Tai vat, visiskai ant durniaus dariau. Nes galvojau kad viskas gerai. Kazi cia organizmas atsparus pasidaro? Ar kas cia per biesas. O ovuliacija stimuliuoja kai tth didesnis? Zodziu.

Kuriuos būtent ovuliacijos testus pirkot ?
Kiek jų reikia mėnesiui ? Kada pradėt testuotis ? Man šnd arba ryt baigsis mm.
Jei jau planuojat gadinti NT testus, siūlau juos siųstis internetu
Ir šeimos biudžetas nuo to nenukentės, o palaukti teks tik kelais dieneles. Aš užpirkdavau ir OV testų ir kartu pasiimdavau NT. Tai kažkaip papraščiau atrodė, nei lakstyti į vaistines ir pirkalioti po kelis vnt brangius testus.
Aš visus testus pirkdavau iš testai.eu
Kuriuos būtent ovuliacijos testus pirkot ? Kiek jų reikia mėnesiui ? Kada pradėt testuotis ? Man šnd arba ryt baigsis mm.Kiek yra trukęs trumpiausias ir ilgiausias ciklai?
Jei tarkim 28 dienos, tai rekomenduoja pradėti 11cd. Turiu tokią lentelę iš ov testų
20190320_171326.jpg 76,82KB
0 Parsiųsta kartų
Kuriuos būtent ovuliacijos testus pirkot ?
Kiek jų reikia mėnesiui ? Kada pradėt testuotis ? Man šnd arba ryt baigsis mm.
Jei reguliarus ciklas, tai yra internete info, kurią dieną su kiek ciklo dienų pradėti. Priklauso nuo ciklo dienų. Pradžioj gal daugiau išnaudosit. Aš ir pirkau iš testai.eu rinkinį, man rods 20 ov ir 5 nt. Tiksliai dabar nepamenu.
Jei reguliarus ciklas, tai yra internete info, kurią dieną su kiek ciklo dienų pradėti. Priklauso nuo ciklo dienų. Pradžioj gal daugiau išnaudosit. Aš ir pirkau iš testai.eu rinkinį, man rods 20 ov ir 5 nt. Tiksliai dabar nepamenu.
Ar ne 10ov testų ir 5nt. Ir kitas rinkinys yra 20ov testų ir 10nt.
Mano mm beveik visada reguliarios. Svyruo 1-2 dienas. Buvo tik vasarį sugrybavę 5 dienas. O šiaip stabiliai kas 28-29 d
Kiek yra trukęs trumpiausias ir ilgiausias ciklai?
Jei tarkim 28 dienos, tai rekomenduoja pradėti 11cd. Turiu tokią lentelę iš ov testų
20190320_171326.jpg
Oj merginos nepamenu kada tokį ramų ir „atsipalaidavusį” vakarą turėjau. Dukrytė užmigo pirmą kartą 20.30, dažniausiai lūždavom kartu apie 23 val 🙈, tai nepraleidau progos pasimėgauti ramybe įsijungiau filmą, susimaišiau kokteiliuką vieną ir taip skaniai jį išgėriau su pasimėgavimu