Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Dėl pms, tai kai dar pas mane normalios būdavo, tai irgi labai jausdavau, nežmoniškai mausdavo krūtinę ir verkdavau dažnai be priežasties, apetitas sukildavo.. Taip to pasiilgstu dabar kai tu mėn. Nėra. Kaip ne moteris jaučiuosi.. 

Aišku hormonus galima ir būtina išsitirti, bet jei viskas su jais gerai, tai gal padėtų kažkiek daugiau poilsio ir tiesiog mažiau apskritai stresuot(nors ką aš čia.. Vos kas ne taip, tai pati dėl visko nervuojuos) suprantu jus.. ;) 

Atsakyti
Visą vakarą vargstu su forumais ir programėlėmis BT žymėti ir matyti grafikus ir kad ir kokia asė būčiau kompo reikaluose nu ties šitu strigau biggrin.gif ką tik atsisiunčiu niekur man jokių grafikų nepaišo. Tėvų darželyje yra kažkoks raudonasis kalendorius, bet ir tas man grafiko nerodo, mėginau suvesti BT bele kokia kad pažiūrėti kaip kas ir nieko. HELP!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 03 balandžio 2019 - 21:20

Visų pirma labas naujoms merginoms Emilijai ir Karinai  :4u: 

Šiandien darė krūtų echo, tai cista niekur nedingo ir truputi padidėjo. Kontrolė vėl po metų. 

O aš pasigyriau, kad PMS nebuvo žiauriaus, tai šiandien kenčiu nuo jo kažkur nuo pietų 🙈 galva plyšta, net pykina, pilvą vėl ėmė pūsti, net k. kiaušidę skaudėjo. O mmm jau šiandien pasibaigė, jokio tepliojimo 🙈

Atsakyti

Adelė 85, 03 Bal 2019 - 22:19, parašė: Visą vakarą vargstu su forumais ir programėlėmis BT žymėti ir matyti grafikus ir kad ir kokia asė būčiau kompo reikaluose nu ties šitu strigau biggrin.gifką tik atsisiunčiu niekur man jokių grafikų nepaišo. Tėvų darželyje yra kažkoks raudonasis kalendorius, bet ir tas man grafiko nerodo, mėginau suvesti BT bele kokia kad pažiūrėti kaip kas ir nieko. HELP!
Aš žymiuosi TD (tėvų darželis) ten tereikia spustelėti ant užrašo grafikas ir viską matysi :) neleidžia įkelt foto, nors belenkiek apkarpau.  P.s. o man vienai part.lt nebeveikia?Priedas  IMG_20190403_223853.png   76,31KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 balandžio 2019 - 21:42
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 03, 22:37)
<p>vartotojo įkelta nuotraukaką tik atsisiunčiu niekur man jokių grafikų nepaišo. Tėvų darželyje yra kažkoks raudonasis kalendorius, bet ir tas man grafiko nerodo, mėginau suvesti BT bele kokia kad pažiūrėti kaip kas ir nieko. HELP!</blockquote> Aš žymiuosi TD (tėvų darželis) ten tereikia spustelėti ant užrašo grafikas ir viską matysi smile.gif neleidžia įkelt foto, nors belenkiek apkarpau. 
<p>P.s. o man vienai part.lt nebeveikia?</p>

Jau rodo! Restartavau tel!

Labas naujokems! Smagu jus matyti! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 03 balandžio 2019 - 21:45

Mimozza, skaičiau kažkiek, kad irgi turite su mėnesinėm problemų ir kad lygtai vartojote dufastono, man tai nuo jo žiauriai galva pradėjo skaudėti, visa pikta pasidariau, krūtinė maude nežmoniškai, tai paskutines tabletes net išmečiau, nes labai jau viskas buvo įgrisę. O jum ne pasireiškė jokio šalutinio poveikio? 😐

Atsakyti

Labas rytas  :bye: 

Mimozza, skaičiau kažkiek, kad irgi turite su mėnesinėm problemų ir kad lygtai vartojote dufastono, man tai nuo jo žiauriai galva pradėjo skaudėti, visa pikta pasidariau, krūtinė maude nežmoniškai, tai paskutines tabletes net išmečiau, nes labai jau viskas buvo įgrisę. O jum ne pasireiškė jokio šalutinio poveikio? 😐
Aš pradėjau dufą gerti nuo gruodžio pabaigos, tai per pą laiką tik vieną kartą žiauriai galvą skaudėjo t.y. vakar. Arba kažkas kitas numušė spaudimą, mat turiu pažemintą, o kai nukrenta jis man tai galvos skausmai nežmoniški 🙈O kitų šalutinių tai nepastsnėjau, na nenent patrumpėjo mmm dienos ir lengvesnės, daugiau tepimo atsirado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 04 balandžio 2019 - 06:48

Lengva pasakyt nesinervuot, aš belekokia isterikė,  degtukas, dėl visko nervinuos, plius jautriai reaguoju. :( 

Dėl pms, tai kai dar pas mane normalios būdavo, tai irgi labai jausdavau, nežmoniškai mausdavo krūtinę ir verkdavau dažnai be priežasties, apetitas sukildavo.. Taip to pasiilgstu dabar kai tu mėn. Nėra. Kaip ne moteris jaučiuosi.. 

Aišku hormonus galima ir būtina išsitirti, bet jei viskas su jais gerai, tai gal padėtų kažkiek daugiau poilsio ir tiesiog mažiau apskritai stresuot(nors ką aš čia.. Vos kas ne taip, tai pati dėl visko nervuojuos) suprantu jus.. ;) 

Atsakyti
Labas naujokems, linkiu neuzsibuti! 4u.gif
Atsakyti

labas rytas! naujokems  :4u:  

o man si menesis- trizniojimo menesis  :frusty:   iki mmm dar 5 dienos. ND buvo tik viena karta, todel kaip ier suprantu, kad tikimybe pastot maza, bet... jau vaidenasi, kad apetitas pakiles, kad pykina lengvai ryte, kad metalo skonis burnoj... nu vienu zodziu..  :frusty:   siandien pasidariau NT elektronini- tai balta balta, bet ilgiau isiziurejus lyk ir izvengiu kazka  :lol:  :lol:   vienu zodziu  :oh:   reikia nustot svaigt.. ir MB sventai isitikines, kad laukiuosi  :oh:   as bijau, kad jis labai nulius kai to nebus..  :huh2:  Jam tai pirmas vaikelis, tai jis nori be galo be krasto  :huh2:​  

Atsakyti

Gintarė, jei matėt kažką, tai paprasčiausiai pasidarykite po savaitės testą. Gali būti, kad ir užkibo. Labai jums to linkiu =) 

Atsakyti

Labas rytas jum! Toks gražus rytas...

Mimozaa, man tai irgi nebuvo po 1mėnesio, ir anksčiau nebūdavo vartojant net 6menesius. Bet gal kažkas pasikeitė organizme, kad pavartojus 3men. Pasireiškė siaubingas šalutinis poveikis. Bet su vaistais, tai kiekvienam individualiai. Linkiu jums, kad daugiau nebetektų vartoti nei dufastono nei kokiu kitu vaistų. Linkiu pastoti kuo greičiau =)) 

Atsakyti