as tai vakar vos gyva po shopingo su mergina savo gryzau, ot vargas suderinti kiekviena ruba
man shopingai visada sukelia kosmosa.. ziauriai pavargstu. uztenka vien maisto nuvaziuoti ir jau namo noriu
Sveikinu:) kiaušiniai gerai, Velykos artėja
Man prieš tariamą ovuliaciją dūrė kiaušides ( visada taip būna, tik kas mėnesį pusė keičiasi ) , o ovuliacijos dieną jautrūs speneliai pasidarė.
Įdomus savo kūno pastebėjimas, man per o skauda stipruteliai tik spenelius, o va dabar jau ne jautrūs kelios dienos po O.
Mimmoza, o tu jauti spenelius?
Tą patį pagalvojau
Adele, velykų proga kiaušinukas
Pakėlėt nuotaiką !!!
, galėtų šeštadienį ridentis kada ir jam priklauso pagal programėlę
Nes gi ND jau būtų pradėti sėkmingai, patalėlius dar papurenčiau, kad tik minkštesnis ir sėkmingesnis susitikimas vyktų to mano kiaušinėlio ir varliuko
Ech kad tik viskas vyktų kaip aš noriu
![]()
Pagal viską testų po laiko negalima vertint. Praėjo max 10 min ir mest į šiukšlių dėžę . Beje girdėjau, kad One step pievas rodo. Žinoma jei yra nėštumas, tai rodys, bet lyg meta netikrą antrą juostelę Aš dar stabdau testavimus, nenoriu nusivylimo lauksiu dar, kolkas nusiteikus nors šeštadienio sulaukt. Net nežinau kokį Nt pirkt. Tu jautrių jau nenoriu, tik tuščių vilčių suteikė.
kaip idomiai panos, darausi one step pigiukus testukus, visi is vieno pirkimo. siandien pastebejau , kad ant seniausiai darytu ryskiausiai matosi 'vaiduokliukas'. mistika kazkokia.
Pagal viską testų po laiko negalima vertint. Praėjo max 10 min ir mest į šiukšlių dėžę . Beje girdėjau, kad One step pievas rodo. Žinoma jei yra nėštumas, tai rodys, bet lyg meta netikrą antrą juostelę Aš dar stabdau testavimus, nenoriu nusivylimo
lauksiu dar, kolkas nusiteikus nors šeštadienio sulaukt. Net nežinau kokį Nt pirkt. Tu jautrių jau nenoriu, tik tuščių vilčių suteikė.
tai kad man butina testuotis, nes siandien duphos paskutine diena tai iki kol mm ateis kasdiena reikia po testuka, tai jau tu brangiu nepripirksi..
linkiu kad tiesa rodytu
![]()
oi ne ten pilka juostele tikrai.
Tai viskas ok tada, testuokitės.
- hal -, 10 Bal 2019 - 15:55, parašė: tai kad man butina testuotis, nes siandien duphos paskutine diena tai iki kol mm ateis kasdiena reikia po testuka, tai jau tu brangiu nepripirksi.. oi ne ten pilka juostele tikrai.Kokia graži nuotrauka 😍 jūs gal fotografė ?
Adelė 85, 10 Bal 2019 - 16:46, parašė: Aš irgi katinų mylėtoja priglaudžiau, kažkada vieną paskui kitą maža po krūmu radau...Man panašu į implantaciją, daugiau nelabai kas kitas gali būti. Ramiai reaguokit, ilsėkitės
Adelė 85, 10 Bal 2019 - 18:24, parašė: