Sveikos visos. Labai šauni grupė čia susikūrusi visada malonu paskaityti jūsų išgyvenimus. Tad dalinuosi savo praėjusios savaitės pojūčiais. Kaip ir minėjau ,anksčiau, mane buvo užpuolusi super baisi sloga. Ją pavyko sumažinti iki keletos pūtimų per dieną, su jūros druskos purskalu į nosį bei įsigyjant oro drėkintuvą namuose. Taip pat vieną vakarą buvo sukilusi temperatūra iki 37,5 C (tokia temperatūra netgi nesilaukiant man būdavo nepakeliama( taigi išgėriau puse tabletės parecetamolio. Ryte atsikėliau ganėtinai žvali, puikios savijautos ir šitas nepakeliamas silpnumas baigėsi. Kai jau maniau, kad mano pojūčiai gerėja ir galėsiu šiek tiek atsipūsti.... Atėjo 8 savaitė (pagal mano skaičiavimą) ir prasidėjo... Ryte jaučiu tą šleikštuliuką, silpnumą, bet nebe tokį kaip anksčiau jau ir atsikeliu ir po kambarius "pašliaužioju", bet vakarais visada supykina ir palieku visą maistą tualete. ) Štai tokie mano šių dienų išgyvenimai, kantrybės mums visoms!

Tas visas pykinimas man jau irgi nusibodo

O dar jegu neturejimas isvis pipiec

Tobuliux.. Oj kaip gerai aš suprantu tave, nėra jėgų net kambarių tvarkytis, o virtuvės tvarkyt iš viso nepajėgiu, nes viskas tiesiog smirda . Vyras išvažiuoja į komandiruotes, tad savaitės dienomis turiu būt viena tai šiek tiek kebloka pačiai pasidaryti ką nors valgyti, nes nuo aliejaus kvapo iškart supykina. Tad savaitgalis būna tiesiog palaima, atrodo ir maistas tampa skanesnis, kai pagamintas. Laikykis!
Nu ką, sedžiu oro uoste, tuoj keliauju namo! Paruošiu tėvams kalėdinę dovanėlę ir nueisiu į pasimatymą su mažiuku
Ir aaaaš kaip laukiu! Vis bandau įsivaizduot reakciją ir džiaugsmą
Kaip kelione? Tu cia y LT skridai?
Damos, ne visos pasirasete, negaliu pagrindinio puslapiuko sutvarkyt.

As penktadieni parasysiu savo due date

kazkaip jau svenciu laukiu, artimiesems prasinesim

Pasmus dažniausiai abu sugeba atsigrūst. Tada aš į dičkio lovą išeinu

Oi kaip suprantu..

Aš po vizito gruodžio 27 d parašysiu,kai jau visai viskas aišku bus ir tikslu.
Blyn, man per šitą

Finy, kaip tu?
Orchideja3, aha, į LT skridau, taip su nuotykiais turėjau su persėdimu skristi, laukiu laukiu savo pirmo skrydžio, jį vis atideda.. matau jau šūdas, nespėsiu į antrą skrydį. Einu klaust ką daryt, ar palauks manęs, nes jungiamasis buvo
bet nieks ten manęs nelaukė
tai pakeitė bilietus, per kitur turėjau skrist, bet atskridau
vis pasakojau mažiukui pilve, kad va dabar kylam.. dabar esam čia.. dabar leidžiamès
Sveikatos visoms bloguojančioms! greit pagerės!
Blyn, man per šitą
nutinka viskas kas blogiausia. Pykinimai, vėmimai,lašelinės, o dabar dar ir problemos su anuo galu
galvojau apsiverksiu šiandien. Gal turit kas kokių rekomendacijų, nes net nusikosėt negaliu kaip skauda
nei per vieną
nesusidūriau taip smarkiai...
Užkietèjo viduriai?
Sveikos
Aš vis dar vargstu su pykinimu ir nuovargiu ir šuniukais. Dieve dieve jau jie man per visus galus išlindo bet niekur nesidėsi, reikia išaugint..
Užtai ryt jau 12 savaičių ir einu scano pas ginę
Sveikatos visom negaluojančiom, laikysim kumščius už finy einu atgal pas šuniukus..
Aha ir skausmai stiprūs labai..
Aha ir skausmai stiprūs labai..
Sako padeda kiviai ryte, ant tuščio skrandžio. Arba mirkytos džiovintos slyvos. Arba selenos su kefyru!