Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Garbanelele @ 2019 04 04, 11:56)
<p>
Ir klausimas, ar BT grafike žemiausias taškas ir yra OV ar irgi tik to hormono antplūdis? ar žemiausias taškas rodo kad OV įvyks po paros, ar jau vykta dabar? vartotojo įkelta nuotraukaPadėkite neišmanančiai... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Su BKT matabimu yra taip, kad pakilusi BKT parodo, kad OV įvyko. Tą galima pasakyti, jei pakilusi mažiausiai per 0,2 laipsnio BKT laikosi jau bent 3 dienas. O kada tiksliai įvyko, nusakyti sunku. OV  teigiamas testas ir nustatyta pirma pakilusios BKT diena sudaro tam tikrą kaip ir "langą", per kurį ta OV ir yra įvykus.</p>

ačiū labai už atsakymą, nes naršydama, taip ir neradau jo smile.gif net issisaugosiu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, aš truputį atitrūkus nuo visko. Praeitą savaitę prasidėjo pykinimas, dėl kurio praktiškai nieko negaliu daryti, sėdžiu biuletenyje ir bandau vis kažką užkąst... 

vargsiuke  :4u:  :huh2:   linkiu kad neuzsitestu tie pykinimai..  :unsure:​  

Atsakyti

Seikos,

niu va atejau ir as iki jusu .  :) 

niu va pasidariau siandien ryte ir as testuka - ir nzn ar laaabai matyt kazka noriu, ar matau kazka. Labai tikiuosi, kad neprisifantazuoju  :ax: 

Ryte pora dienu kaip ir blogumas kyla, bet va irgi neaisku nuo ko,gal nuo to , kad stresavau , nes siandien egzaminuka laikyt teko , ar nuo ko kito ....  :ax: 

Atsakyti

Niu tai kiek mažiukų augini?
Laikykis smile.gif
Papildyta:
Laikykis smile.gif

Praeitą savaitę kai buvau echo, vienas aiškiai matėsi, o kitas lyg irgi buvo, bet slėpėsi po šešėliu. Sužinosiu tiksliau kitą savaitę :)

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2019 04 04, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72403643" data-time="1554370690"><div><p>Niu tai kiek mažiukų augini?
Laikykis vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Laikykis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Praeitą savaitę kai buvau echo, vienas aiškiai matėsi, o kitas lyg irgi buvo, bet slėpėsi po šešėliu. Sužinosiu tiksliau kitą savaitę smile.gif</p>

Kaip smagu wub.gif
Atsakyti

Seikos,

niu va atejau ir as iki jusu .  :)

niu va pasidariau siandien ryte ir as testuka - ir nzn ar laaabai matyt kazka noriu, ar matau kazka. Labai tikiuosi, kad neprisifantazuoju  :ax:

Ryte pora dienu kaip ir blogumas kyla, bet va irgi neaisku nuo ko,gal nuo to , kad stresavau , nes siandien egzaminuka laikyt teko , ar nuo ko kito ....  :ax:

man lygiai tas pats  :lol:   nzn ar matau kazka ar tik noriu matyt  :lol:   sleikstuliukas toks ryte 2 dienas  :ax:   Oj, kaip noreciau kad abiems pasisiektu  :bigsmile:   :4u:   kartosi testa rytoj? 

Atsakyti

jo kartosiu :) va siandien testuku dar uzsipirkau  :D 

Atsakyti

LoyalWarrior , kaip šaunu. Ir aš norėčiau dvynukų  :rolleyes: gal gi išlys tas slapukas ir aiškiai pasirodys  :)

Gintare ir lape_apykakle linkiu abiejoms išvysti aiškius II brūkšniukus  :wub: lauksim naujienų  :)​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 04 balandžio 2019 - 16:11

Gal įkelkite čia nuotraukytes NT, gal mes ką įžiūrėsim 🤩

Atsakyti

Labai, labai to linkiu ir laikau kumštukus 😍

Atsakyti

Ir aš palaikysiu kumščius, kad tik tas tekstukas kiekvieną dieną vis rysketu 😍😍🥰

Atsakyti

Lengva pasakyt nesinervuot, aš belekokia isterikė,  degtukas, dėl visko nervinuos, plius jautriai reaguoju. :(

Man irgi nerviskai deda per galva pms, visi fiziniai reikalai tai tiek jau to ju visos turim vienokiu ar kitokiu, bet psichologiniai jau beda... papildai zinok nera blogai, tik jie turi buti subalansuoti normaliai, juolabiau juos reikia tikrai saziningai vartoti visada. man prirase visa kruva, tai si menesi siek tiek lengviau jau pasidare, bet geriu saziningai du kartus dienoje kaip malda be pertrauku... 

duphastonas mergaites itakoja hormonus, tai reiskia jis veikia ir jusu nuotaikas, vienom stipriau kitom silpniau..  ir nemetykit vaistu i siuksledeze! gausit touj paskaita is manes ir dar i uodega !  :D

Atsakyti