Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Čalykušu @ 2019 03 19, 17:51)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72388476" data-time="<a href="> O po norima cituoti žinute nėra parašyta Cituoti   Atsakyti? Jeivyra tai tereikia spaust Cituoti ir Pirmyn. Va pridedu foto smile.gif</blockquote> pavyko! smile.gif dėkui smile.gif jau dabar mokėsiu. 
<p> </p>
<p>Tai va merginos, grįžau namo, su keliais NT, neiškenčiau ir sugadinau, vaistininkė pamačius kiek prisirinkau testų parekomendavo pregna + zalios spalvos, sakė jį galima atlikti bet kuriuo paros metu ir ankstyvam nėštume, tai baltas kai žydinčios obelys biggrin.gif žodžiu mm laukiamos penktadienį, bet kažkaip jaučiu jau, kad dar nesilaukiu, todėl nusiraminau, testų nebegadinsiu biggrin.gif</p>

Mano vakar irgi buvo baltas, bet vilties neprarandu. mirksiukas.gif
Labas naujom merginom bigsmile.gif
Atsakyti

Mano vakar irgi buvo baltas, bet vilties neprarandu. mirksiukas.gif
Labas naujom merginom bigsmile.gif

Kol mm nepasirodo visada yra viltis 😉

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 03 19, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72388560" data-time="1553012073"><div><p>Mano vakar irgi buvo baltas, bet vilties neprarandu. vartotojo įkelta nuotrauka
Labas naujom merginom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kol mm nepasirodo visada yra viltis 😉</p>

Taip mirksiukas.gif
Mane guodžia kad ir anksčiau mm dieną tik neryškus vaiduoklis tebuvo biggrin.gif :
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2019 03 19, 17:51)
<p>Tai va merginos, grįžau namo, su keliais NT, neiškenčiau ir sugadinau, vaistininkė pamačius kiek prisirinkau testų parekomendavo pregna + zalios spalvos, sakė jį galima atlikti bet kuriuo paros metu ir ankstyvam nėštume, tai baltas kai žydinčios obelys biggrin.gif žodžiu mm laukiamos penktadienį, bet kažkaip jaučiu jau, kad dar nesilaukiu, todėl nusiraminau, testų nebegadinsiu biggrin.gif</p>

Šiandien ir aš vaistininkę nudziuginau, sakau 5 man testus biggrin.gif bet bent su ja pasikonsultavus, ji man paaiškino kad visi tie testai vienodi, neva marketingo tai gudrybės tie ankstyvi testai ir jautrus. Tai nusipirkau paprastus testus, ne pačius pigiausius, bet akcijinius. Vistiek jaučiu, kad tik žaidimas šį mėnesį bus... Sergu ir toliau kažkokių peršalimu, norėjo daryti plaučių rentgena, bet pasakiau kad planavom vaikutį ir nežinau ar tikrai nesu nestuke.gif ryt bus 10 DPO tai gadinsiu viena biggrin.gif ai buvo nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 19 kovo 2019 - 19:11

Šiandien ir aš vaistininkę nudziuginau, sakau 5 man testus biggrin.gifbet bent su ja pasikonsultavus, ji man paaiškino kad visi tie testai vienodi, neva marketingo tai gudrybės tie ankstyvi testai ir jautrus. Tai nusipirkau paprastus testus, ne pačius pigiausius, bet akcijinius. Vistiek jaučiu, kad tik žaidimas šį mėnesį bus... Sergu ir toliau kažkokių peršalimu, norėjo daryti plaučių rentgena, bet pasakiau kad planavom vaikutį ir nežinau ar tikrai nesu nestuke.gifryt bus 10 DPO tai gadinsiu viena biggrin.gifai buvo nebuvo...
Lauksim naujienų :) jei kažką pamatysi prašom ir mums parodyti :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 19 kovo 2019 - 19:52
Pasidariau hcg - 3,6. blush-anim-cl.gif Zinau, zinau, veltui tik pinigus ismeciau. Oh well. Lengviau bus mmm laukt.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2019 03 19, 22:40)
Pasidariau hcg - 3,6.  blush-anim-cl.gif Zinau, zinau, veltui tik pinigus ismeciau. Oh well. Lengviau bus mmm laukt.

Laikykis 4u.gif

O aš aišku nepamačiau jokių vaiduoklių... Šiaip ar taip dar labai anksti... biggrin.gif
Atsakyti

Pasidariau hcg - 3,6. blush-anim-cl.gifZinau, zinau, veltui tik pinigus ismeciau. Oh well. Lengviau bus mmm laukt.

:4u: O kada tavo mmm diena? 

Laikykis 4u.gif

O aš aišku nepamačiau jokių vaiduoklių... Šiaip ar taip dar labai anksti... biggrin.gif

Gal dar išvysi  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos ;) 

Žinant , kad nuo 5 hcg yra nėštumas, tai manau ne viskas prarasta. Gal dar nespėjo prisigamint, kada mm ? 

Pasidariau hcg - 3,6. blush-anim-cl.gifZinau, zinau, veltui tik pinigus ismeciau. Oh well. Lengviau bus mmm laukt.

Atsakyti

Jei jau planuojat gadinti NT testus, siūlau juos siųstis internetu  :)  Ir šeimos biudžetas nuo to nenukentės, o palaukti teks tik kelais dieneles. Aš užpirkdavau ir OV testų ir kartu pasiimdavau NT. Tai kažkaip papraščiau atrodė, nei lakstyti į vaistines ir pirkalioti po kelis vnt brangius testus. 

Aš visus testus pirkdavau iš testai.eu 

Atsakyti
Adele, dar yra vilties 4u.gif

Mano mmm 27 diena turi buti. Bet va gavau tth atsakyma. Blogas ***** - 3,08. Prg dar laukiu bet turbut irgi nekazka bus. Ir tiroksina geriu. Pirmus pora men buvo geri skaiciai, nesuprantu kodel pakilo. unsure.gif

Kategoriska, nemanau. Bet zinai, kol mmm nera, tol visko gali buti. smile.gif

As First Response testu uzsisakiau internetu. Noriu isbandyt. smile.gif

O, cenzura biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 20 kovo 2019 - 11:17

Adele, dar yra vilties 4u.gif

Mano mmm 27 diena turi buti. Bet va gavau tth atsakyma. Blogas ***** - 3,08. Prg dar laukiu bet turbut irgi nekazka bus. Ir tiroksina geriu. Pirmus pora men buvo geri skaiciai, nesuprantu kodel pakilo. unsure.gif

Kategoriska, nemanau. Bet zinai, kol mmm nera, tol visko gali buti. smile.gif

As First Response testu uzsisakiau internetu. Noriu isbandyt. smile.gif

O, cenzura biggrin.gif

oj...reikes didint doze.. man jauciu irgi reik pasidaryt pakartotinai.. 

Atsakyti