Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas merginos. =)

O man šiandien kas užėjo su tuo maistu... Valandos bėgyje suvalgiau submarina, bandelęir čipsu.. Nū nežinau kas užėjo, toks žvėriškas alkis... Bet užtai daugiau nieko nevalgiau ir nevalgysiu... :D

Man rodos mums atleistina kartais tokie griekai, juk pas mus hormonai... :D 😋

Atsakyti

Labas rytas :). Prisiduodu, ateina tikiuosi vaisingos dienos. Numečiau apie 2 kg :D.

Atsakyti

lape-apykakle- kaip tu?  :rolleyes:​  

Atsakyti

Labas rytas :) parašykite man Až, kuri gerai nusimano Bt grafikuose . 

Atsakyti

lape-apykakle- kaip tu?  :rolleyes:  

labas  as taip pat :)

va nusipirkau matyt primyviausia NT ir va sakiau reikia pasidaryt , o tai treciadieni dar nieko nerode nors mmm jau dvi dienas velavo ir iki siol nei to nei kito nesulaukiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape_apykakle: 12 balandžio 2019 - 10:00

Sveikos merginos, ar priimsit į savo būrį? :) 

Mes planuojam, tiksliau nuo spalio atidavę viską į dievo rankas, kova apturėjau persileidimą mažą dar, o šiandienai planuojam vėl, tik atsargiau viskas, nors nežinau ar man su smegenim jau viskas gerai, bet labai noriu ir labai laukiu, juolab kad metai spaudžia, o dar pirmas leliukas tik būtų.

Tai sakau gal su jumis tas planavimas ir laukimas II būtų linksmesnis :) 

Atsakyti

Labas, Juste, imk balioną  :4u: 

Pasakok kada mmm, koks ciklas, ar matuoji BT?  :) 

Kur kitos naujokės... parašė ir dingo  :huh2: 

Aš nesulaukiu savo pilnai nuspalvinto kiaušinio ! Kada man duos pilna kiaušinį!  :protest:  

30b4b683d836b25e667d65387c6236e850.jpg

Atsakyti

Labas merginos  :mirksiukas: 

Kaip smagu būti visai šeimai kartu, tik liūdna kad mažiausia šeimos narė susirgo :( Vakar Ov testas neigiamas, bwt šiandien temperatūra gan stipriai pakirto 36,38 C, kiek ankščiau matuodavau kai nukrisdavo taip ženkliai tai tą pačią dieną Ov būdavo teigiami  :) tikiuosi ir šį syk bus neišimtis :rolleyes: 

Labas rytas :). Prisiduodu, ateina tikiuosi vaisingos dienos. Numečiau apie 2 kg :D.

Tikra šaunuolė dėl svorio  :ploja2: 

Labas rytas :) parašykite man Až, kuri gerai nusimano Bt grafikuose . 

Neužsiciklink ties tuo BKT grafikėliu, jis nepilnas. O ir nieko jau nepakeisi telieka tik laukti. Tikiuosi pataikėt su ND ir linkiu II  :ax: 

labas  as taip pat :)

va nusipirkau matyt primyviausia NT ir va sakiau reikia pasidaryt , o tai treciadieni dar nieko nerode nors mmm jau dvi dienas velavo ir iki siol nei to nei kito nesulaukiu :)

O jau pasidarei tą testuką?  :) 

Sveikos merginos, ar priimsit į savo būrį? :)

Labukas, žinoma priimsim :) kuo daugiau tuo smagiau. Drąsiai junkis į pokalbius  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Kur kitos naujokės... parašė ir dingo  :huh2: Aš nesulaukiu savo pilnai nuspalvinto kiaušinio ! Kada man duos pilna kiaušinį!  :protest:  
Aha ir aš pastebėjau, kad naujos merginos retas svečias. Ar pritariat kad iš kart neįtraukti į sąrašėlį naujų mergaičių, kurios iš vis čia nebendrauja? Nes nu labai jau ilgas tas mūsų sąrašėlis. O trečdalis tų mergaičių, kurios vos kelis kartus apsireiškė  :hmm: O jei vieną mėn ar ilgiau neparašo čia, tiesiog išbraukti iš sąrašėlio?  :unsure: 

Adele, jau nebesulauksi matyt pilno kiaušinio  :hmm:

MB išvažiavo į miestą teikalų tvarkyti, o aš tiesiai pas jus :rev: ​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 12 balandžio 2019 - 10:45

O jau pasidarei tą testuką?  :)

aha , net baisu garsiai sakyt bet matyt matau antra brugsniuka

ikelciau nuotrauka , tik kazkaip nebemoku visai sm naudotis  :ax: 

Atsakyti

aha , net baisu garsiai sakyt bet matyt matau antra brugsniuka

ikelciau nuotrauka , tik kazkaip nebemoku visai sm naudotis  :ax:

Kelk į part.lt tik prisiregistruok jei to nesi padarius ankščiau. Ir nuimk varnelę nuo kelti į bendrą galeriją. O nuorodą  kelk mums čia :) 

Atsakyti

pasigooglinau gal suveiks :)

[url=https://radikal.ru]f9cab1d25b11.jpg[/url]

Atsakyti