Ir klausimas, ar BT grafike žemiausias taškas ir yra OV ar irgi tik to hormono antplūdis? ar žemiausias taškas rodo kad OV įvyks po paros, ar jau vykta dabar?
ačiū labai už atsakymą, nes naršydama, taip ir neradau jo
Seikos,
niu va atejau ir as iki jusu .
niu va pasidariau siandien ryte ir as testuka - ir nzn ar laaabai matyt kazka noriu, ar matau kazka. Labai tikiuosi, kad neprisifantazuoju
Ryte pora dienu kaip ir blogumas kyla, bet va irgi neaisku nuo ko,gal nuo to , kad stresavau , nes siandien egzaminuka laikyt teko , ar nuo ko kito ....
Seikos,
niu va atejau ir as iki jusu .
niu va pasidariau siandien ryte ir as testuka - ir nzn ar laaabai matyt kazka noriu, ar matau kazka. Labai tikiuosi, kad neprisifantazuoju
Ryte pora dienu kaip ir blogumas kyla, bet va irgi neaisku nuo ko,gal nuo to , kad stresavau , nes siandien egzaminuka laikyt teko , ar nuo ko kito ....
man lygiai tas pats
nzn ar matau kazka ar tik noriu matyt
sleikstuliukas toks ryte 2 dienas
Oj, kaip noreciau kad abiems pasisiektu
kartosi testa rytoj?
Lengva pasakyt nesinervuot, aš belekokia isterikė, degtukas, dėl visko nervinuos, plius jautriai reaguoju.
Man irgi nerviskai deda per galva pms, visi fiziniai reikalai tai tiek jau to ju visos turim vienokiu ar kitokiu, bet psichologiniai jau beda... papildai zinok nera blogai, tik jie turi buti subalansuoti normaliai, juolabiau juos reikia tikrai saziningai vartoti visada. man prirase visa kruva, tai si menesi siek tiek lengviau jau pasidare, bet geriu saziningai du kartus dienoje kaip malda be pertrauku...
duphastonas mergaites itakoja hormonus, tai reiskia jis veikia ir jusu nuotaikas, vienom stipriau kitom silpniau.. ir nemetykit vaistu i siuksledeze! gausit touj paskaita is manes ir dar i uodega ! ![]()