Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

O kaip ji pries seimas? Ir vaikus kaip grobia?...

Taip, pritare ju grobimui is seimu, kai buvo balsuojama uz pataisas, kurios pristabdytu instituciju savivale, ji nebalsavo ir isejo is sales.

jau dabar viena seima kretingiskiu teismuose, del atskritu nuo ju vaiku be priezasties apie 9 menesius, kur veians vaikas autsitas ir jam ta patirtis ypatingai zalinga.

Kucinsku seima laimejoo byla, laimei tik menesi ju vaikai buvo atskirti, nes isikiso ziniasklaida ir politikai.

dar veina siema teismuose, kur vaikas beveik metus buvo atskirtas.

Tai cia zymiausi atvejai ju yra labai daug.

Ir nerek, kada tos pataisos uz musima, nes geda jau skaityti tokius jusu briedus, tos pataisos yra UZ PAGALBA SEIMOM,  ir vaiku dar didesni netraumavima.

cia superiniai  klausimai Nausedos Simonytei apie vertybes i rkaip ji nesugeba nei i viena atsakyti tiesiai :) 

https://www.facebook...11973875987971/

Atsakyti

Tai kokia tada panela? biggrin.gifKas ten epitetais mėtosi, ne ji? biggrin.gif

Butent, Nuaseda bent ismoko susivaldyti, o ji nei nezada mokytis, durnina ramia sau kolegas ir kas jai :) superinis bruozas prezidentei :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 gegužės 2019 - 13:07

jūs ir vėl nesuvokiate kas kelia nostalgiją, o kas ne.
Jūs gi nemėgstate skaityti tik apie juodus dalykus, tai negi norėtumėt, kad ateitų čia dešimtys narių ir vis rašytų: koks šūdas tada buvo, kaip baisiai mes gyvenom, kaip vargom, kaip nieko neturėjom, nieko nematėm ir t.t.?
Jūs neatimsite iš žmonių gražių vaikystės atsiminimų. Nesistenkite. Grožis gali būti net visiškame paprastume. Tam tikrais atvejais mažiau yra daugiau ir geriau, kokybiškiau nei didžiulė išpūsta šlamšto pasiūla, išlepę, grindinius daužantys vaikai, nebežinantys ko nori ir pan. smile.gif

kas jau kas, bet aplinkai kenke maziau tuo metu gyvene zmones, nei tiek plastiko, nei kito s.. nebuvo, buvo paparstesnis, sveikesnis gyvenimas...

Man asmensikai nieko netruko, net tie retai gaunami mandarinai buvo kaip  kazkas smagaus, kas suteikia dziaugsmo, dabar pameginkit vaikus pradziuginti su mandarinais :lol: o ir tersalu maziau del mazesnio importo ir daugiau vartojamu veitiniu prekiu , ne kinijoje visi fabrikai buvo, o salia. Musu mietsleyje buvo 2 labia svarbios visos lT mastu gamyklos, veia is vsi svarbi visos sajungos mastu, Lietuva dabar vadinama is tu laiku perspektyvos tarybu S silikono sleniu, jie butu negriove visko , o tik keite pamazu, butu kazin kaip dabar zmones gerai gyvene...

Atsakyti

Aš netiksliai išsireiškiau 4u.gif
Jūs labai pastabi ir skrupulinga detalėse. Tas vienareikšmiškai man ir reiškia blogį bet kurioje raudonosios armijos vietoje, nebūtinai žūtį. Neseniai kraupią istoriją skaičiau kaip karininkas jau po sovietų subyrėjimo tikrino miegamuosius ir ten rado kareivius su lempa bedeginančius vieną auką. Ir nieko negalėjo padaryti. Nieko. O tai kas vyko šlovingo socializmo laikais.

As zinau vaikinuka, kuris tarnavo Lietuvos kariumeneje pries kokius 14 m, tai jo nagai visi buvo nueje, neturejo ju , po kankinimu ir musimu tenai.

o visokiso kitokiso baisuybes dar ir dabar pasigirsta tiek is lt kariuomene stiek is nato padaliniu.

Baisus dalyaks yra karas ir mokytis kariauti, mmokytis zudyti, suvarytus vyrus laikyti kruvoje ilgesni laika...

todel as pries kara, pries privalomaja tarnyba, lai buna porfesionalai, kuriuos anot psichologu butu labai gerai formuoti is nusiklateliu mentaliteta turinciu zmoniu , juos tiknakmaia apmokinus, jie savo talentus galetu isreiksi taip ir nekenkti visuomenei ir neriektu juos laikyti uzdarytus kalejimusoe ir islaikyti. Romos imperijoje kariuomenes neisileisdavo i miestus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 gegužės 2019 - 13:23
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 20, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72437121" data-time="1558283553"><div><p>jūs ir vėl nesuvokiate kas kelia nostalgiją, o kas ne.
Jūs gi nemėgstate skaityti tik apie juodus dalykus, tai negi norėtumėt, kad ateitų čia dešimtys narių ir vis rašytų: koks šūdas tada buvo, kaip baisiai mes gyvenom, kaip vargom, kaip nieko neturėjom, nieko nematėm ir t.t.?
Jūs neatimsite iš žmonių gražių vaikystės atsiminimų. Nesistenkite. Grožis gali būti net visiškame paprastume. Tam tikrais atvejais mažiau yra daugiau ir geriau, kokybiškiau nei didžiulė išpūsta šlamšto pasiūla, išlepę, grindinius daužantys vaikai, nebežinantys ko nori ir pan. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kas jau kas, bet aplinkai kenke maziau tuo metu gyvene zmones, nei tiek plastiko, nei kito s.. nebuvo, buvo paparstesnis, sveikesnis gyvenimas...</p><p>Man asmensikai nieko netruko, net tie retai gaunami mandarinai buvo kaip  kazkas smagaus, kas suteikia dziaugsmo, dabar pameginkit vaikus pradziuginti su mandarinais lotuliukas.gif o ir tersalu maziau del mazesnio importo ir daugiau vartojamu veitiniu prekiu , ne kinijoje visi fabrikai buvo, o salia. Musu mietsleyje buvo 2 labia svarbios visos lT mastu gamyklos, veia is vsi svarbi visos sajungos mastu, Lietuva dabar vadinama is tu laiku perspektyvos tarybu S silikono sleniu, jie butu negriove visko , o tik keite pamazu, butu kazin kaip dabar zmones gerai gyvene...</p>

čia sveikiau buvo ta dešra iš popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 20, 15:33)
čia sveikiau buvo ta dešra iš popieriaus?

o kam tą dešrą valgei? mes jų nepirkdavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 20, 15:41)
o kam tą dešrą valgei? mes jų nepirkdavom smile.gif

Nepamenu, ką ten tiksliai valgydavom, bet kad dėmesio ekologijai nebuvo jokio, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 20, 15:45)
Nepamenu, ką ten tiksliai valgydavom, bet kad dėmesio ekologijai nebuvo jokio, tai faktas.

dabar tos ekologijas dar mažiau smile.gif ar pamėginsi ginčytis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 20, 15:47)
dabar tos ekologijas dar mažiau smile.gif ar pamėginsi ginčytis?

čia nėra ko ginčytis, perlų nebarstysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 20, 15:50)
čia nėra ko ginčytis, perlų nebarstysiu smile.gif

ką ten pribarstytum, kai jų nėr smile.gif
Atsakyti

čia sveikiau buvo ta dešra iš popieriaus?

o dabar is ko???? :lol:

ir seniau,kas turejo savo gyvuliu valge ekologiska desra is sveikai auginamu gyvuliu, kurios dauguma vis tiek dabar neiperka. Tik va seniau dauguma turejo bent giminaiciu kaime is kur gaudavo ir desryciu ir mesytes ir sviezio pienuko, lasinuku, o dabar ka valgot ir ka perkat? 

Liko tik pavadinimas

O ką mes šiandien valgome susigundę „daktariškos“ dešros pavadinimu? Štai ne pačios pigiausios dešros sudėtis: kiauliena, vanduo, lašiniai, kiaulių odelės, druska, aromato ir skonio stipriklis natrio glutamatas, prieskoniai, kvapiosios medžiagos, antioksidantai askorbo rūgštis, natrio eritorbatas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga dinatrio difosfatas, tirštiklis E 412, konservantas natrio nitritas.

Taigi jautienos – nė kvapo, užtat šioje „dietinėje“ dešroje aptinkame lašinių ir dar aibę „gėrybių“, apie kurias „daktariškos“ dešros receptūros kūrėjai prieš 80 metų nė nebuvo girdėję. Nieko nuostabaus, kad visam šiam „ragų ir kanopų“ mišiniui pagardinti tenka naudoti skonio stipriklį.

Gerai žinomas ir minėtos dešros receptūroje nurodytas natrio glutamatas (E 621) maisto pramonėje kaip tik ir pradėtas naudoti siekiant pagerinti prasčiausios žuvų ar mėsos žaliavos skonį. 1909 m. jo gamybai išduotame patente jis buvo tituluotas „skonio dvasia“. Šiandien šios „dvasios“ mes galime aptikti ne tik ekonominės, bet ir aukštesnės rūšies gaminiuose, nes tik jis leidžia imituoti mėsos skonį ten, kur mėsos pernelyg mažai arba šioji vadinama mėsa tik gamintojo sąžinei nuraminti

http://www.savaite.l...tojederoje.html

Atsakyti

dar apei dabartine susperines desras:

 Įvertinimas: „Dešra be skonio – beveik nieko nesijaučia“, „Labai keistas „nedešriškas“ skonis. Pavalgius burnoje lieka nemalonus skonis“, „Ragai ir kanopos, o ne dešra!“, „Skoniai kone visų identiški: sūru, rūgštu, sintetika. O ir labiau primena karšto, nei šalto rūkymo dešrą“, „Nemalonus poskonis. Regis, sudėtis vien druska su neaišku kuo, bet ne itin panašu į mėsą“, „Dešros skonio nejaučiu, tik keistą kartumą“.........

 

https://www.alfa.lt/...s-tiesu-valgome

 

Dešra šunims - geresnė nei žmonėms

http://www.ve.lt/nau...ne-nei-zmonems/

 

dar pvz reikia? :lol:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 gegužės 2019 - 16:49