Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(Adelė 85 @ 2019 04 09, 19:37)
Aš irgi senojoje biggrin.gif geras rodo tavo liniuotes !

drinks_cheers.gif

Valio del kiausinuko! wub.gif

Mimoza, 4u.gif

Kazkuria diena einu i darba, o salia vartu stovi vezimas. blink.gif Su kudikiu. Gatve tuscia, nieko nera. Nu bleka galvoju - gal ciupt ir begt. Nesiot, gimdyt nereiks, o ir vezimas grazus. biggrin.gif Mama pasirodo nuejo kavos nusipirkti uz posukio. Gan tolokai, sakyciau. Anyway.
Aisku pajuokavau cia del ciupt ir begt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 10 balandžio 2019 - 08:02
QUOTE(Airisė @ 2019 04 10, 09:01)
drinks_cheers.gif

Valio del kiausinuko! wub.gif

Mimoza,  4u.gif

Kazkuria diena einu i darba, o salia vartu stovi vezimas.  blink.gif Su kudikiu. Gatve tuscia, nieko nera. Nu bleka galvoju - gal ciupt ir begt. Nesiot, gimdyt nereiks, o ir vezimas grazus. biggrin.gif Mama pasirodo nuejo kavos nusipirkti uz posukio. Gan tolokai, sakyciau. Anyway.
Aisku pajuokavau cia del ciupt ir begt biggrin.gif

biggrin.gif o tai tau! Man kažkaip norisi būti nėščia, pilvo ten ir viską biggrin.gif man taip buvo su pirmu, norėjau net gimdyt biggrin.gif dabar gimdymą mielai praleisčiau biggrin.gif
Atsakyti

laba ryta damutes, nt tuscias  :D  paskutine duphos diena :yahoo: .

man siandien salta, suo knarkia sale, nelenda is po kaldros nei i lauka eiti  :wub: . Nakti kates pradejo dukti, maniau nunersiu kailius kaip isvede is kantrybes  :rolleyes:  :blink: .

Airise- normaliai paliko.. taigi betkas galejo nutverti istikro  :hmm: .

Tas spermiuku testas kur namuose daryti tai labai jis pavirsutinis toks, neisamus jai ka. 

Atsakyti

laba ryta damutes, nt tuscias  :D  paskutine duphos diena :yahoo: .

man siandien salta, suo knarkia sale, nelenda is po kaldros nei i lauka eiti  :wub: . Nakti kates pradejo dukti, maniau nunersiu kailius kaip isvede is kantrybes  :rolleyes:  :blink: .

Airise- normaliai paliko.. taigi betkas galejo nutverti istikro  :hmm: .

Tas spermiuku testas kur namuose daryti tai labai jis pavirsutinis toks, neisamus jai ka. 

niu nzn, tas kur nusipirkom tai parodo ir kieki spermiuku ir gyvybinguma  :hmm:   lygiai ta pati ka ziuri klinikoj. na, ziuresim, jeigu bus neigiamas tai eisim i klinika. o jeigu rodys kad viskas gerai, tai darysim mano tyrimus, o tada MB .

Kaip tau faina del kaciu  :wub:    del manes, tai galetu ir ant galvos sokinet nakti- nepykciau  :wub:  jos tokios nerealiooooos..  as pradejau dirbt savanore kaciu prieglaudoje..  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 10 balandžio 2019 - 08:48

Sveikos merginos :) 

Užsuku vis paskaitinėti jūsų, kažkaip laukiu tyliai kartu su jumis, kuri sekanti  :nestuke 

Smagiai šnekučiuojatės, naujokės įnešė gyvybės :) 

Labai puikiai suprantu visas kurios nekantrauja pastoti. Mano gydytoja visada sakė, kad jei per metus laiko nepastosiu tada ieškosim priežasčių, bet aš manau, kad neverta laukti metų laiko. Buvau sau užsibrėžusi tikslą - pusę metų. Manau neverta švaistyti laiko, jeigu jums kažkas negerai ir vis nesėkmingai bandyti. Aš esu tik už tyrimus ir kai jie geri, tada jau ramiai gali dirbti :) Taigi sėkmės visoms ieškančioms nepastojimo priežasčių :) 

Atsakyti
Sange, smagu, kad uzsuki. smile.gif Virusiuku cia mum padalini. wub.gif

As irgi noriu pilvuko. Manau nespejau juo atsidziaugti pirma karta. Bet is kitos puses prisimenu tuos pykinimus, vemimus, i gala remens edima. Visus tyrimus nemalonius. Kuna po gimdymo. Is kitos puses prisimenu ir kai pamaciau II, kai pranesiau vyrui, kai pirma karta dukryte sujudejo, zagsejo, i gala tai jau kai judedavo normaliai matesi kur uzpakalis, kur koja, ranka. wub.gif Noriu vel! biggrin.gif

As tai kaciu nemegstu, nes esu jom alergiska. As sunu zmogus. biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas ,

na va ir as iki interneto atejau. 

Lape apykakle- kaip tu??  :bigsmile: 

as toliau laukiu, jokiu pozymiu nieko nera, bet vakar vakare pasidarius testa ir nzn matyt baltas ( na jei ir yra tai bais bliednas bruksnelis)  :ax:

as tai vakar vos gyva po shopingo su mergina savo gryzau, ot vargas suderinti kiekviena ruba  :oh:

Atsakyti

As tai kaciu nemegstu, nes esu jom alergiska. As sunu zmogus. biggrin.gif

as ir visada sakiau, kad sunu zmogus, o va po 12 turejimo suni metu dabar po namus laksto katyte ( dukros svajone issipilde ) :)

Atsakyti

labas rytas ,

na va ir as iki interneto atejau. 

as toliau laukiu, jokiu pozymiu nieko nera, bet vakar vakare pasidarius testa ir nzn matyt baltas ( na jei ir yra tai bais bliednas bruksnelis)  :ax:

as tai vakar vos gyva po shopingo su mergina savo gryzau, ot vargas suderinti kiekviena ruba  :oh:

hmm, nu idomiai  :hmm:  yra buve kad mm veluoja? 

as sekmadieni dariau NT tai baltutelis  :)​ 

Atsakyti

as ir visada sakiau, kad sunu zmogus, o va po 12 turejimo suni metu dabar po namus laksto katyte ( dukros svajone issipilde ) :)

kaip faina del katytes  :wub:   :4u:   mano MB alergiskas ir nemegsta kaciu..jis megsta sunis, o as ju labai nemegstu..man jie smirda  :ax:   tai susitarem, kad nebus gyvuno namuos..na, gal ateity tas miniatiurinis kudas sunytis, bet tik tuo atveju jeigu kakos i dezute. Nes man suns vedziojimas tai katastrofa  :lol:   pareina purvini is lauko- smirda, kojas plaut reikia...nu ne, ne mano  :karsta:​ 

Atsakyti

Sulaukusios II   :wub:

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis

Vis dar laukiančios II   :wub: 
04.08 lape_apykakle laukia II
04.13 Kategoriška nelaukia mmm
04.13 -hal- nelaukia mmm
04.17 finy nelaukia mmm
04.20 Airisė laukia II
04.24 Adelė 85 nelaukia mmm
04.26 Ginkante laukia mmm
04.27 Čalykušu nelaukia mmm
04.28 _mimozza_ nelaukia mmm
04.28 eirona nelaukia mmm
05.01 lauralina3 nelaukia mmm
05.01 Garbanelele laukia II
05.01 jogaileee3 nelaukia mmm
05.04 *Niloticus* pamatys II

05.06 Gintare0820 sulauks II

Atsakyti

kaip idomiai panos, darausi one step pigiukus testukus, visi is vieno pirkimo. siandien pastebejau , kad ant seniausiai darytu ryskiausiai matosi 'vaiduokliukas'  :hmm: . mistika kazkokia.

Atsakyti