Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Kategoriška @ 2019 04 08, 20:12)
<p>Šeštadienį nelaukiu mm. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72406960" data-time="1554730222"><div><p>Niu kur sarašėlis mūsų, kam ten artinasi ciklo galas, pasakokit apie pojūčius biggrin.gif rodykit testus. Veiksmo veiksmo !  ploja.gif​ </p></div></blockquote><p>Va tokie bajeriai man jau antrą ciklą būna, tik be tempos. Prieš mm užeina dienų, kad vis šalta būna.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72407140" data-time="1554740343"><div><p>Niekada nesu matavausi BT ir šiaip taip sekusi savo kūno, bet jaučiu, kad man kyla tempa, nes krečia šaltis ir nesušylu net atsigulus po antklode, toks viduj šaltukas, nesujaučiu pradedanti sirgti tikrai. iš įdomumo pasimatavau pažasty 36.6, o ten 37.4 vartotojo įkelta nuotraukaįdomu, ką rodys ryte. Ar ženkliai pakilusi BT reikštų, kad O jau praėjo?</p></div></blockquote><p></p>

Aš čia dar apie O požymius kalbu, vakar arba šiandien ji pas mane smile.gif
Atsakyti

Dar anksti testams :)

Kas per kremas, ar tolygiai išsitepa. Nėra kad paskui kaip zebras dryžuotas vaikštai  :D 

Aš šiandien kaip tik nuravėjau savo kojas  :lol: Mane tie įaugantys plaukeliai ir nervuoja  :oh: tai būna iškrapštau aš juos su adatėle, bet jei giliau įsirausią tai tikra šūduva nes tada užsideda šašelis  :oh: žodžiu tikra tragedija su tom kojom. Dabar gerai jas nušveičiu pilingu ir tokia pirštine, ankščiau bais tingėjau  :lol:  Tai visai neblogai išlindo, iškrapščiau tik kokius tris. 

Parnešu sąrašėlį arčiau  :mirksiukas: 

Sulaukusios II  :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis

Vis dar laukiančios II  :wub: 
04.08 lape_apykakle laukia II
04.09 Gintare0820 laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.13 -hal- nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II

As koju negaliu pesti, numirciau is skausmo 😂😂, as pesu pazastis ir visa bikini ☺. Va tas seselis mane irgi zuuudo! As pylinguoju karta per savaite visada, ale tie plaukai tokie nusilpe nuo to pesimo kad jie labai giliai yra jau kai reikia krapstyti tai lieka randelis 🙄. 

Apie Ali Express, as nusipirkau ultragarsa veisui valyti! Na nerealiai! Mano desimtmecio pirkinys garantuota!  Trecia savaite naudoju ir galiu pasakyti poras prasivaliau nerealiai, po menesiuko bus ledas 🤩. Tik nezinau neatrandu nieko gero uzdaryti paskui tom tusciom porom 👀

Atsakyti

hal, aš numirčiau jei reiktų pešti pažastis ir bikini, per jautrios vietos. Aš skutu. O va kojos tai malonumas su epiliatoriumi prasieit  :lol: 

Atsakyti

hal, aš numirčiau jei reiktų pešti pažastis ir bikini, per jautrios vietos. Aš skutu. O va kojos tai malonumas su epiliatoriumi prasieit  :lol:

Sado Mazo tu 😂😂😂😂

Atsakyti

Sado Mazo tu 😂😂😂😂

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Hal rodyk savo pirkinį smile.gif kaip juo naudotis?
Aš kojas stengiuosi epiliuoti smile.gif bikini pradėjau su cukrum. Žiūrėsiu kaip seksis toliau:)
Dėl įauginėjančių plaukelių ir man bėda smile.gif
Atsakyti

As tai jau antri metai sviesos epiliatorium dziaugiuosi, nes su epiliatorium tai pas mane paskui kas antras plaukas iauginejo :) 

Atsakyti

as siandien laukiu mmm  :mad2:  jau pamaudena, paskaudena..tuoj pareis.

del grozio, tai as dabar ant koju kaili uzsiauginau, kad eitu nuepiliuot. Pirma karta po ilgesnes pertraukos buna katastrofa  :blink:  bet taip atsibodo skust kas pora dienu. Tiek kad man pasiseke del plaukeliu- jie silpni ir sviesus, tai net kai paauge- nesimato, tik jauciasi  :lol:   as galvoju apie lazeri, bet brangus rupuze  :hmm:  

Lape- apykakle- sviesos epiliatorius? nagi, nagi, apsviesk ir mane  :rolleyes:   kas cia per daiktas? 

Atsakyti

Mimozza- ajai, kokie groziai  :angel_not:   gal dirbi su makijazais?  :wub:​ 

Atsakyti
Aš pastebėjau kad dabar kelinta diena laikosi 36.8-36.9 tempa. Anksčiau po o būdavo 37.0-37.1. Darant prielaidą kad matuojama anksčiau, tai viskas ok, pagal tempą gautųsi kad o buvo. Ir ką gi panaršius bkt grafikėlį, ir išmetus vieną matavimą gaunasi kad viskas ok. Vot gaila kad pastabų nepasižymėjus aš smile.gif
Taigi manau kad dar ne viskas prarasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(finy @ 2019 04 09, 08:30)
Aš pastebėjau kad dabar kelinta diena laikosi 36.8-36.9 tempa. Anksčiau po o būdavo 37.0-37.1. Darant prielaidą kad matuojama anksčiau, tai viskas ok, pagal tempą gautųsi kad o buvo. Ir ką gi panaršius bkt grafikėlį, ir išmetus vieną matavimą  gaunasi kad viskas ok. Vot gaila kad pastabų nepasižymėjus aš smile.gif
Taigi manau kad dar ne viskas prarasta smile.gif

Imesk pažiūrėti, įdomumo dėlei smile.gif
Mano toks, tik aš pakeičiau O dieną, manau ji buvo vakar arba net užvakar, nors pagal programą rašė, kad tik šiandien,del to perkėliau O savo nuožiūra, gal ir negerai padariau, kas ten išmano?
http://tevu-darzelis...115@19032729f4d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė 85: 09 balandžio 2019 - 07:44

Lape- apykakle- sviesos epiliatorius? nagi, nagi, apsviesk ir mane  :rolleyes:   kas cia per daiktas? 

Va sitoki turiu 

https://www.philips....cB&gclsrc=aw.ds

man tinka ir patinka  :rolleyes: 

va as vis dar laukiu sveciu, kolkas jokiu simptomu nera. 

eisiu siandien dukra vasarai apipirkinet, keistas jausmas kai lauke ryte -1  :D 

Atsakyti