Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

pasigooglinau gal suveiks :)

[url=https://radikal.ru][/url]

Matosi  :bigsmile: koks čia testas? Linkiu, kad ryškėtų :)​ 

Atsakyti
Lape!!!!! Tikrai yra ir tikrai tai visiškai vaiduoklis! Aš tai jau išdrįsiu pasveikinti!!! Nes mano pirmasis toks ir buvo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

MIMMOZA, ar tai reiškia kad man buvo ne pilnavertė O?
Atsakyti

oi tikiuosi cia ne pregna testas ir galima dziaugtis!

na as siandien irgi pagadinau, mmm nera, bet nt irgi tik pilkuoja  :huh2: 

Atsakyti

ne ne pregna , o kas su jais netaip? 

reiks dar ryt ryte pabandyt ir ziuret ka rodys, o tai siandien bais tingejau 5.20 eit apacion kai katinas prizadino :)

kad nesukt sau galvos nusprendziau savaitgaliui maisto seimynai pridaryt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape_apykakle: 12 balandžio 2019 - 11:33

ne ne pregna , o kas su jais netaip? 

reiks dar ryt ryte pabandyt ir ziuret ka rodys, o tai siandien bais tingejau 5.20 eit apacion kai katinas prizadino :)

kad nesukt sau galvos nusprendziau savaitgaliui maisto seimynai pridaryt :)

todel kad jie visada tokius meta... geriausia nusipirk easy, jai tas rodys tai mes sausim sampe uz tave  :wub: 

Atsakyti

Labas, Juste, imk balioną  :4u:

Pasakok kada mmm, koks ciklas, ar matuoji BT?  :)

Kur kitos naujokės... parašė ir dingo  :huh2:

Aš nesulaukiu savo pilnai nuspalvinto kiaušinio ! Kada man duos pilna kiaušinį!  :protest:  

sekančios MMM turi būti balandžio 28 d. ciklas 28 dienos, o BT nematuoju, sakiau pirksiu OT jei iki birželio nepavyks :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JusteS: 12 balandžio 2019 - 11:58
QUOTE(JusteS @ 2019 04 12, 09:06)
<p>Sveikos merginos, ar priimsit į savo būrį? smile.gif </p><p>Mes planuojam, tiksliau nuo spalio atidavę viską į dievo rankas, kova apturėjau persileidimą mažą dar, o šiandienai planuojam vėl, tik atsargiau viskas, nors nežinau ar man su smegenim jau viskas gerai, bet labai noriu ir labai laukiu, juolab kad metai spaudžia, o dar pirmas leliukas tik būtų.</p><p>Tai sakau gal su jumis tas planavimas ir laukimas II būtų linksmesnis smile.gif </p>

Prašom prašom.
Istorija kažkiek panaši į manąją tik planuojam ilgiau, turėjau nesivystantį. Ir psichologiškai labai sunkiai viskas išgyvenama smile.gif taip pat pirmo laukiam ir metai delst nebeleidžia smile.gif
Atsakyti

MIMMOZA, ar tai reiškia kad man buvo ne pilnavertė O?

Į tai gali atsakyti tik PRG tyrimas atliktas 7dpo

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 04 12, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adelė 85" data-cid="72410796" data-time="1555060379"><div><p>MIMMOZA, ar tai reiškia kad man buvo ne pilnavertė O?</p></div></blockquote><p>Į tai gali atsakyti tik PRG tyrimas atliktas 7dpo</p>

T. Y. Šiandien, bet jau be šansų...
Atsakyti

Aš nesulaukiu savo pilnai nuspalvinto kiaušinio ! Kada man duos pilna kiaušinį!  :protest:  

Planuojant pirmąjį ir matavau bkt, per 10 mėn nei karto negavau pilno kiaušinio ☺️😇

pasigooglinau gal suveiks :)

Matau ir aš antrą rožinę juostelę, tyliai sveikinu ☺️😇

Atsakyti

todel kad jie visada tokius meta... geriausia nusipirk easy, jai tas rodys tai mes sausim sampe uz tave  :wub:

Man prega ne kart vaiduoklio nemetė 😉 r

Atsakyti

T. Y. Šiandien, bet jau be šansų...

Na tai tada nusiraminam ir laikom kumščius kad žirniukas užkibtų ir įsiraustų šiltai šiltai į tavo patalėlius  :)​ 

Atsakyti