Įkraunama...
Įkraunama...

2019 Liepinukai

Sveikos visos. Labai šauni grupė čia susikūrusi visada malonu paskaityti jūsų išgyvenimus. Tad dalinuosi savo praėjusios savaitės pojūčiais. Kaip ir minėjau ,anksčiau, mane buvo užpuolusi super baisi sloga. Ją pavyko sumažinti iki keletos pūtimų per dieną, su jūros druskos purskalu į nosį bei įsigyjant oro drėkintuvą namuose. Taip pat vieną vakarą buvo sukilusi temperatūra iki 37,5 C (tokia temperatūra netgi nesilaukiant man būdavo nepakeliama( taigi išgėriau puse tabletės parecetamolio. Ryte atsikėliau ganėtinai žvali, puikios savijautos ir šitas nepakeliamas silpnumas baigėsi. Kai jau maniau, kad mano pojūčiai gerėja ir galėsiu šiek tiek atsipūsti.... Atėjo 8 savaitė (pagal mano skaičiavimą) ir prasidėjo... Ryte jaučiu tą šleikštuliuką, silpnumą, bet nebe tokį kaip anksčiau jau ir atsikeliu ir po kambarius "pašliaužioju", bet vakarais visada supykina ir palieku visą maistą tualete.  :)) Štai tokie mano šių dienų išgyvenimai, kantrybės mums visoms! 

Atsakyti
QUOTE(avietex @ 2018 12 17, 21:06)
<p>Sveikos visos. Labai šauni grupė čia susikūrusi visada malonu paskaityti jūsų išgyvenimus. Tad dalinuosi savo praėjusios savaitės pojūčiais. Kaip ir minėjau ,anksčiau, mane buvo užpuolusi super baisi sloga. Ją pavyko sumažinti iki keletos pūtimų per dieną, su jūros druskos purskalu į nosį bei įsigyjant oro drėkintuvą namuose. Taip pat vieną vakarą buvo sukilusi temperatūra iki 37,5 C (tokia temperatūra netgi nesilaukiant man būdavo nepakeliama( taigi išgėriau puse tabletės parecetamolio. Ryte atsikėliau ganėtinai žvali, puikios savijautos ir šitas nepakeliamas silpnumas baigėsi. Kai jau maniau, kad mano pojūčiai gerėja ir galėsiu šiek tiek atsipūsti.... Atėjo 8 savaitė (pagal mano skaičiavimą) ir prasidėjo... Ryte jaučiu tą šleikštuliuką, silpnumą, bet nebe tokį kaip anksčiau jau ir atsikeliu ir po kambarius "pašliaužioju", bet vakarais visada supykina ir palieku visą maistą tualete.  smile.gif) Štai tokie mano šių dienų išgyvenimai, kantrybės mums visoms! </p>

Tas visas pykinimas man jau irgi nusibodo
karsta.gif karsta.gif mega_shok.gif
O dar jegu neturejimas isvis pipiec verysad.gif pradejau gert pregnant care,nors su praeitu nestumu tik nuo 3 men geriau. Bet reikia kazka daryt,nes is lovos sunku islipti. O dar kur darbas ir mazius 18-kos menesiu blink.gif
Atsakyti

Tobuliux.. Oj kaip gerai aš suprantu tave, nėra jėgų net kambarių tvarkytis, o virtuvės tvarkyt iš viso nepajėgiu, nes viskas tiesiog smirda  :blink: . Vyras išvažiuoja į komandiruotes, tad savaitės dienomis turiu būt viena tai šiek tiek kebloka pačiai pasidaryti ką nors valgyti, nes nuo aliejaus kvapo iškart supykina.  Tad savaitgalis būna tiesiog palaima, atrodo ir maistas tampa skanesnis, kai pagamintas. Laikykis! :nestuke​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietex: 18 gruodžio 2018 - 00:06

Nu ką, sedžiu oro uoste, tuoj keliauju namo! Paruošiu tėvams kalėdinę dovanėlę ir nueisiu į pasimatymą su mažiuku :)

Ir aaaaš kaip laukiu! Vis bandau įsivaizduot reakciją ir džiaugsmą :D

Kaip kelione? Tu cia y LT skridai? 

Damos, ne visos pasirasete, negaliu pagrindinio puslapiuko sutvarkyt.

Atsakyti
QUOTE(Orchideja3 @ 2018 12 17, 23:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aquabona" data-cid="72298724" data-time="1545060950"><div><p>Nu ką, sedžiu oro uoste, tuoj keliauju namo! Paruošiu tėvams kalėdinę dovanėlę ir nueisiu į pasimatymą su mažiuku smile.gif</p><p>Ir aaaaš kaip laukiu! Vis bandau įsivaizduot reakciją ir džiaugsmą biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip kelione? Tu cia y LT skridai? </p><p></p><p>Damos, ne visos pasirasete, negaliu pagrindinio puslapiuko sutvarkyt.</p>

As penktadieni parasysiu savo due date smile.gif) kai zinosiu tiksliai!:)
Atsakyti
QUOTE(shaja @ 2018 12 17, 16:03)
Maniskis irgi atlekia i lova, o jau toks didelis,kad jau sunkiai telpam.  biggrin.gif bet kartais tingim vesti atgal, tai taip ir marinuojames bigsmile.gif

kazkaip jau svenciu laukiu, artimiesems prasinesim nestuke.gif  tai siek tiek jaudinuosi  blink.gif

Pasmus dažniausiai abu sugeba atsigrūst. Tada aš į dičkio lovą išeinu biggrin.gif

QUOTE(tobuliux @ 2018 12 17, 23:28)
O dar kur darbas ir mazius 18-kos menesiu  blink.gif

Oi kaip suprantu.. 4u.gif Laikykis. Gal nebedaug liko.Aš vis guodžiu save, kad iki 14 savaitės turėtų pasibaigti

QUOTE(Orchideja3 @ 2018 12 18, 01:45)
<p>Damos, ne visos pasirasete, negaliu pagrindinio puslapiuko sutvarkyt.</p>

Aš po vizito gruodžio 27 d parašysiu,kai jau visai viskas aišku bus ir tikslu.

Blyn, man per šitą nestuke.gif nutinka viskas kas blogiausia. Pykinimai, vėmimai,lašelinės, o dabar dar ir problemos su anuo galu blink.gif blink.gif blink.gif galvojau apsiverksiu šiandien. Gal turit kas kokių rekomendacijų, nes net nusikosėt negaliu kaip skauda unsure.gif nei per vieną nestuke.gif nesusidūriau taip smarkiai...
Atsakyti

Finy, kaip tu? :4u:

Orchideja3, aha, į LT skridau, taip su nuotykiais :D turėjau su persėdimu skristi, laukiu laukiu savo pirmo skrydžio, jį vis atideda.. matau jau šūdas, nespėsiu į antrą skrydį. Einu klaust ką daryt, ar palauks manęs, nes jungiamasis buvo :D bet nieks ten manęs nelaukė :D tai pakeitė bilietus, per kitur turėjau skrist, bet atskridau :D vis pasakojau mažiukui pilve, kad va dabar kylam.. dabar esam čia.. dabar leidžiamès :D 

Sveikatos visoms bloguojančioms! :4u: greit pagerės! 

Atsakyti

Blyn, man per šitą nestuke.gifnutinka viskas kas blogiausia. Pykinimai, vėmimai,lašelinės, o dabar dar ir problemos su anuo galu blink.gifblink.gifblink.gifgalvojau apsiverksiu šiandien. Gal turit kas kokių rekomendacijų, nes net nusikosėt negaliu kaip skauda unsure.gifnei per vieną nestuke.gifnesusidūriau taip smarkiai...

Užkietèjo viduriai?  :unsure: 

Atsakyti
Aš nežinioje, arba paaugs ir pasirodys arba pabėgs, nes hcg auga lėčiau nei turėtų. Ketvirtadienį echo tai bus matyt kas vyksta.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aš vis dar vargstu su pykinimu ir nuovargiu ir šuniukais. Dieve dieve jau jie man per visus galus išlindo  :oh:  bet niekur nesidėsi, reikia išaugint.. 

Užtai ryt jau 12 savaičių ir einu scano pas ginę  :wub: 

Sveikatos visom negaluojančiom, laikysim kumščius už finy  :4u:  einu atgal pas šuniukus..

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2018 12 18, 21:35)
<p>Užkietèjo viduriai?  unsure.gif </p>

Aha ir skausmai stiprūs labai..
Atsakyti

Aha ir skausmai stiprūs labai..

Sako padeda kiviai ryte, ant tuščio skrandžio. Arba mirkytos džiovintos slyvos. Arba selenos su kefyru!

Atsakyti