Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Geros medžioklės  :blink:  :lol: Jei kas šmėžuos prašom ir čia parodyti  :mirksiukas: o man kaip keistai, vakar vakare vėl pasirodė gleivių su skaidriais intarpais ir taip gerai tempiasi. Šiandien ir skaidrių visiškai gleivių siūlų buvo ant popieriaus. Tai tokia nesusipratus :hmm: Aišku pasidariau ov testą, tai panašiaus ryškumo tiek vakar vakare, tiek ryte. Bet iki teigiamo dar trūksta. Jaučiu grybą pjauna dėl to, kad mano LH aukštas buvo 3 cd. Bet jau antras ciklas iš eilės kaip 7cd. pasirodo tokių gleivių kurios panašios į vaisingas. Gerai, kad ov testų turiu, tai kasdien gadinsiu jau (nebelauksiu antradienio) ir lauksiu rėkiančios nuo ryškumo testinės juostelės  :D

ha, zinai kai matai vien del to, kad labai nori pamatyti  :D tai ta pilka juostele yra. viltis durniu motina, tai matyt as jos pats mylimiausias vaikas  :rolleyes:

darbuokis  manau,ir testai gali grybauti istikro priklausomai nuo jautrumo. gal kaip tik dabar pats tas jums laikas.

O nepradės tada ” grybų ” rodyt, jei suvienodinsiu laiką ? Šiaip visa kita pagal nurodymus dariau, matuota gulint lovoj, termometras šalia, miego val daug.

zinok kaip tik bus tik geriau :4u:  lauksim pataisymu  :4u:

Atsakyti

ha, zinai kai matai vien del to, kad labai nori pamatyti  :D tai ta pilka juostele yra. viltis durniu motina, tai matyt as jos pats mylimiausias vaikas  :rolleyes:

darbuokis  manau,ir testai gali grybauti istikro priklausomai nuo jautrumo. gal kaip tik dabar pats tas jums.

Tai gi vat, kad vyro pašonėje neturiu 🙈 jis tik ketvirtadienį sugrįš. Tai tikiuosi, kad šiaip sugrybavo ir nebus šaukštai po pietų 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 07, 15:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72405979" data-time="1554636209"><div><p></p><p>ha, zinai kai matai vien del to, kad labai nori pamatyti  biggrin.gif tai ta pilka juostele yra. viltis durniu motina, tai matyt as jos pats mylimiausias vaikas  rolleyes.gif</p><p></p><p>darbuokis  manau,ir testai gali grybauti istikro priklausomai nuo jautrumo. gal kaip tik dabar pats tas jums.</p></div></blockquote><p>Tai gi vat, kad vyro pašonėje neturiu 🙈 jis tik ketvirtadienį sugrįš. Tai tikiuosi, kad šiaip sugrybavo ir nebus šaukštai po pietų </p>

Na gleivės man prasidėjo tik užvakar, šiandien OV testas rodė II, tai OV tikiuosi tik po paros dviejų, gal ir tau dar iki O kokios 4-5 dienos. 4u.gif
Atsakyti

Na gleivės man prasidėjo tik užvakar, šiandien OV testas rodė II, tai OV tikiuosi tik po paros dviejų, gal ir tau dar iki O kokios 4-5 dienos. 4u.gif

Būtų super duper  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  visoms  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas =)

Jau šiandien užsirasinesiu pas gydytoją. Ginekologė patarė rinktis ednokrinologą ginekologą, nes gali būti čia aibės problemų dėl to, kad mėnesinių vis nėra. Ir taip ne reguliarios juos nuo 10m. Bet netrukdė tai labai, bet kai dabar planuojam vaikelį tai jau pradėjo labai nervuoti, nes su tokiom mėn. Labai sunku pastoti...

Taip norėtųsi, kad viskas susitvarkyti, nekenčiu lankytis pas gydytojus. Tik dėl moteriškų bėdų ir tenka kartais lankytis.. Kodėl negali but viskas normaliai.... 

Sorry už tokį pesimizmą ryte, manau suprasit. :(

Atsakyti
Labas rytas!
Karina, nenusimink 4u.gif svarbiausia tirkis, ieškok sprendimo, šiais laikais daug kas tampa įmanoma. Turiu drauge kuri nuo 10m serga mmm ir turėjo rimtų bėdų, bet turi du kleckus.

Mimozza, koki pojūčiai? Man vakar vakare pradėjo būti jautrus speneliai, ryte OV teigiamas buvo, o šiandien kažkoks jausmas gimdoje lyg pasipūtus būtų, jaučiu kažkas vyksta biggrin.gif ND atlikome kelis sykius biggrin.gif o jau kaip norėjosi... Va kaip gamta sudėlioja, pati pasako kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 08 balandžio 2019 - 07:30

labas rytas,

kaip laikotes? 

man va siandien numatomu mmm diena, kolkas sveciu nera :)

ketirtadieni dariausi ryte testa ir maciau vaiduokliuka, o sestadieni baltas. 

sakiau dabar gal palauksiu kelias dienas , jei nesulauksiu tai tada bandysiu.

Atsakyti

labas rytas,

kaip laikotes? 

man va siandien numatomu mmm diena, kolkas sveciu nera :)

ketirtadieni dariausi ryte testa ir maciau vaiduokliuka, o sestadieni baltas. 

sakiau dabar gal palauksiu kelias dienas , jei nesulauksiu tai tada bandysiu.

linkiu nesulaukt mmm  :4u: 

as ramiai laukiu mmm rytoj arba poryt, nes vakar dariau NT kuris buvo baltut baltutelis  :(  galvojau akis issisuksiu beziurint... bet nieko..  :( 

dabar viltis dedu i kita menesi. o po to eisiu pas gine reikalaut visu imanomu tyrimu.  :ax:   ir MB sake nori issitirt. 

Atsakyti

Mimozza, koki pojūčiai? Man vakar vakare pradėjo būti jautrus speneliai, ryte OV teigiamas buvo, o šiandien kažkoks jausmas gimdoje lyg pasipūtus būtų, jaučiu kažkas vyksta biggrin.gifND atlikome kelis sykius biggrin.gifo jau kaip norėjosi... Va kaip gamta sudėlioja, pati pasako kada...
Vakar vakare ov jau blankus buvo, tikiuosi tik šiaip ten buvo ir sulauksiu dar teigiamo teigiamo, nes nepasakyčiau kad anie buvo 100 % teigiami. Pilvą pučia ir tiek. Šiandien BKT pakrito nuo 36,65 iki 36,45. Tai įdomu kaip čia baigsis. Ryt einu pagaliau pas ginę. 

Va tie mano ov testai.

Viršutinė foto daryta vakar ryte, apatinė vakare. [URL=https://www.part.lt/perziura/3c6b0ac2492605d18bb93a65c42bae80809.jpg]3c6b0ac2492605d18bb93a65c42bae80809.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 08 balandžio 2019 - 07:55

linkiu nesulaukt mmm  :4u:

as ramiai laukiu mmm rytoj arba poryt, nes vakar dariau NT kuris buvo baltut baltutelis  :(  galvojau akis issisuksiu beziurint... bet nieko..  :(

dabar viltis dedu i kita menesi. o po to eisiu pas gine reikalaut visu imanomu tyrimu.  :ax:   ir MB sake nori issitirt. 

:4u:  :4u:  :4u: 

o kiek laiko gaudot jei nepaslaptis? 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 08, 08:47)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72406413" data-time="1554701154"> Mimozza, koki pojūčiai? Man vakar vakare pradėjo būti jautrus speneliai, ryte OV teigiamas buvo, o šiandien kažkoks jausmas gimdoje lyg pasipūtus būtų, jaučiu kažkas vyksta vartotojo įkelta nuotraukaND atlikome kelis sykius vartotojo įkelta nuotraukao jau kaip norėjosi... Va kaip gamta sudėlioja, pati pasako kada...</blockquote> Vakar vakare ov jau blankus buvo, tikiuosi tik šiaip ten buvo ir sulauksiu dar teigiamo teigiamo, nes nepasakyčiau kad anie buvo 100 % teigiami. Pilvą pučia ir tiek. Šiandien BKT pakrito nuo 36,65 iki 36,45. Tai įdomu kaip čia baigsis. Ryt einu pagaliau pas ginę. 
<p>Va tie mano ov testai.</p>
<p>Viršutinė foto daryta vakar ryte, apatinė vakare. vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Gan ryškūs, bet pas mane vakar buvo jau ryškesnė už kontrolinę juostelę. Ar laikaisi ten tos taisyklės keturias val nesysiot ir dvi val negerti?
Atsakyti