Įkraunama...
Įkraunama...

Emocinė vyro neištikimybė

Sveikos, noriu isgirsti nuomones ir panasias patirtis, nes tiesiog nezinau, kuo tiketi. Su vyru susipazinau kai man buvo 16, draugavome 10 m ir beveik 7 metai santuokoj. Turim berniuka 6m ir mazyle 1,5 m. Maziuke labai jautri, keldavosi naktimis kas valanda, dienomis beveik nemiegodavo. Labai pavargdavau. Strngiausi vyrui duot tiek kiek galiu. Bet va netycia kai po krepsinio grizo girtas namo, rada jo zinute isiusta moteriai, "gero vakaro, meile!!". Pradejau su ja susirasinet, ji pradejo rasyt myliu tave, trokstu taves, be galo pasiilgau, mylesimes pirmadieni. Ji jo bendradarbe, me tam paciam pastate, bet imoniu gruopes, vadovauja restoranui. Vyras eidavo pas ja pietaut. Viskas pagal vyra truko 3men. Visa ta laika jis labai saltai elgesi su manim- apaikabindavau, atstumdavo, myledavomes tik mano noru, nesakydavo kad myli. Grizdavo laiku. Vaikus auginau viena- jam vis darbai, reikalai, milijonas. Pinigu uzdirba labai daug. Yra direktorius, protingas, 33m ir labai isvaizdus. As taip pat protinga, grazi, prisiziurejusi. Nevaiksciojau su treningais, skaniai gaminu, pasitikdavau su sypsena, buciniu. O jis vis kabinedavosi...viskas negerai. Nepasitikiu juo ir nezinau ar imanoma kada nors pasitiket. Sako kad as kalta, daviau jam mazai meiles ir silumos. Sako kad jai nieko nejaute, kad cia tik suairasinejimas, kad tik zaidimas flirtas. Kad ji gal ir buvo isikliopinusi bet jis ne. Kad ziureciau ne jo zodzius, o darbus. Kad nesidulkino su ja prisieke vaiku gyvybem. Bet as netikiu...atsimenu kad dar kai laukiausi pora kart grizo po darbo su lyg pudra isteptais triusikais ir marskiniu krastu. Bet galvojau gal pati ant kriaukles pudros pribarsciau...prisieke kad niekada nera fiziskai isdaves. Ir anksciau girtas yra gyresis kad galetu moteris "saujom"semti bet mane gerbia. Gal girtas sake tiesa. Nezinau. Ir net nezinau ar fizine neistikimybe kqzka keicia. Esu pati labai jautri, svelni ir jo zodziais- naivi. Labai skauda sirdi. Nera jis labai geras vyras- ir uzrekt pabando, ir pabamba...ir ant vaiko parekia. Labai daug reikalauja, labai mazai duoda. Bet darbstus, su finansais viskas ok. Stengiuosi db pati pasikeist, einu i sporto kluba, ieskausi daebo, nenoriu but priklausoma. Bet bijau kad jei isdave viena karr, bus ir kitas. Mergos prie jo lipte limpa. Nenusaugosiu...
Atsakyti
Meluoja...
Atsakyti
QUOTE(senegaloupe @ 2018 12 17, 14:48)

o ka konkreciai noretumet suzinoti? kazin ar kas cia zinos ar jusu vyras mieojo su ja ar ne. Jus sau turit atsakyti ar dar norit su juo buti ar ne. Gal eitu susesti ir atvirai pasisaneketi, ko jam truksta, ko jums truksta, cia zaidimas ne i vienus vartus.
ir bent neprasinekit prisiekintet vaikais, kvaila tai.
Bet is to, ka paraset atrodo, kad jam esat svarbi savotiskai, visgi neigia, kad turejo seksa su kita, net prisiekineja, visgi nepuola jusu palikti ir ten semti merginas saujom. Gal pasinaudokit tuo ir pasakykit, ko jus norit is jo, kad matytumet jog si santuoka galetu testis ir toliau, papasakokit, kaip jautetes pazeminta kai jis taip "juokavo" su bendradarbe.(nu bet ir stervos tos moterys kai kurios)

Gal nepulkit visko draskyti , bet nubreskit ribas, jus irgi dalis jo sekmes, tegul siek tiek nuseda ant zemes, baisiai jau pasikele. vaikas labai dar maziukas dar metai du ir jus jau busit laisvesne, sugrisit i sava buti, tada kazin jis nesigraus nagu, jei ji paliktumet?
Atsakyti
Matomai dviejų vaikučių reikėjo jums, ne jam. Matomai jis nesuvokia koks sunkus darbas ir atsidavimas, kokios aukos yra vaikus auginant...
Gaila, kad jūs to nematėte. Matomai su tokiu don žuanu, jei jau norėjote vaikų, tai reikėjo jo uždirbtus pinigus auklytėms taškyti, naktį, kad auklytė kokia keltųsi prie jautraus vaiko, o jūs su juo miegotumėt ir toliau...
Nu bet dabar yra kaip yra. Niekas už jus nenuspręs kiek jūs galite jam atleisti ir ar atleidusi pati būtumėt laiminga. Galų gale, jei jis verslus ir protingas, pats auklę pasiūlyti galėjo. Nebent jūs apti priešinotės ir atsidavėte tik motinystei, nepastebėdama, kad jis ne toks, kad tėvystė jam tai antrame plane.
Žodžiu, kapstykitės daugiau pati, tik jūs žinote kaip buvo, o ne forumiečiai
Atsakyti
Pudra ant triusiku pasako daugiau nei reikia.
Vyrai prisiekineja, kad nieko nebuvo, tikrai ne is meiles, o kad nebutu "problemu". Gi patogu namie tureti moteri, viskas ramu gera silta, sone dar karsta meiluze. Kam draskyti finansus, namus, moketi alimentus ir tt.

Nu bet kaip bado akis tie jusu groziai, prisiziurejimai, sporto klubai. Negi tikrai manot, kad vyrai bega del stangresnes subines? Gal geriau ne i sporto kkuba eikit, o i kursus bent kokius, pailsekit atsigaukit.
Ir issiaiskinkit su savim, ka su tuo neistikimybes faktu darysit, nes kas is to suzinojimo tada?
Atsakyti
Dvi problemos.
Neistikimas ir totalus melagis, galintis prisiekinet bet kieno vardu. Nekokia kombinacija
Atsakyti

Vaikais neprasiau prisiekinet, cia jis taip sugalvojo. Antro vaiko nenorejau, nes pirma sunkiai pati auginau, bet jis ikalbejo. Turejom daugiau pinigu, maniau bus geriau. Del sporto klubo- einu nes esu lb susilpnejus ir fiziskai, skauda nugara nuo vaiko nesiojimo. Taip pat sportas leis uzsimirst. Siaip apie grozi parasiau kad negalvotumet kad lakstau namie su chalatu. Labai megstu skaityti, daug kuo domiuosi. Galvoju gal atsilieps moterys kurios panasia patirti turejo ir neatleido ar atleido. Kai taip sunku zvilgsnis is salies yra gerai. 

Atsakyti
Vienos atleidzia, kitos ne. Ir kuo tai turetu padet? O ir ka oadet, kas tau is tu patirciu?
Atsakyti
Is tikro koks jums skirtumas, kaip gyvena kiti, atleidzia, neatleidiza, vyrai ir toliau lakso i kaire, moterys i desine, ka jums tai duos, gal pati nuspreskit ar norit su tokiu vyru gyventi ar ne.
Jei jau pasiliksit kartu ziurekit bent, kad nepasidarytumet, taip, kad jis visiskai atvirai prades pas meiluzes lakstyti.... mirksiukas.gif Palikit dazniau vyra su vaikais ir pati iseikit dazniau kazkur su draugem bent pradziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senegaloupe @ 2018 12 17, 18:03)
<p>Vaikais neprasiau prisiekinet, cia jis taip sugalvojo. Antro vaiko nenorejau, nes pirma sunkiai pati auginau, bet jis ikalbejo. Turejom daugiau pinigu, maniau bus geriau. Del sporto klubo- einu nes esu lb susilpnejus ir fiziskai, skauda nugara nuo vaiko nesiojimo. Taip pat sportas leis uzsimirst. Siaip apie grozi parasiau kad negalvotumet kad lakstau namie su chalatu. Labai megstu skaityti, daug kuo domiuosi. Galvoju gal atsilieps moterys kurios panasia patirti turejo ir neatleido ar atleido. Kai taip sunku zvilgsnis is salies yra gerai. </p>

tai užkraukit jam dabar tą vaiką ir lai augina, o pati į trąsas, įskaitant meilužio paieškas mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano exas irgi vaiku gyvybem prisiekinejo,  netiki jie tom priesaikom ir laisvai pliurpia. 

Jis nepasikeis.  

Apsipreskit, ar del pinigu gyvensit, ar ne.  Uzjauciu jus labai, pati per tai perejau. Atleidau, ir ne karta. Ir tai kartojosi,kol neissiskyriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 17 gruodžio 2018 - 19:13

Man tai juokinga, kad vyras jus kaltina del neistikimybes, mol mazai meiles davet. O jis pats kiek jums dave? Jei jam kazko truko, ar snekejo apie problemas?

Vaikus pati auginat. Idomiai skamba. Vaika priziureti uztrunka 24 val per para. Joks darbas tiek netrunka. Vyras galejo irgi prisideti.

Ir tik jau nesijauskite kalta del jo neistikimybes - cia jo pasirinkimas, jis tegul teisinasi ir atsako sau, kodel taip padare. 

Atsakyti