Vis dar laukiančios II
06.05 lauralina3 nelaukia mmm 06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm 06.25 Gintare0820 norėtų II VeDo nelaukia mmm [/quote] praneskit kokia pas jus situacija. O kada VeDo buvo prisijungus ?
Sulaukusios II
- svajojanti27
- Pegile
- Sange
- LoyalWarrior
- GammaOrionis
- lape_apykakle
- finy
- Adelė85
- jogaileee3
Vis dar laukiančios II
06.05 lauralina3 nelaukia mmm
06.21 (:Buziukas:) nelaukia mmm
VeDo nelaukia mmm
Karina2209 nelaukia mmm
07.08 Kategoriška nežino ko laukia
07.10 Airisė laukia II
07.19 Gintare0820 laukia II
07.21 pandos pusseserė nelaukia mmm
07.... Ginkante nelaukia mmm
07.29 Garbanelele nelaukia mmm
07.30 _mimozza_ nelaukia mmm
Sveikos, as biski dingau. Paskaitau ka rasot, bet nelabai turiu ka pakomentuot...kazkokia apatiska pasidariau..liudna kad nepastoju. Dabar visa demesi skiriu gerai savijautai, santykiams su MB. Greitai bus atostogos.
Mimoza- as kaip tik pirkau dovana MB. Internetu uzsakiau kazkokios dizaineres kurta odine apyranke su sidabrine sagtim ant kurios isgraviruoti musu inicialai ir textas- Myliu tave jau atsiunte, labai grazu
po dvieju savaiciu iteiksiu

Dėl folio rūgšties, aš geriu jau kokius 3 ar 4 mėnesius, kažkur skaičiau, kad reikia iš anksto pradėti gerti, kad organizme susikauptų atsargos. Sako, kad labai svarbu, bet aišku, seniau negerdavo moterys ir viskas būdavo gerai...aš gal labiau apsidraudimui, kad žinočiau, kad ką galėjau tą padariau

Mimoza- as kaip tik pirkau dovana MB. Internetu uzsakiau kazkokios dizaineres kurta odine apyranke su sidabrine sagtim ant kurios isgraviruoti musu inicialai ir textas- Myliu tave
jau atsiunte, labai grazu
po dvieju savaiciu iteiksiu
![]()
Fainai bet maniškiui šis variantas netinka. Realiai viską turi, tai turbūt teks nusivesti pavakarieniauti ir gal dar ką sumastysiu
Fainai
bet maniškiui šis variantas netinka. Realiai viską turi, tai turbūt teks nusivesti pavakarieniauti ir gal dar ką sumastysiu
as dar uzsakiau skrydi oro balionu kai busim lietuvoj gal jums tiktu toks variantas?
kanors extremalesnio
arba tiesiog i spa viesbuti- viso kuno masaza
Sveikos merginos
Pailsėję visos po savaitgalio? Kaip nuotaikos?
Dėl folio rūgšties, aš geriu jau kokius 3 ar 4 mėnesius, kažkur skaičiau, kad reikia iš anksto pradėti gerti, kad organizme susikauptų atsargos. Sako, kad labai svarbu, bet aišku, seniau negerdavo moterys ir viskas būdavo gerai...aš gal labiau apsidraudimui, kad žinočiau, kad ką galėjau tą padariau
as prabaliavojau visa savaitgali tai visai be poilsio vakar valanda pleze pasideginau- visas poilsis..
as geriu foli kai prisimenu mazdaug kas antra diena
Sveikos. Tikiuosi kada nors kaip nors pasiseks. Ir pikta, ir liūdna, ir neviltis ima... bet kažkaip diena iš dienos į priekį. Iki rudens visi gydytojai lankyti sakė mėginti. Bet taip sunkiai tas laikas, nes nesigauna. O ko laukti, tai nežinau. Paskui veikiausiai kol kažkas paaiškės dar pusė metų praeis. Kažkaip liūdna, pasidaro ant širdies, su kolege kartu planuoti pradėjom, jie dar kaip ir dvejojo, nu bet tipo pamėgins ir bac iš pirmo karto. Na ir liūdesio užnešiau. Bet kur daugiau išsikalbėt. Nors mintys ko gero vienodos visų laukiančių.
Kas liečia folio rūgštį. Geriu jau du metai. Pradžioj vieną, paskui difolin pradėjau, dabar dar plius cyclebalance arba inofolic. (Cyclebalance iš apyvartos dingęs, bet gal atsiras, nes su viena vaistininke pakalbėjau, sakė cyclebalance gamintojas patikimesnis).
Sveikos. Tikiuosi kada nors kaip nors pasiseks. Ir pikta, ir liūdna, ir neviltis ima... bet kažkaip diena iš dienos į priekį. Iki rudens visi gydytojai lankyti sakė mėginti. Bet taip sunkiai tas laikas, nes nesigauna. O ko laukti, tai nežinau. Paskui veikiausiai kol kažkas paaiškės dar pusė metų praeis. Kažkaip liūdna, pasidaro ant širdies, su kolege kartu planuoti pradėjom, jie dar kaip ir dvejojo, nu bet tipo pamėgins ir bac iš pirmo karto. Na ir liūdesio užnešiau. Bet kur daugiau išsikalbėt. Nors mintys ko gero vienodos visų laukiančių.
Kas liečia folio rūgštį. Geriu jau du metai. Pradžioj vieną, paskui difolin pradėjau, dabar dar plius cyclebalance arba inofolic. (Cyclebalance iš apyvartos dingęs, bet gal atsiras, nes su viena vaistininke pakalbėjau, sakė cyclebalance gamintojas patikimesnis).
puikiai tave suprantu man irgi jau ir liudna ir nervai ima ir pyktis. Atrodo viska isbandziau kas nuo manes priklauso. Dabar teks atsiduot i gydytoju rankas. o laikas eina ir eina..
vakar dariausi OV testa.. ir tuo paciu galvojau- kokio velnio as cia ji darausi..
ai, vienu zodziu. Gal reikia mest visus testus, skaiciavimus ir planavimus i sona ir megautis vasara. Jei nelemta tai nelemta.
Sveikos, merginos
Atsiprašau, kad buvau ilgai pradingusi. Nusipirkom butą, daug visokių reikalų, patys remontuojamės, tai nėra kada čia net snapo įkišti. Mm turėjo būti 27 d., kolkas jų nėra, testą dariau sekmadienį, buvo neigiamas. Galvoju dar palauksiu iki rytojaus, jei neateis - ryt ryte darysiu.
Sveikos, merginos
Atsiprašau, kad buvau ilgai pradingusi. Nusipirkom butą, daug visokių reikalų, patys remontuojamės, tai nėra kada čia net snapo įkišti. Mm turėjo būti 27 d., kolkas jų nėra, testą dariau sekmadienį, buvo neigiamas. Galvoju dar palauksiu iki rytojaus, jei neateis - ryt ryte darysiu.
kaip smagu del buto
linkiu, kad testas butu teigiamas!