Įkraunama...
Įkraunama...

kokio ūgio buvo jūsų vaikas

Na mano zuikiui 2.gif tai 1m ir 8men sveriame 13kg ugis 86cm. As tai pati namie ugi issimatuoju,nes poliklinikoje,tai gaunasi vis kiekviena kart maziau g.gif ir sveriu pati, jis visai gerai pastovi ant svarstykliu. thumbup.gif
Atsakyti
1,5 m buvome 82 cm
2 m. 86 cm, bet rūbus perku 92 cm.
Atsakyti
mano sunelio 2m ugis buvo 92,dabar jau 94.rubu dydis pas mus skirtingas tarkim,kelnites 92 mazas, 98 dar didelis ir tai tarkim ilgis geras bet per juosmeny per dideles.,o megztuku ar maikuciu dydis 86,nes 92 dar didoki
Atsakyti
Sūnus 91cm o dukryte 86 cm.

Aš pastoviai vargstu dukrytei nupirkti kelnes nes labai plačios būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2008 02 26, 22:39)
mes 94cm ir 14kg  smile.gif

OHhohoooooo,koks aukstas vaikinas smile.gif .
Manoji metais vyresne tokio paties ugio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 03 01, 18:15)
OHhohoooooo,koks aukstas vaikinas  smile.gif .
Manoji metais vyresne tokio paties ugio  rolleyes.gif

Tai kad mano mažoji 1,8 mėn. - 90 cm. ūgio. mirksiukas.gif Manau visai normalus tas ūgis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano pipirui tai balandi bus 2metukai o dabar mes esame apie 90cm ugio o sveriame jei nesuklysiu apie kokius 12-13kg,eisim po gimtadienio pas gydytoja pasisversime ir pasimatuosime tada tiksliai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano princesei bus irgi du metukai balandzio vidury, tai jos ugis apie 86 cm kazkur, pati namie matavau, gal koks netikslumas plius-minus vienas cm, o sveria apie 12 kg. O drabuzelius irgi perku 92 cm dydzio.
Atsakyti
Mano pupai 2 metukai ,bet jos ugis 85 cm o sveria 11 kg ,bet rubus irgi pergu arba 92 arba 98 na ziurink kokie smile.gif url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]
Atsakyti
1m-74cm,o 1,8m-87cm..va ir augam..o svoris tai mazokas 11kg ax.gif
Atsakyti
mano sirdute svere 3320 ir buvo 53cm
Atsakyti
mes dabar kazkur 100cm ir sveriam 16kg mes rubus perku 104cm daznai buna geri bet kai kurie biski didoki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žana B: 04 kovo 2008 - 14:20