)
Zinau... melavo ir kure visokias nesamones, kaip juos LT tuoj uzmus. Bet pavykdavo tik retiems. Nes vis del to Lietuva tai ne koks Somalis.
Geriausias arkliukas buvo apsimesti gejais ir pripiesti istorijas, kaip LT juos tuoj paskers. Kai kurie istatymai buvo nesutvarkyti, o dar parinkdavo vaizdingu politiku pasisakymu.
Daug taip gavo prieglobsti... Kadangi lietuviams norma kartu gyventi keliems viename kambaryje, tai nebuvo problemu ir su patikrinimu.
Kai susitvarrkydavo statusa tai atsivezdavo zmonas ir drauges.Nzn kaip jas atsivezdavo... Gal pasakydavo, kad orientacija pasikeite.

nu apie gejus nezinau, nei vieno tokio nepazystu, kas tuo pagrindu prasesi, o siaip seimu zinau, ypac i UK kas is pirmuju emigravo dalis gavo tuos prieglobscius... smile.gif nes musu salis jiems jauciu atrodo kazkokia laukine...
Nesenai rode laida pei lietuvi, kuris turejo begti nuo mafijos, nes buvo is tu pirmuju verslininku, kuris atsisake moketi jiem, jis prisidejo prie dalies suemimo, deja, policija jam negarantavo saugumo...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 19:03)
Ukrainoje bujoja naciai, o Lietuva labai  palaiko Ukraina..


Va tokie pareiskimai parodo, kad informacija imat is Rusijos.
Siaipp Ukrainos problema yra Korupcija o ne naciai, bet Rusijoje korupcija irgi didele, tai negi katilas kaltins kad puodas aprukes? Tai fasizmu kaltina.
Lietuvius irgi kaltina... Juk reikia kazkuo apkaltinti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 19:36)
kaip manote jauciasi mamos, kuriu vaikai atimti Norvegioje? UK? kaip jauciasi likusios LIetuvoje mamos, kurios negali matyti savo vaiku ar anuku ar mato labai retai(priklausomai nuo salies), kaip jauciasi vaikai, kuriu tevai buvo priversti emigruoti ir jie auga su mociutem ar vieni? Kaip jauciasi tevai vaiku ,kurie buvo nuzudyti emigracijoje, ar dingo be zinios? Kaip jauciasi zmones, kurie turi namus, bet niekada nera namie, nes ta salis ne ju, jei tik sveciai?
Kiek isardytu seimu, kiek sudraskytu likimu, kiek ismetytu draugu, giminaiciu, jus akla gal?

jus matau pripazystat tik fizini smurta ir nuzudymus, bet ir tai patyre emigrantai ir tebepatiria...ar zinot kaip gyveno ir tebegyvena dalis emigrantu, kazkur pateke, beteisiai kartais, be kalbos, kai juos privercia daryti nusikaltimus, paruoda i prostitucija?

dar karta sakau tremtis neapsiriboja tremtimis i Sibira, jus atsibuskit paglaiau, ne viskas tiess Sibiru baigiasi, tas zodis nera sukurtas apibresti tik tremtims i Sibira ir butent i baisiausius regionus...

jei mzogus isvyksta ieskodamas nuotykiu ar kakzokiu isbandymu tai emigracija, jei jis pirverstas isvykti del ekonominiu, psichologiniu motyvu man tai tremtis, taip taves nesurisa ir nesiveza, dazniausiai, nros buna ir taip, dazniausiai pats turi bilieta nusipirkti , bet tu negali nepirkti nes namei taves laukia gatve ir koks bomzynas ar psichiatrijos klinika, arba kilpa. O kiek dar bego nuo visokiu mafijozu ir reketininku , kad nebutu nuzudyti?
Jus zinot statistika kiek nusizudo lietuviu ir kad mes pirmaujam ir cia? cia viskas is labai gero gyvenimo tikriausia, nes nu su suatuvais nesaudo, pats zmogus kilpa uzsineria, tai juk ci ane baisu ar ne ne smurtas ir ne prievarta. Kiek dabar isemigruos mamu, po tragisku vaiku grobimu, atskyrimu metam nuo seimos? ci airgi sakysit nu niekas nevaro, galit gyventi, nu ir kas kad vaikai bus traumuoti ar ne?
niekas nesako pokario laikai buvo baisus, reikejo isgyventi,ir toje aplinkoje tremimai buvo siaubingi, tiek salygom tiek tuom, kad kaimynai kaimynus skunde ir daug lietuviu prie to prisidejo. Bet nereikia del to nuvertinti ir dabartiniu tremimu, taip lektuvai, ne gyvuliniai vagonai, lietuviai keliauja gana normaliai, blogiausiu atveju kokiam autobuse, bet tai nereiskai, kad psichologiskai jie nera sumaitoti, sugniuzdyti, suzaloti, kai kurie ir sunaikinti....kazin kas blogiau prarasti gyvybe ar dvasiskai buti nuzudytam?
taip laimei dalis patenka i gana draugiskas salis ir tos kitos salys juos gydo, jiem padeda atsitiesti, bet deja ne visiem taip pasiseka, jei traumos dideles, lieka gatvese, ininka i narkotikus, uzsiima porstitucija...

Kokia padugne reikai būti kad šitaip rašyti. Net nupurtė. Kaip galima lyginti nelyginamus dalykus.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 19:49)
Buvo kazkam ir reali gresme, ir taip dalis lietuviu gavo pabegelio statusus, gal nezinai?
nu ir dabartiniais laikais pvz Venckiene prasosi politinio prieglobcio Jav. Ar iznai kokia vakaru salis is kurios kazkas prasytusi politinio prieglobscio?

Nusikaltėlė ieško prieglobsčio, cha, cha. Kažin kas jai jį duos biggrin.gif .
Nu pavardink dar daugiau nuskaltėlių, beieškančių to prieglobsčio biggrin.gif . Ir kas jau tokie gavo tą politinį prieglobstį.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 17:58)


kam jus minit emigrantus, kai as tai paminejot, o jus saket jie nevykeliai.

dabar paryskinti zmones, zinai, kokia ju oficiali alga, ar priminti ir paskayk man kaip is jos jie nusipirko busta?

direktoriai zinoma, gal ir uzdirba daug, bet direktorius, ne profesija, ci akaip ir verlsininkas, cia neuztenka vien mokslus baikt ir sazniningai dirbti apie juos nesnekam.

del santechniku ir treneriu tirkia nezinau kiek jie uzdirba, bet jie kaip verlsinikai jau

Emigrantas emigrantui nelygu. Jei tu nuvarei pasalpu, as esu tikra 100%, kad tokia kaip is Sviesos del didesnes karjeros savo ziniose. Tas vyras is Islandijos nama cia Lietuvoj statosi, Islandijoj neblogai gauna, bet savo gyvenima sieja su Lietuva( cia jo suzadetine, kai pastatys ir apsives, gris cia ir darbinsis pagal savo profesija uz 1000 e).

Pernavas nuosavam name gyvena. Nuo ko karjera pradejo?
Nuo patrulio. Bet dirbo, sieke kazko. Visi mano pazistami gydytojai irgi nuosavuose. Kai kas paskolas pasiima.

Tai turek gyslele imones vadovui, kas trukdo?

Dirba tie santechnikai. Sau. Ir treneriai sau. Nebe sovietmetis
Ir mamkose nepeza dienu dienas kaip tu. Todel ir turi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 08, 19:40)
tu tai nesėdi biggrin.gif tu čia net guli, naktį iš lovos rašai biggrin.gif

tipo tau mamos buto neliko ir nepasinaudojai biggrin.gif

tai ar pasiskaičiavai jau savo amžių pridėjus dirbančio sūnaus amžių plius savo gimdymo amžių, a? mirksiukas.gif

As vyra gerai uzdirbanti ir mane islaikanti turiu. Atsibodo kelis metus namie sedet, su jo pagalba " nupirko man darba", noriu dirbu noriu ne, kazkuom uzsiimu, savo reikmem uzsidirbu, dar kitkuom uzsiimu, kur sekasi( didesnes pajamos).
Mamos butas yra nuomojamas, parduot negaliu, nes jos turtas man per pus su broliu.

O tu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 08, 19:07)
Va tokie pareiskimai parodo, kad informacija imat is Rusijos.
Siaipp Ukrainos problema yra Korupcija o ne naciai, bet Rusijoje korupcija irgi didele, tai negi katilas kaltins kad  puodas aprukes? Tai fasizmu kaltina.
Lietuvius irgi kaltina... Juk reikia kazkuo apkaltinti.

Nu kad ne, is tikro ukrainiecio zuranisto Sarijaus, kuris beja gaves prieglbosti buvo Lietuvoje prie ankstenses valdzios, ir paskui kai ivyko valdzios perversmas, jis atsake sugristi, nes sake, jam taip pat nesaugu, nes jis sneka tiesa, o ne i skur vejai pucia. Kodel jus man ikyriai persat rusiskus saltinius, jei as ju nei skaitai nei zinau, gal pats ten daug ziurit, ir kitu daugiau nezinot?
Jo informaicja gana tiksli, paziurekit pats kada nors mirksiukas.gif

as nesakiau, kad tai veinitele problema ar svarbiausia porblema, bet faktas, kad ten naziai nebaudziami bujoja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 08, 19:45)


Nu bet ji dirba. Tu galvok ką nori, bet aš savo žiniomis pasitikiu smile.gif


😂😂
Eik tu i ezoterika, burtinyke😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 19:21)
nu mes vejam neleidom, tik busta isigijom renovavom, tik tai i ka investavom mums naudos neatnese, nes vis tiek isgyventi neisieina Lietuvoje, jei tuos pinigus butumem investave cia, jau turetume busta ir didele dali jo ismokeja...

Tai gerai, isigijai busta, renovavot ir turit. Ateme ji kas is jusu? Kas blogai? Kuo ta Lt kalta? Liepe pirkti, liepe renovuoti ar jus patys sugalvojot? Tai parduok ir vel turesi pinigus.
Bet tu nepasakai tiesos, kad tas tavo bustas tai laukuose uzkampyje supuvus lusna. Ir jos renovavimas yra visiska nesamone. Nei ten gyvent galima, nei patogu i darba vazinet. Va ten ir strigot. Nes niekas jos nepirktu dabar. Ir patys kalti. Reikejo investuot i nama priemiestyje. Pinigus naudot pradiniam inasui ir paskui dirbat ir mokat paskola. Toki turta bet kada galima parduoti. Cia proto trukumas pas jus, o ne kazkas kitas kaltas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 08, 19:17)
Kokia padugne reikai būti kad šitaip rašyti. Net nupurtė. Kaip galima lyginti nelyginamus dalykus.
Nusikaltėlė ieško prieglobsčio, cha, cha. Kažin kas jai jį duos biggrin.gif .
Nu pavardink dar daugiau nuskaltėlių, beieškančių to prieglobsčio biggrin.gif . Ir kas jau tokie gavo tą politinį prieglobstį.

nepalyginamus? tau irgi tremtis zodis reiskia tik iskirtinai tremtis i Sibira, kas tau nepalyginama? smurto pe rmazai, ne toks fiziskai isreikstas? nesikartosiu, viska sudejau aname poste, bet ka padrysi nuovuokumas ne visu bruozas...
Leninas ir Stalinas irgi buvo istremti is Rusijos, gal irgi taip negalima skaykyti, nes tai nepalyginama su lietuviu tremimu i Sibira nors siaip Stalinas irgi i Sibira buvo istremtas caro valdzios.

Kazin kodel kitu saliu nusikalteliai nesipraso politinio pireglobscio, negirdejau kad kas is vakaru valstybiu prasytusi Jav prieglobscio, girdejai? Gal visdel to sistema pas mus teisingumo supuvusi, kad leido nusiklateliai isvykti? jei jau ji nusikaltele?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 08, 19:53)
"imoniu vadovai, gamybos vadovai, gydytojai, santechnikas, sporto treneris, soc skyriaus darbuotoja, NT brokeris, policijos darbuotojas, emigrantas, dirbantis Islandijoj..."

nu tai ir aš žinau įmonės vadovą, kuris susuko juodą darbą ir tipo prarado pinigus, o vėliau bac - namas, o cambala tiki pasakėlėmis, kad visi sąžiningi tie vadovai biggrin.gif

gydytojai, jie juk net po šiai dienai kyšius vistiek ima biggrin.gif per kišenę barškina, stalčių atidaro, į auselę pašnibžda bigsmile.gif

santechnikas, nu čia jau aukštasis pilotažas, gal koks magistrantas-santechnikas? biggrin.gif o gal vedė turčią, kuri pamišus dėl juodadarbių vyrų, sexy gal jie jai.

sporto treneris - nu gal koks žvaigždžių asmeninis

soc. skyriaus darbuotoja matyt irgi ne pėščią vyrą turi biggrin.gif

policininkas čia irgi aišku viskas...

nu ir pridėkim dar tai, kad visi jie matyt ne našlaičiai? palikimai, tėvukų santaupos ir t.t.

vat kad NT brokeris nusipirko namus, ne butą, nu tai pilnai tikiu, ant bangos dabar gi tas verslas jau senokai smile.gif

Kvaisa.
Pavydet nereikia tik.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 08, 19:54)
ne mano darbas nelenvas, bet as gana gabi  ir taikausi prie kolegu darbo greiciao, ka man daryti as nuo ju priklausau biggrin.gif reikia padirbu intencyviau kartais nakti, geriausiai dirbasi tada, o daznai laukiu dabar kol kazka kiti padarys, nes man reikia ju darbo rezultatus integruoti i savo koda. Mano darbas nera tolygus, galiu dirbti 3 val per diena labai intencyviai ir paskui nedirbti, galiu kas 2 val po 30 min dirbti intencyviai, paskui glaiu laukti kol kai kokios programos veikia...ir t.t..
bet tai kaip idomu mano darbas kai kuriom, galiu pakviesti i svecius atvykit pamatysit  biggrin.gif

Pakviesk. Parasyk savo miesta, adresa, uzsuksiu, kai Dubline busiu. Airija nlb jau didele.
Kvieti, ar visgi pezi siukslyne gyvendama, pasalpas rinkdama, kol tavo vyras juodai nugara lenkia?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 19:43)
Emigrantas emigrantui nelygu. Jei tu nuvarei pasalpu, as esu tikra 100%,  kad tokia kaip is Sviesos del didesnes karjeros savo ziniose. Tas vyras is Islandijos nama cia Lietuvoj statosi, Islandijoj neblogai gauna, bet savo gyvenima sieja su Lietuva( cia jo suzadetine, kai pastatys ir apsives, gris cia ir darbinsis pagal savo profesija uz 1000 e).

Pernavas nuosavam name gyvena. Nuo ko karjera pradejo?
Nuo patrulio. Bet dirbo, sieke kazko. Visi mano pazistami gydytojai irgi nuosavuose. Kai kas paskolas pasiima.

Tai turek gyslele imones vadovui, kas trukdo?

Dirba tie santechnikai. Sau. Ir treneriai sau. Nebe sovietmetis
Ir mamkose nepeza dienu dienas kaip tu. Todel ir turi.


Kai gris ir kai pagyvens kelis metus uz toki atlyginima su lietuviskom kainom, tada ir pasnekesim mirksiukas.gif Mano vyras virs 1000e Lietuvoje uzdirbdavo ir ka vargelis tik, isgyvenimas taupant....

vaje nu tik policininku nekisk, kazin kuris tik is algos gyveno ar juo labiau namus pasisate is kiek is 700e tai jau dabar , o anksciau kiek gaudavo 1000lt aha uz tiek namus pasistate? lotuliukas.gif Gal pradejo dirbti tuo metu, kai policininkam butus dalino, nes niekas nenorejo ten eiti, taip mano vienas pazystamas buta gavo, padirbo kazkiek paskui mete, kas dirbs toki darba uz tokius centus?

juokauji ar rimtai tokia buka, nu tapkk menininke kas trukdo, nuopies koki paveiksla, kuris bus parduotas uz milijona, absurdiski pareiskimai...

tai ir sakau specifiniai gebejimai , treneriai , kurie labai rimtai sportuoja patys, ir kaip sake MOnteverte kokia szvaigzdes treniruoja tikiu, kad nemazia uzdirba, visi kiti ant duonos su sviestu uztenka , bet tai ne namus pasistatyti smile.gif

Santechnikai vel, pries 2006 tikiu, kad nemazai uzsidirbo, kas prie kokiu statybu masiniu dribo, ir dabar gal neblogai uzdirba ir santechnikai ir apdailininkai,jei aisku negeria biggrin.gif Nu bet kakzaip man nelabai ta profesija biggrin.gif kaip ir treneres, tu nesuvoki, akd siulai dalykus, kuriem reikia specifiniu savybiu zmogaus, tai ne siaip mokslus baigti ir dirbti paprasciausiai saziningai. Seimo nariai ir ministrai irgi tikiu visi bustus isigijo, kas valdziojebuvo paskutinius 30 m.

as pvz pazystu verslininke Kaune uzsiima statybom ir labai gerai sekasi ir apdovanojimus yra gavusi, ir ka vis tiek tik su paskola nama isigijo, nesugebejo susitaupyti tiek tukstanciu...nors ir tevai labai daug pradzioje padejo...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 19:57)
Kvaisa.
Pavydet nereikia tik.
Papildyta:

Pakviesk. Parasyk savo miesta, adresa, uzsuksiu, kai Dubline busiu. Airija nlb jau didele.
Kvieti, ar visgi pezi siukslyne gyvendama, pasalpas rinkdama, kol tavo vyras juodai nugara lenkia?

kai Dubline busi parasyk, atsiusiu adresa mirksiukas.gif

tu vissikai nesiorientuoji kam ir kada mokamos pasalpos doh.gif mazu pati tik is pasalpu gyveni ir kito gyevnimo nezinai? kazin koki darba dirbi LIetuvoje, kad is sio forumo neiseini diena nakti?
Atsakyti