Įkraunama...
Įkraunama...

kokio ūgio buvo jūsų vaikas

Na mano vaikinuko ugis dabar 98cm,o sveria 14kg su trupučiu.Sese nors vyresne 2 metais bet nelabai skiriasi svoriu 15kg,o ūgis kažkur apie 110cm.Buvo atvejų kai manęs klausė ar jie dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
As jau pradedu galvoti, kad maniskis storulis blush2.gif Dar tik 1m ir 5men, o sveriam vos ne 15kg, ugis 86cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 04, 16:00)
As jau pradedu galvoti, kad maniskis storulis  blush2.gif  Dar tik 1m ir 5men, o sveriam vos ne 15kg, ugis 86cm.  smile.gif

nieko sau bigsmile.gif mano virs dvieju bet ugis 87 o sveria 13.5 bigsmile.gif
Atsakyti
mano pupa dabar 89 cm g.gif daug kas stebisi, kad labai auksta, nors kai paskaiciau cia, tai visai panasi i dauguma smile.gif
Papildyta:
neparasiau, kad mums uz savaites bus 2 4u.gif
Atsakyti
Mano sunycio ugis 97cm.o sveria jis nemazai 19kg.bet kai ugis didelis tai neatrodo labai storuliukas rolleyes.gif Jam daugelis duoda 3-4metelius
Atsakyti
Oho, na pas jus cia didvyriai ir didvyres smile.gif
Mano mazei 1 m ir 10 men, sveria 13,5 kg, o ugis ~ 86 cm, ir as dar galvojau kad labai didele smile.gif
Atsakyti
Mes 1.7 metuku, sveria 15 Kg, ugis 88 4u.gif
Atsakyti
Maniškis 2 metukų 92cm ir 14kg smile.gif
Atsakyti
mano suneliui metai ir siandien 7 men thumbup.gif ir ugis 84 , o sveriam kokius 11-12, dbr tiksliai net nzn blush2.gif visi sako, kad smulkutis, bet ka padarysi, mes su vyru abu smulkus ax.gif
Atsakyti
Maniškė mergina 1m ir 9 mėn sveria 14 kg ir 93 cm ūgio.
Atsakyti
maniškis tai 98cm, o sveria 14
Atsakyti
Mano panele 2 metu svere 13.5 kg o ugis 92 cm
Atsakyti