QUOTE(Čalykušu @ 2019 03 24, 20:37)
<p>O man šiandien jau pramušė mėnesinės

tai dabar nelaukiu balandžio 27d. mmm , bet ciklas truputį durniuoja

šį mėnesį maudė nugarą nuo pat ovuliacijos, nors ankščiau nebuvau jautus tokių simtomų, galvoju gal niekad neatkreipdavau dėmesio. Iš dalies įdomu įsiklausyti į savo organizmą, kūną. Per savaitgalį susitikau su dviem</p><p>draugėm, kurios

, tai apsikabinau atsibučiavau, sako užkrečiama, tai ką, laukiam

kažkokia džiugi gera nuotaika, savaitgalis gražus, mano vaikinas išvarė savo reikalais, leidau laiką su drauge, paskui turėjau laiko tik sau, klausiau muzikos, pašokau tokį meditacinį šokį, tarsi terapiją pasidariau, kuri tiek jausmų iššaukė, jautrumo, labai gerai pailsėjau, kaip jūsų merginos nuotaikos?

</p>
Kaip smagu skaityti apie tokį nusiteikimą ir gera nuotaika sulaukus mmm, tikrai tai stiprybės ženklas. Aš dirbau šiandien, savaitę sirgau juodai, viską sukišau į savaitgalį, o oras buvo toks tobulas... Na bet ką padarysi. O savijauta mano ne kažką, cia turbūt po tos ligos, o ir nuovargis darbuose, jaučiuosi tisisog išsekus, atrodo lyg ir nebuvo ko taip pavargti, bet visai sugriuvus esu, lyg nuniemęs kūnas. O jau tvarkytis tai nesinori nei per kur, nors šiaip mėgstu tai daryti. Manau man tikriausias pms su visu savo liūdesio hormono antplūdžiu