Įkraunama...
Įkraunama...

Neišeina susitaikyti su vaikino praeitimi

o

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 03 spalio 2018 - 15:25
QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 15:46)
. O dabar ta riba kuri kažkada galbūt bus aktuali man neduoda ramybės. Tiesiog sunkiau gyventi, kai jau dabar žinau, kad ateity kažko negalėsiu</p>

o tai jis draugystes pradzioj nuslepe, kad vedes buvo? melavo? Jei taip, tai buvo priezastis melagi pravyt. O jeigu tu tai zinojai, tai kodel toliau bednravai su juo? Nes patiko? Nes nesvarbu buvo? Na, tai lik tada, susitaikyk, kad arba sis zmogus, bet be baznycios, arba baznycia, bet su kitu.
Atsakyti

jeigu taip butu buve, tai nebutu issiskyres.

1.jei tai taip svarbu, nereikejo susideti su vaikinu, kuris jau yra pries dieva prisiekes kitai moteriai. Kol mirtis juos isskirs bigsmile.gif

Na aš tik ne per seniausiai sužinojau šitą faktą. Juk pradžioje bendravimo turbūt retai kas sako "ai taip, aš dar ir vedęs buvau :)" 

Šiaip jau bijojo jis šitą pačioje pradžioje sakyti, nors kaip sakė, daug kartų norėjo, bet nedrįso. Iš tikrųjų, jei būtų pasakęs anksčiau, tai turbūt būčiau nutraukusi bendravimą su juo. Bet dabar jau kuriam kažką kartu, per daug rūpi tas žmogus, kad galėčiau viską palikti. Todėl ieškau būdų kažkokių kaip nusiraminti ar susitaikyti su ta mintim. 

Atsakyti

o tai jis draugystes pradzioj nuslepe, kad vedes buvo? melavo? Jei taip, tai buvo priezastis melagi pravyt. O jeigu tu tai zinojai, tai kodel toliau bednravai su juo? Nes patiko? Nes nesvarbu buvo? Na, tai lik tada, susitaikyk, kad arba sis zmogus, bet be baznycios, arba baznycia, bet su kitu.
Nenuslėpė,aukščiau rašiau, kad norėjo sakyti, bet nedrįso vis, ir dar draugai prisidėjo, nes sakė taip anksti dar nieko nesakyti. Na jie buvo teisūs, nes būčiau pasitraukus, jei būčiau pradžioje išgirdusi. Aš net nenumaniau, kad tokių metų jau bus vedęs buvęs, tai net ir nekilo mintis paklausti. 

Dabar jau jausmai atsiranda ir šiaip viskas su juo yra gerai. Nenoriu visko mesti, tiesiog galvoju kaip tai "suvirškinti", nes žmogus tikrai rūpi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma1994: 03 spalio 2018 - 14:59

Na aš jų tiesiogiai pati neskubinau :D Taip gavosi visai netikėtai. 

Na tas tiesa, nesiūlo ir dar daug iki to, bet kažkaip neišeina man ramiai mėgautis, kai mintyse vis, kad tai galbūt niekur neveda, nes niekada negalėsiu už jo tekėti. Juk vis tiek bendrauji su žmogumi, kuri kažka ne tuščiai, vis tiek norisi, kad tai kažkur vestų. O dabar ta riba kuri kažkada galbūt bus aktuali man neduoda ramybės. Tiesiog sunkiau gyventi, kai jau dabar žinau, kad ateity kažko negalėsiu

Tu geriau kriepk demesi i rimtesnius dalykus kurie jus laikys kartu visa gyvenima, tokius kaip sekso poreikiai pavyzdziui. Ar jie pas jus vienodi. Nes santuoka baznycioj tikrai nebus tas dalykas kuris jus santuokoj laikys. Juk jei vyras sekso negaus tai tikrai neis pasimelst kad jam dievulis norus nuleistu arba meiluze atsiustu. O tau jei per daug sekso bus tai maldos kad duotu stiprybes pades tik kazkuri laika, o veliau vistiek suprasi kad kunas tai tavo, o ne dievulio ir kad dievulio nieks nedulkina kasdien.  Jauna dar esi, bet su vyru praleisi daugiau laiko nei su dievu todel labiau gal vyru rupinkis o ne tuo ar busi baznycioj susituokus ar ne.  Nes ta santuoka baznycioj tikrai nesildys taves jei kas blogai bus tarp jusu. 

Ir kad tu vyrui ne pirma tai tik dziaukis-maziau experimentuos, santykiu patirtis yra privalumas o ne trukumas. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 03, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1538570501" data-author="cambala" data-cid="72221163"><div><p>Negaus palaiminimo.
Dievo neapgausi. Save dar gali kazkiek.</p></div></blockquote><p>Tai priklauso nuo to ar tiki to dievu.  Jei netiki, tai nieko ir neapgausi. Bet zmona bus patenkinta, ir visa ta sveciu minia kuri susirinks bus patenkinti ir ranka uzsidenge burnos nekalbes kad kaip cia dabar taip su issiskyrusiu tuokiasi, kaip antrarusiu kokiu.  Baznytine santuoka vis dar yra isisaknijus mada tarp musu tevu ir mociuciu, todel jiems ja ir reikia suteikti. Tegu  zmones buna patenkinti ir dziaugiasi svente, </p>

As suprantu ka tu turi minty, bet va autore turbut tiki ir jai nebus gerai tokia apgaule.
Mano vyras irgi krikstijosi ir tuokesi su manim todel, kad as buciau patenkinta ir grazi svente butu kaip " priklauso". Bet jis tos baznytines santuokos nesureiksmino kaip kazkokio stebuklo santuokoje.
Papildyta:
QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 15:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Leksa" data-cid="72221162" data-time="1538570442"><div><p>jeigu taip butu buve, tai nebutu issiskyres.

1.jei tai taip svarbu, nereikejo susideti su vaikinu, kuris jau yra pries dieva prisiekes kitai moteriai. Kol mirtis juos isskirs vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Na aš tik ne per seniausiai sužinojau šitą faktą. Juk pradžioje bendravimo turbūt retai kas sako "ai taip, aš dar ir vedęs buvau smile.gif" </p><p>Šiaip jau bijojo jis šitą pačioje pradžioje sakyti, nors kaip sakė, daug kartų norėjo, bet nedrįso. Iš tikrųjų, jei būtų pasakęs anksčiau, tai turbūt būčiau nutraukusi bendravimą su juo. Bet dabar jau kuriam kažką kartu, per daug rūpi tas žmogus, kad galėčiau viską palikti. Todėl ieškau būdų kažkokių kaip nusiraminti ar susitaikyti su ta mintim. </p>

Tau gal ne viskas malonu bus isgirst ka cia tau rasom, bet as tavo vietoj labai dideliu vilciu apie zenatves netureciau. Bernas 24 metu, toks jaunas ir jau issiskyres. Antra karta taip greit santuokom tikrai saves nepancios.
Ir ka jis tau sake, kodel su zmona issiskyre?
Atsakyti

As tai abejoju ar autore labai tikinti. Siu dienu jaunimas ir religija tai jau skirtingais keliais eina. Man atrodo kad cia gal jos tevai labiau religingi buvo, na karta metuose i baznycia nueidavo. Tieisog autore turi kazkokiu tai jai ipirstu tiesu apie baznytines santuokos svarba, kurios jai paciai nesiderina su siuolaikinio pasaulio realijomis. Va sutiko zmogu, pasirodo jau buvo vedes. Tai lygtai dabar ta visa laime jos jau ir nueis. O tai jei nebutu buves vedes, bet tik kartu gyvenes su kita? Arba net su keliom? Ir dar vaikus po visur isbarstes? Ar toks jau butu geriau, bet savrbu kad baznycios vartai butu atviri? 

Sutikai vaikina ir klausi ar jis turejo kita iki taves. Kai pasako kad turejo, tikriausiai labai nesureiksmini. O kai pasako kad turejo oficialiai, tai jau tragedija. Cai man autore primena moteri kuri tik ziuri labiau ka kiti pasakys o ne kas jai paciai ar jos vyrui svarbu. Todel net ir baznycioj jei susituoksit, vistiek santuoka bus pasmerkta. Ne del vyro kaltes.

Atsakyti

Man tikrai atrodo, kad autore kaip maza mergaite santuoka ir seima suvokia, jei tiek sureiksmina kur susituoktu, nors tu vedybu niekas dar ir nesiulo. Ne ceremonijos vieta gyvenime, seimoje ir santykiuose svarbiausia. 

Atsakyti

As suprantu ka tu turi minty, bet va autore turbut tiki ir jai nebus gerai tokia apgaule.
Mano vyras irgi krikstijosi ir tuokesi su manim todel, kad as buciau patenkinta ir grazi svente butu kaip " priklauso". Bet jis tos baznytines santuokos nesureiksmino kaip kazkokio stebuklo santuokoje.
Papildyta:
Tau gal ne viskas malonu bus isgirst ka cia tau rasom, bet as tavo vietoj labai dideliu vilciu apie zenatves netureciau. Bernas 24 metu, toks jaunas ir jau issiskyres. Antra karta taip greit santuokom tikrai saves nepancios.

Labai daug neklausinėjau, pačiai nemalonu girdėti pasakojimus apie tą buvusią žmoną, nes tada tik pati blogiau jaučiuosi. Bet kiek žinau, tai mergina susirado kitą. Ir apskritai buvo daug nepagarbos, žeminimo. Tuokėsi irgi ne vaikino iniciatyva. Tiesiog įkalbėjo, nes ilgą laiką nesutiko ir buvo prieš vestuves bažnyčioj. Dabar kaip sako, kad tiesiog padarė klaidą dėl merginos užgaidų, kuri dabar jam labai gadina gyvenimą. 

Atsakyti

Papildyta:

As su pirma issiskyriau budamas 25.  Jei tinkama butu atsiradus iskart, buciau laisvai ir vel susipanciojes iskart. Jaunam vyrui tikrai maloniau yra turret pastoviai moteri salia, o ne bijot vel susipanciot. Susipanciojimas vyrui yra vienas malonumas, svarbu su kuo. 

O kodel su pirma issiskyre, gali ne neklaust, nes teisybes vyrai nesako. As irgi melavau del ko. Va tik dabar, praejus 18 metu pasakiau del ko su pirma is tikro issiskyriau-nes negalejau atsisipirt kitoms panelems, sniurais aplinkui mane besisukancioms.  Bet po tiek laiko jau tas nebuna idomu, o ir reiksmes neturi. 

O kad autores vaikinas pribure kad jo buvusi kalta del skyrybu ir vedybu, tai cia daug maz standartinis variantas ka vyrai naujoms zmonoms sako, panasiai ir as sakiau. Geriau vertina kai buvusi kalta. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 03 spalio 2018 - 15:27

Labai daug neklausinėjau, pačiai nemalonu girdėti pasakojimus apie tą buvusią žmoną, nes tada tik pati blogiau jaučiuosi. Bet kiek žinau, tai mergina susirado kitą. Ir apskritai buvo daug nepagarbos, žeminimo. Tuokėsi irgi ne vaikino iniciatyva. Tiesiog įkalbėjo, nes ilgą laiką nesutiko ir buvo prieš vestuves bažnyčioj. Dabar kaip sako, kad tiesiog padarė klaidą dėl merginos užgaidų, kuri dabar jam labai gadina gyvenimą. 
Kai vyras blogai sneka apie moteri, su kuria buvo, reikia buti labai atsargiai su tokiu. Mergina uzgaidi, negerbe jo, zemino, o tas kaip avinelis vede ja ir issiskyte nes ta kita surado. Jo, patikejau. Jums ne apie vestuves galvoti reikia. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 spalio 2018 - 15:20
QUOTE(toma1994 @ 2018 10 03, 16:14)
Labai daug neklausinėjau, pačiai nemalonu girdėti pasakojimus apie tą buvusią žmoną, nes tada tik pati blogiau jaučiuosi. Bet kiek žinau, tai mergina susirado kitą. Ir apskritai buvo daug nepagarbos, žeminimo. Tuokėsi irgi ne vaikino iniciatyva. Tiesiog įkalbėjo, nes ilgą laiką nesutiko ir buvo prieš vestuves bažnyčioj. Dabar kaip sako, kad tiesiog padarė klaidą dėl merginos užgaidų, kuri dabar jam labai gadina gyvenimą. </p>

Tai ir galvojau, kad kazka panasiai ir sake.
Maziau tikek. Va apacioj vyras raso - matai kokie melagiai kai jiems reikia ax.gif .
Atsakyti