QUOTE(myliulietu @ 2018 10 03, 14:53)
beje, užsienyje organizuojamos simbolinės santuokos, berods, tokia santuoka įmanoma ir bažnyčioje dalyvaujant kunigui. Prieš išvykdami arba grįžę tyliai ramiai nueinate susituokti civiliniu būdu Lietuvoje, o simbolinę santuoką bažnyčioje ir šventę pasidarote užsienyje. </p><p></p><p></p>
Tokia santuoka - bandymas save apgaut.
Jei jau tu ant tiek tikintis ir tau svarbiau yra santuokos sakramentas, tai tokiu budu apgaus jaunieji patys save. Kam vaziyot i uzsieni ir svaistyt laika bei pinigus, jei cia susirandi kunigeli, vyrelis padejuoja, kad pirmoji ragana buvo ir uz kazkiek aukos kunigelis sutuokia jaunuosius naujai

.
Man tai keista, kad autore pirmiausia nori ne zmogaus kaip vyro, o santuokos baznycioj. Tai ar tikrai jai tas zmogus rupi?
Pvz man reikejo santuokos baznycioj, mano vyrui ne. Anas buvo ateistu seimoj auges. Bet kadangi as norejau vestuviu kaip pridera, tai vyras pasikrikstijo, priejo pirmaja komunija ir tuokemes toj baznycioj. Ar buciau tekejusi be baznycios? Taip.
Mano brolio zmonai reikejo santuokos baznycioje. Broliui ne. Susituoke tik santuoku rumuose.
Iki siol gyvena.
Tai svarbu poziuris i kita zmogu. O jei tik norima butinai to sakramento- tai gal tada negaisinti vienas kito ir neapgaudineti saves.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 03, 14:58)
svajonės - nemokamos. O gal jis nė neketina pirštis? Galva sukama tuo klausimu, kuris nė neartėja matomai (nes ifo tai nepateikta apie tai). Vat kai pasipirš, galima bus sriūbauti ką daryt
Kad mergaite nedrasi ir nelabai dar gaudosi.
Jei cia tas bernas, kuris jai neskambinejo pirmas, geriau rinkdavosi draugus ir vien tik apie seksa sukdavo kalbas - tai nekazka. Nebent pasikeite.