Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

biggrin.gifsmagutės, juokutės biggrin.gif

klausykite, o kaip čia yra, kad nerodo pas nieką forume liniuočių, senais gerais laikais visos turėjom liniuotes, matai kas turi vaikų, kam pavyko ir tt. Nėra dabar to?

Būdavo, bet dabar jau nebėra matyt. Žiūrėnėjau bet neradau, arba ieškoti nemoku 🙈😂

Atsakyti

klausimas visai ne i tema - gal kam yra neseniai teke susidurti su ausu durimu ? gal zinot patikima vieta vilniuje?

Mano keturmete penktam gimtadieniui uzsimane tik vieno tik auskaru  :rolleyes: 

Atsakyti

Mano keturmete penktam gimtadieniui uzsimane tik vieno tik auskaru  :rolleyes:

Kaip faina. Mano keturmetei reikėjo daug laiko apsisprendimui, noras buvo didžiulis bet baimė skausmui irgi nemaža. Bet pasiryžo ir dėl to džiaugiasi  :) 

Atsakyti

Niu kur sarašėlis mūsų, kam ten artinasi ciklo galas, pasakokit apie pojūčius :D rodykit testus. Veiksmo veiksmo !  :ploja2:​ 

Atsakyti

Niu kur sarašėlis mūsų, kam ten artinasi ciklo galas, pasakokit apie pojūčius :D rodykit testus. Veiksmo veiksmo !  :ploja2: 

Pas mane baltutelis testas 😀 22CD, kazkur 7 DPO jai OV isvis ivyko. Cia skaiciuojant palei cikla.. 

biski apie grozi jai nieko pries 🤗

isbandziau savaiminio idegio krema, laaabai patenkinta! Mano oda nera balta, tai is po ziemos bunu geltona 😂 tai suveike super. 

Kazkuri raset apie depilecija, klausimas- kaip kariauji su giliai pasislepusiais plaukeliais? Turiu mintyje tuos kurie jau net nebeisdyksta nes nusilpe yra, bet per oda svieciasi juodi dryzeliai. Mane nervina juodai! 

Atsakyti
Niekada nesu matavausi BT ir šiaip taip sekusi savo kūno, bet jaučiu, kad man kyla tempa, nes krečia šaltis ir nesušylu net atsigulus po antklode, toks viduj šaltukas, nesujaučiu pradedanti sirgti tikrai. iš įdomumo pasimatavau pažasty 36.6, o ten 37.4 blink.gif įdomu, ką rodys ryte. Ar ženkliai pakilusi BT reikštų, kad O jau praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 08 balandžio 2019 - 18:19

Pas mane baltutelis testas 😀 22CD, kazkur 7 DPO jai OV isvis ivyko. Cia skaiciuojant palei cikla.. 

biski apie grozi jai nieko pries 🤗

isbandziau savaiminio idegio krema, laaabai patenkinta! Mano oda nera balta, tai is po ziemos bunu geltona 😂 tai suveike super. 

Kazkuri raset apie depilecija, klausimas- kaip kariauji su giliai pasislepusiais plaukeliais? Turiu mintyje tuos kurie jau net nebeisdyksta nes nusilpe yra, bet per oda svieciasi juodi dryzeliai. Mane nervina juodai! 

Dar anksti testams :) 

Kas per kremas, ar tolygiai išsitepa. Nėra kad paskui kaip zebras dryžuotas vaikštai  :D 

Aš šiandien kaip tik nuravėjau savo kojas  :lol: Mane tie įaugantys plaukeliai ir nervuoja  :oh: tai būna iškrapštau aš juos su adatėle, bet jei giliau įsirausią tai tikra šūduva nes tada užsideda šašelis  :oh: žodžiu tikra tragedija su tom kojom. Dabar gerai jas nušveičiu pilingu ir tokia pirštine, ankščiau bais tingėjau  :lol:  Tai visai neblogai išlindo, iškrapščiau tik kokius tris. 

Parnešu sąrašėlį arčiau  :mirksiukas: 

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis

Vis dar laukiančios II  :wub: 
04.08 lape_apykakle laukia II
04.09 Gintare0820 laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.13 -hal- nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II

Atsakyti

Jei jau apie grožį, tai šiandien atėjo iš aliexpress mano makiažo teptukai  :rolleyes: labai patenkinta, atėjo per 15 dienų :) 

[URL=https://www.part.lt/perziura/9ff5b6858ff617af66b051c1097f1dea400.jpg]9ff5b6858ff617af66b051c1097f1dea400.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos :) mano Bt dar nenukrito, mm nelaukiu 13d.

Nt sakiau nedarysiu anksčiau mm. 

Man prieš Ovuliaciją buvo jautrūs speneliai kelias dienas ir nurimo :( 

Man vakar vakare pradėjo būti jautrus speneliai

Linkiu nesulaukt  :4u: 

man va siandien numatomu mmm diena, kolkas sveciu nera :)

ketirtadieni dariausi ryte testa ir maciau vaiduokliuka, o sestadieni baltas. 

Kiek maždaug Bt pakrenta prieš mm ? Ir kada ? 

Šiandien BKT pakrito nuo 36,65 iki 36,45. Tai įdomu kaip čia baigsis. Ryt einu pagaliau pas ginę. 

Atsakyti

Kategoriška, kokia BKT laikosi dabar. Ar bandei suvienodinti laikus TD? Jei taip ar pasikeitė vaizdelis? Aš kiek skaičiau tai nukrenta neblogai, gali pakristi dieną prieš arba tą patį rytą kai ir mmm ateina. Dar kitoms nukrenta kai tik gerai pramuša, o ne teplioja. Man pačiai su tuo neteko susidurti, nes kiek matavau tai ovuliavijos neturėjau pilnavertės  :unsure:​ 

Atsakyti

Šeštadienį nelaukiu mm. 

Niu kur sarašėlis mūsų, kam ten artinasi ciklo galas, pasakokit apie pojūčius :D rodykit testus. Veiksmo veiksmo !  :ploja2:​ 

Va tokie bajeriai man jau antrą ciklą būna, tik be tempos. Prieš mm užeina dienų, kad vis šalta būna.

Niekada nesu matavausi BT ir šiaip taip sekusi savo kūno, bet jaučiu, kad man kyla tempa, nes krečia šaltis ir nesušylu net atsigulus po antklode, toks viduj šaltukas, nesujaučiu pradedanti sirgti tikrai. iš įdomumo pasimatavau pažasty 36.6, o ten 37.4 blink.gifįdomu, ką rodys ryte. Ar ženkliai pakilusi BT reikštų, kad O jau praėjo?

Atsakyti

Jau antrą diena 37.0 , prieš tai 36.9 .

Keičiau, na gal kas vos ir pasikeitė. 

Kada būna pilnavertė ovuliaciją ? 

Merginos, aš šį mėn nusipirkau vaisingumo lubrikantą, gal įvyks stebuklas :)

Kategoriška, kokia BKT laikosi dabar. Ar bandei suvienodinti laikus TD? Jei taip ar pasikeitė vaizdelis? Aš kiek skaičiau tai nukrenta neblogai, gali pakristi dieną prieš arba tą patį rytą kai ir mmm ateina. Dar kitoms nukrenta kai tik gerai pramuša, o ne teplioja. Man pačiai su tuo neteko susidurti, nes kiek matavau tai ovuliavijos neturėjau pilnavertės  :unsure:​ 

Atsakyti