Įkraunama...
Įkraunama...

Neišeina susitaikyti su vaikino praeitimi

QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 11:27)
Augau religingoje šeimoje, na, man tai svarbu. Visada apie tai svajojau. Bet dabar atrodo, kad teks kovoti su vėjo malūnais. Šeimai tas faktas, kad jis vedęs buvo labai nepatiks. O mums kaip ir irgi nebėra šansų toje bažnyčioje tuoktis. Gaunasi, kad niekada su tuo žmogumi to negalėsiu patirti ir ta svajonė atrodo neįmanoma. Tie susirašymai man neturi tokios reikšmės kaip santuoka bažnyčioje. Jei pasiryšiu su šiuo žmogumi praleisti visą likusį gyvenimą, tai gaunasi, kad taip ir nepatirsiu ką reiškia tuoktis bažnyčioje. Aišku, aš dar jauna ir šitas žmogus nebūtinai bus man paskutinis, tačiau jei žiūrėti į jį rimtai, tai toks variantas mums niekada nebus įmanomas.
<p>Man 22, vaikinui 24</p>

Tai jei tau taip svarbu ta baznytine santuoka, o ne pats zmogus, tai reikejo net nesusideti su tokiu, kuris jau tuokesi baznycioje.

Santuoka baznycioje grazu, bet ar ji turi labai didele reiksme, kai aplink visi skiriasi, tuokiasi ir kai uz tam tikra atlygi baznyciai ( ziurint koks kunigas biggrin.gif ) galima gauti ta santuokos antra ar kelinta ten palaiminima ax.gif .

O siaip tai tokie jauni esat, bernas tik 24 meteliu, jau spejo apsivest ir issiskirt, cia jau vel santuokom norima supaistyti biggrin.gif . Reikia susigyvent, paziuret ar tinkat, ko norima is partnetio, ateities.
Atsakyti

aš visada svajojau apie vestuves bažnyčioje, apskritai, man šeima labai daug reiškia ir yra viena iš didžiausių svajonių. 

Žmonės, ypač jauni, turi daug norų, daug svajonių. Bet jas visas įgyvendinti daugumai reiktų daugiau nei vieno gyvenimo. Be to, svajonės keičiasi. Vaikystėje vienas svajojo apie žaisliuką, kitas kad tėvai nesipyktų, paauglystėje kas modeliu norėjo būti, kas piešti ar dainuoti kaip koks žymus žmogus, senatvėje dauguma nori geresnės sveikatos ir kitų dalykų. Nereikia net taip toli žiūrėti, dabar pvz., galvojate, norėčiau tuoktis ne bet kur, o bažnyčioje; tačiau, jei jūs tą vyrą mylėsite, bet judviejų keliai išsiskirs, turbūt labiausiai norėsite būti kartu, o visa kita, tame tarpe kur vyks santuoka ar ką apie tai galvoja tėvai, bus antraeilis ar trečiaeilis dalykas. Jei susituoksite ir pradėsite planuoti vaikus, svarbiausia bus, kad visų pirma jie gimtų, kad augtų sveiki ir laimingi, kursite namus, keliausite, darysite daugybę dalykų. Bet jei planuojate po 10 metų augindama trečią vaiką vis dar save ir vyrą graužti, kad santuoka įvyko ne bažnyčioje, tai gal vis dėlto jums reikėtų paleisti šitą žmogų, ir negadinti nei jam, nei sau gyvenimo.

beje, užsienyje organizuojamos simbolinės santuokos, berods, tokia santuoka įmanoma ir bažnyčioje dalyvaujant kunigui. Prieš išvykdami arba grįžę tyliai ramiai nueinate susituokti civiliniu būdu Lietuvoje, o simbolinę santuoką bažnyčioje ir šventę pasidarote užsienyje. 

Atsakyti
svajonės - nemokamos. O gal jis nė neketina pirštis? Galva sukama tuo klausimu, kuris nė neartėja matomai (nes ifo tai nepateikta apie tai). Vat kai pasipirš, galima bus sriūbauti ką daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2018 10 03, 14:53)
beje, užsienyje organizuojamos simbolinės santuokos, berods, tokia santuoka įmanoma ir bažnyčioje dalyvaujant kunigui. Prieš išvykdami arba grįžę tyliai ramiai nueinate susituokti civiliniu būdu Lietuvoje, o simbolinę santuoką bažnyčioje ir šventę pasidarote užsienyje. </p><p></p><p></p>

Tokia santuoka - bandymas save apgaut.
Jei jau tu ant tiek tikintis ir tau svarbiau yra santuokos sakramentas, tai tokiu budu apgaus jaunieji patys save. Kam vaziyot i uzsieni ir svaistyt laika bei pinigus, jei cia susirandi kunigeli, vyrelis padejuoja, kad pirmoji ragana buvo ir uz kazkiek aukos kunigelis sutuokia jaunuosius naujai biggrin.gif .

Man tai keista, kad autore pirmiausia nori ne zmogaus kaip vyro, o santuokos baznycioj. Tai ar tikrai jai tas zmogus rupi?

Pvz man reikejo santuokos baznycioj, mano vyrui ne. Anas buvo ateistu seimoj auges. Bet kadangi as norejau vestuviu kaip pridera, tai vyras pasikrikstijo, priejo pirmaja komunija ir tuokemes toj baznycioj. Ar buciau tekejusi be baznycios? Taip.
Mano brolio zmonai reikejo santuokos baznycioje. Broliui ne. Susituoke tik santuoku rumuose.
Iki siol gyvena.

Tai svarbu poziuris i kita zmogu. O jei tik norima butinai to sakramento- tai gal tada negaisinti vienas kito ir neapgaudineti saves.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 03, 14:58)
svajonės - nemokamos. O gal jis nė neketina pirštis? Galva sukama tuo klausimu, kuris nė neartėja matomai (nes ifo tai nepateikta apie tai). Vat kai pasipirš, galima bus sriūbauti ką daryt smile.gif

Kad mergaite nedrasi ir nelabai dar gaudosi.
Jei cia tas bernas, kuris jai neskambinejo pirmas, geriau rinkdavosi draugus ir vien tik apie seksa sukdavo kalbas - tai nekazka. Nebent pasikeite.
Atsakyti

. O mums kaip ir irgi nebėra šansų toje bažnyčioje tuoktis

Todel nera ko cia I kelnes daryt del tos santuokos baznycioj-suzinok kur tavo vyras tuokesi pries tai ir ten jau nevaziuokit, vaziuokit I kita, negi baznyciu Lietuvoj maza? Tik nereikia skelbtis visiems aplinkui kad jau tuokesi vyras. Nekaltas melas suteiks tau to ko nori ir gausi ta savo palaiminima jei taip jo reikia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 03 spalio 2018 - 14:49

Papildyta:
Jei cia tas bernas, kuris jai neskambinejo pirmas, geriau rinkdavosi draugus ir vien tik apie seksa sukdavo kalbas - tai nekazka. Nebent pasikeite.

Ne tas pats :) kalba apie visiškai kitą žmogų.

Matot, žinau, kad gerai sumokėjus galima daug ką apeiti ir pan. Bet juk savęs neapgausi. Manau, kad jausčiausi blogai, nes tuokimasis bažnyčioje antrą kartą juk negalimas ne tik dėl to, kad ant popieriaus parašyta, kad buvo vedę. Popieriuje pakeitus pavadinimą, juk paties fakto tai nepakeičia. Žinoma, būnu su žmogumi, o ne su jo statusu, bet pajaučiau, kad man sunku judėti su juo į priekį ir kartais tai temdo laimę. Tiesiog neduoda ramybės, kad galbūt visa tai niekur neveda ir negalėsim susituokti kaip visada norėjau. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 03, 15:28)
-suzinok kur tavo vyras tuokesi pries tai ir ten jau nevaziuokit, vaziuokit I kita, negi baznyciu Lietuvoj maza? Tik nereikia skelbtis visiems aplinkui kad jau tuokesi vyras. Nekaltas melas suteiks tau to ko nori ir gausi ta savo palaiminima jei taip jo reikia. </p>

jeigu autore tikrai tikinti, tai taip nepasielgs, nes pries Dieva prisiekines, o Dievui neprimeluosi. Nebent tai daugiau del pakazuces, tai taip.
Atsakyti
QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 15:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72221120" data-time="1538568812"><div><p>Papildyta:
Jei cia tas bernas, kuris jai neskambinejo pirmas, geriau rinkdavosi draugus ir vien tik apie seksa sukdavo kalbas - tai nekazka. Nebent pasikeite.</p></div></blockquote><p>Ne tas pats smile.gif kalba apie visiškai kitą žmogų.
</p><p>Matot, žinau, kad gerai sumokėjus galima daug ką apeiti ir pan. Bet juk savęs neapgausi. Manau, kad jausčiausi blogai, nes tuokimasis bažnyčioje antrą kartą juk negalimas ne tik dėl to, kad ant popieriaus parašyta, kad buvo vedę. Popieriuje pakeitus pavadinimą, juk paties fakto tai nepakeičia. Žinoma, būnu su žmogumi, o ne su jo statusu, bet pajaučiau, kad man sunku judėti su juo į priekį ir kartais tai temdo laimę. Tiesiog neduoda ramybės, kad galbūt visa tai niekur neveda ir negalėsim susituokti kaip visada norėjau. </p>

Jei ne anas, o jau kitas, tai tu labai skubini ivykius. Anas visai nesenai buvo biggrin.gif . Tu labai isteketi nori? Juk sitas dar ne nesiulo nieko, ir jei tau svarbiau ne sitas vaikinas, o santuoka baznycioj, tai ir nesusidek su tokiu.

O tu galvoji visos palaimintos santuokos laimingos? Paziurek kas aplinkui darosi, kiek poru skiriasi, tu baznycioje prisiekusiuju ir " varge ir ligoj ir iki mirtis isskirs"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 spalio 2018 - 14:46
QUOTE(toma1994 @ 2018 10 02, 21:49)
Vis galvoju, kad jau viską, kas gražiausia jis patyrė su kitu žmogumi.

jeigu taip butu buve, tai nebutu issiskyres.

QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 11:27)
1.Augau religingoje šeimoje, na, man tai svarbu.

2. taip ir nepatirsiu ką reiškia tuoktis bažnyčioje.

3.Man 22, vaikinui 24</p>

1.jei tai taip svarbu, nereikejo susideti su vaikinu, kuris jau yra pries dieva prisiekes kitai moteriai. Kol mirtis juos isskirs bigsmile.gif

2.mes gyvenime DAUG KO galime nepatirti. Tikrai daug. Bet susitaikom su tuo ir...gyvenam toliau.

3.nieko sau, tokiu metu, o jau issiskyres blink.gif tai tikrai ne pliusas jam.

QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 11:55)
O tuoktis kelis kartus aš tikrai neketinu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif va cia tai labai juokinga biggrin.gif ketinu neketinu biggrin.gif dar labai jauna esi, kad taip rasai. Mes daug ko KETINAM ar NEKETINAM, bet gyvenime visaip buna. Tavo vaikinukas irgi tuokesi ketindamas su zmona gyvent ilgai ir laimingai, prisieke jai pries dieva ir ka???
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 03, 15:28)
Nekaltas melas suteiks tau to ko nori ir gausi ta savo palaiminima jei taip jo reikia. </p>

Negaus palaiminimo.
Dievo neapgausi. Save dar gali kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 03, 15:41)
Negaus palaiminimo.
Dievo neapgausi. Save dar gali kazkiek.

negaus palaiminimo ir dievulio neapagaus, ale tiotkos bus laimingos ir kokiu graziu fotkiu pasidarys yahoo.gif
Atsakyti

Jei ne anas, o jau kitas, tai tu labai skubini ivykius. Anas visai nesenai buvo biggrin.gif. Tu labai isteketi nori? Juk sitas dar ne nesiulo nieko, ir jei tau svarbiau ne sitas vaikinas, o santuoka baznycioj, tai ir nesusidek su tokiu.

Na aš jų tiesiogiai pati neskubinau :D Taip gavosi visai netikėtai. 

Na tas tiesa, nesiūlo ir dar daug iki to, bet kažkaip neišeina man ramiai mėgautis, kai mintyse vis, kad tai galbūt niekur neveda, nes niekada negalėsiu už jo tekėti. Juk vis tiek bendrauji su žmogumi, kuri kažka ne tuščiai, vis tiek norisi, kad tai kažkur vestų. O dabar ta riba kuri kažkada galbūt bus aktuali man neduoda ramybės. Tiesiog sunkiau gyventi, kai jau dabar žinau, kad ateity kažko negalėsiu

Atsakyti