Aš čia dar apie O požymius kalbu, vakar arba šiandien ji pas mane
Aš čia dar apie O požymius kalbu, vakar arba šiandien ji pas mane
Dar anksti testams
Kas per kremas, ar tolygiai išsitepa. Nėra kad paskui kaip zebras dryžuotas vaikštai
![]()
Aš šiandien kaip tik nuravėjau savo kojas
Mane tie įaugantys plaukeliai ir nervuoja
tai būna iškrapštau aš juos su adatėle, bet jei giliau įsirausią tai tikra šūduva nes tada užsideda šašelis
žodžiu tikra tragedija su tom kojom. Dabar gerai jas nušveičiu pilingu ir tokia pirštine, ankščiau bais tingėjau
Tai visai neblogai išlindo, iškrapščiau tik kokius tris.
Parnešu sąrašėlį arčiau
![]()
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
Vis dar laukiančios II
![]()
04.08 lape_apykakle laukia II
04.09 Gintare0820 laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.13 -hal- nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II
As koju negaliu pesti, numirciau is skausmo 😂😂, as pesu pazastis ir visa bikini ☺. Va tas seselis mane irgi zuuudo! As pylinguoju karta per savaite visada, ale tie plaukai tokie nusilpe nuo to pesimo kad jie labai giliai yra jau kai reikia krapstyti tai lieka randelis 🙄.
Apie Ali Express, as nusipirkau ultragarsa veisui valyti! Na nerealiai! Mano desimtmecio pirkinys garantuota! Trecia savaite naudoju ir galiu pasakyti poras prasivaliau nerealiai, po menesiuko bus ledas 🤩. Tik nezinau neatrandu nieko gero uzdaryti paskui tom tusciom porom 👀
hal, aš numirčiau jei reiktų pešti pažastis ir bikini, per jautrios vietos. Aš skutu. O va kojos tai malonumas su epiliatoriumi prasieit
hal, aš numirčiau jei reiktų pešti pažastis ir bikini, per jautrios vietos. Aš skutu. O va kojos tai malonumas su epiliatoriumi prasieit
Sado Mazo tu 😂😂😂😂
Sado Mazo tu 😂😂😂😂
Aš kojas stengiuosi epiliuoti
Dėl įauginėjančių plaukelių ir man bėda
As tai jau antri metai sviesos epiliatorium dziaugiuosi, nes su epiliatorium tai pas mane paskui kas antras plaukas iauginejo
as siandien laukiu mmm
jau pamaudena, paskaudena..tuoj pareis.
del grozio, tai as dabar ant koju kaili uzsiauginau, kad eitu nuepiliuot. Pirma karta po ilgesnes pertraukos buna katastrofa
bet taip atsibodo skust kas pora dienu. Tiek kad man pasiseke del plaukeliu- jie silpni ir sviesus, tai net kai paauge- nesimato, tik jauciasi
as galvoju apie lazeri, bet brangus rupuze
Lape- apykakle- sviesos epiliatorius? nagi, nagi, apsviesk ir mane
kas cia per daiktas?
Mimozza- ajai, kokie groziai
gal dirbi su makijazais?
Taigi manau kad dar ne viskas prarasta
Taigi manau kad dar ne viskas prarasta
Imesk pažiūrėti, įdomumo dėlei
Mano toks, tik aš pakeičiau O dieną, manau ji buvo vakar arba net užvakar, nors pagal programą rašė, kad tik šiandien,del to perkėliau O savo nuožiūra, gal ir negerai padariau, kas ten išmano?
http://tevu-darzelis...115@19032729f4d
Lape- apykakle- sviesos epiliatorius? nagi, nagi, apsviesk ir mane
kas cia per daiktas?
Va sitoki turiu
https://www.philips....cB&gclsrc=aw.ds
man tinka ir patinka
va as vis dar laukiu sveciu, kolkas jokiu simptomu nera.
eisiu siandien dukra vasarai apipirkinet, keistas jausmas kai lauke ryte -1