Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Dandelion fuzz- sveika prisijungus  :4u:   mes likimo seses  :)   mes irgi planuojam nuo spalio. Pries savaite buvau pas gine- uzrase i vaisingumo klinika, kad paziuret su kamera kaip viskas atrodo vidui. Tuo paciu praplaus kiausintakius..kartais tik tiek tereikia  :angel_not:   

Dabar nusprendziau megautis vasara, negalvot nieko per daug, o po atostogu imsiuosi rimtesniu veiksmu  :)  

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 07 02, 22:38)
<strong>Adelė 85</strong>, kaip tu jautiesi? Kaip gyvena tavo pilvinukas? Primink ar jau buvai pirmame susitikime?  rolleyes.gif </p><p>O man galva plyšta jau kelinta diena  doh.gif Praeitą kartą prieš ir per mmm neskaudėjo, tai net atrodo visa amžinybė kaip jos neskauda  doh.gif O šiandien dar ir dukrytė susirgo, ech...  doh.gif​</p>

Taip, Mimmoza, jau buvau susitikusi, prieš kelias savaites, mačiau kaip juda, šiandien 10 sav ir 3 d, labai laukiu liepos 18 d, kai eisime išsamiam genetiniai tyrimui, dėl šventos ramybės užsirašiau.. Savijauta gerėja, pykina mažiau. Tikiuosi viskas gerai smile.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Sveikos :)

Testas tuščias. Jaučiuosi lyg dalyvaučiau loterijoje.. Gerai, kad kai neigiamas būna nerašo 'Bandyk dar kartą' :D

Tik nesuprantu ko mm vėluoja, jau 6 dienos..  :hmm:​ 

man irgi būdavo, kad vėluoja daug dienų, o testas vis neigiamas... paskui pramuša ir ateina mm. Matyt stresas daro savo irgi.

Sveika prisijungusi 4u.gif

Ačiū!  :4u:  ir tau stiprybės!

Laukiu vat kada pas gine eiti važiuoti, paskutines minutes namuose tempiu  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas. Pas mane nieko naujo. Kuo arčiau mm tuo labiau nuprotėju :( pakyla BT ir atsiranda vilties, nukrenta ir nebėra. 

Sveikos :)

Testas tuščias. Jaučiuosi lyg dalyvaučiau loterijoje.. Gerai, kad kai neigiamas būna nerašo 'Bandyk dar kartą' :D

Tik nesuprantu ko mm vėluoja, jau 6 dienos..  :hmm:​ 

Pradėjus planuoti man irgi vėlavo 5 dienas, paskui atėjo mm. Realiai kol nėra mm tol yra vilties. Hcg hormonas ne visom vienodai gaminasi. Mano draugei testai rodė tik po 2 sav nuo turėjusių būt mm. 

Atsakyti
QUOTE(Juste Havva @ 2019 07 02, 17:29)
<p>Sveikos merginos. Kad ir kaip nelaukiam mmm, tačiau jos prasidėjo šiandien po dviejų dienų vėlavimo. Jau antrą ciklą nieko nepavyksta. Nuotaika prasta, atrodo,kad kažkas negerai. Gal turite kokių patarimų, kaip tą nerimą numalšinti?</p>

Aš irgi jau antrą ciklą planuoju ir panašu, kad šiandien turėtų pramušti, bent jau jaučiuosi taip. Puikiai suprantu tavo nusivylimą ir nerimą - lengva pasakyti, kad antras ciklas dar tik planavimo pradžia, kad dar tik labai trumpai planuoji - man asmeniškai tai jaučiasi kaip labai ilgai, ypač todėl, kad aš pastoviai apie tai galvoju ir stresuoju unsure.gif Tuo labiau, kad kiekvienas ciklas yra lygiavertis - nėra taip, kad surinkus nesėkmingus 6 mėnesius gausi leliuką biggrin.gif Todėl puikiai suprantu kaip jautiesi... console.gif
Patarimas tai kažkuo kitu užsiimti ir negalvoti apie tai, bet kaip įgyvendinti tą patarimą, tai aš nesu tikra blink.gif Padeda pabendrauti su likimo draugėm wub.gif - supranti, kad ne tu viena turi užsidirbti leliuką, nes jeigu ne šitas forumas, tai atrodo, kad visos nėščios ir pastojo būtinai tą pačią sekundę, kai sugalvojo rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos,

Jei nepyksit, vis užsuku pas jus :) Mano nėštumas pasiekė pusiaukėlę, sulaukėme pilnų 20 savaičių :) Bet aš ne apie tai :)

Matau forume neramios mintys vyrauja, nusivylimas ir liūdesys, dėl nesėkmingų ciklų.... Kaip aš jus puikiai suprantu  :4u:  Todėl siunčiu kiekvienai liūdnai širdelei po balioną  :4u:  

Tik norėjau pasakyti, kad nuo tų minčių ir nusivylimo jausmo niekur nebėkit, jūs išgyvenat pačius normaliausius jausmus. Neslopinkit savęs, kai nepamatote II, kai ateina mm. Liūdėkit, kai norit liūdėti, verkit, kai bėga ašaros. Po pilko debesies ateina naujas ciklas, naujos viltys ir tikėjimas. Ir tai yra labai natūralu. Iš savo patirties žinau nepadeda niekas: nei kitos veiklos ieškojimas, nei bandymas negalvoti apie planavimą, nei mintys, kad "seksas ne darbas". Visokios mintys ir nuotaikos mane lankė per planavo periodą (o jis truko pusę metų po pirmojo persileidimo). Viską išgyvenau ir jūs išgyvensit :) 

Svarbu suvokti, kada reikia eiti ieškoti pagalbos pas gydytojus. Aš sau buvau davusi pusės metų terminą. Po pusės metų žadėjau ieškoti nepastojimo priežasčių. Tėvų darželio forume esu nuostabioje grupėje, kur susirinkusios moterys po persileidimų ir bando pastoti. Kiek jos tyrimų darosi, kaip jos domisi savo kūnu, kaip gydytojams pasakoja, kokių joms tyrimų reikia, kaip stimuliuoja ovuliacijas, sprogdina folikulus, kad ji įvyktu ir apsivaisintu kiaušinėlis :) Grupė gyvuoja beveik metus laiko. Per tą laiką beveik pusę sėkmingai pastojo. Taigi ieškokit priežasčių nepastojimo ir jeigu gydytoja sako bandykit natūraliai ir neskiria jokių tyrimų - keiskit daktarą. 

Labai noriu įkvėpti jus tikėjimo, bet tuo pačiu labai puikiai suprantu, kokius jausmus išgyvenat  :4u:  

O pastojus atsiranda dar daugiau baimių, nerimo, klausimų ir laukimo akimirkų. Taigi ramiai moterys ir sėkmės gaudant savo gandrus už uodegos :)

Atsakyti

Gine patvirtino, kad buvo ,mikro persileidimas. Sako, reiškiasi nevaisingumo diagnozuoti negalima, nes galvojau dėl endometriozės gal (taip pat sakė jų visokių variantų būna, tai gali ir nedaryti įtakos  :4u: ).  Taip pat liepė ir vyrui duoti gerti folio rūgštį. Tai nupirkau kartu su nakvišų aliejumi sau  :) .  Ir sakė pasidaryti skydliaukės tyrimą, dėl viso pikto.

O dėl planavimo, tai sakė galime nelaukti, abrazijos nebuvo daryta, tai nemato reikalo stabdyti. Tai nusimato vėl ND galima sakyt jau nuo rytojaus, nes jau rodo vaisingas dienas  :wub:  bet sakė folikulo dar nemato, gal veliau ov bus?  :hmm:  ns turėtų būti po 4 dienų... 

Beja, ar naudojate kokią programėlę (telefone) sekti vaisingas dienas ir mmm? 

Atsakyti

Po mikro persileidimo yra didesnė tikimybė pastoti, bent ne vieną istoriją skaičiau, to ir palinkesiu :) 

Aš žymiuose ciklą ir sekų Ov per Tėvų darželio skaiciuokle ir dar FertilityFriend programėlę, man ji LB patinka :)

Gine patvirtino, kad buvo ,mikro persileidimas. Sako, reiškiasi nevaisingumo diagnozuoti negalima, nes galvojau dėl endometriozės gal (taip pat sakė jų visokių variantų būna, tai gali ir nedaryti įtakos  :4u: ).  Taip pat liepė ir vyrui duoti gerti folio rūgštį. Tai nupirkau kartu su nakvišų aliejumi sau  :) .  Ir sakė pasidaryti skydliaukės tyrimą, dėl viso pikto.

O dėl planavimo, tai sakė galime nelaukti, abrazijos nebuvo daryta, tai nemato reikalo stabdyti. Tai nusimato vėl ND galima sakyt jau nuo rytojaus, nes jau rodo vaisingas dienas  :wub:  bet sakė folikulo dar nemato, gal veliau ov bus?  :hmm:  ns turėtų būti po 4 dienų... 

Beja, ar naudojate kokią programėlę (telefone) sekti vaisingas dienas ir mmm? 

Atsakyti
Sange

Labai ačiū už gražius žodžius ir labai džiaugiuosi ir sveikinu Tavo pusiaukėlę! 4u.gif

Dandelion fuzz

Labai užjaučiu, kad pabėgo mažiukas verysad.gif Nepasiduok - dabar bent jau žinai, kad gali pastoti ir aš irgi skaičiau daug kartų, kad po mikropersileidimo sekantis mėnesis labai daug šansų Tau atneša! 4u.gif
Atsakyti

Oj merginos kokią bjaurę procedūrą šiandien turėjau 🙈 teko ryti lemputę, kad skrandį ištirti, o jame kaip pragare  :(  :cry2: viskas baisiai dega, sakė gleivinė jo net suaižėjus, yra erozijų tik tiek gerai, kad jos savaime gyja ir nekraujuoja. Ryt lėksiu pas daktarę, kad išrašytų vaistų nes sakė reikalingas skubus gydimas  :(​ 

Atsakyti

Oj merginos kokią bjaurę procedūrą šiandien turėjau 🙈 teko ryti lemputę, kad skrandį ištirti, o jame kaip pragare  :(  :cry2: viskas baisiai dega, sakė gleivinė jo net suaižėjus, yra erozijų tik tiek gerai, kad jos savaime gyja ir nekraujuoja. Ryt lėksiu pas daktarę, kad išrašytų vaistų nes sakė reikalingas skubus gydimas  :(​ 

:4u:  :4u:  :4u:   nuo ko čia taip? 

Dandelion fuzz

Labai užjaučiu, kad pabėgo mažiukas verysad.gifNepasiduok - dabar bent jau žinai, kad gali pastoti ir aš irgi skaičiau daug kartų, kad po mikropersileidimo sekantis mėnesis labai daug šansų Tau atneša! 4u.gif

tai dirbsim dirbsim  :wub:  :love:​ 

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u:   nuo ko čia taip? 

Net gerai ir nežinau. Aš prieš kelis mėn buvau pradėjus laikytis mitybos plano ir antrąją savaitę užėjo beprotiški skrandžio skausmai. Žinoma tą planelį nutraukiau, pagėriau nuo skrandžio vaistų ir lyg pagerėjo. Tik užeidavo kartais neaiškus pykinimas, galvos svaigulys maždaug po 40 min pavalgius, bet skrandžio neskaudėdavo. O prieš porą savaičių kažkur pradėjo skaudėti šonus stipriai, ištisai pykinti po valgio ir ta galva tokia keista. Išsityriau vidaus organus, ten viskas ok, bet va skrandis  :unsure: Tai ir nežinau ar su ta mityba sudrožiau tą skrandį ar tiesiog sutapimas. 

Na bet gausiu gydimą ir tikiuosi greit sustvarkys bėdelės  :)​ 

Atsakyti