o rozinis!!! Imesk foto kai isdzius dar!!
Kad vistiek nelabai kas matosi... 😔😔😔 matau tik aš realiai į tą testą žiūrint 😔😔😁😁😁
Kitos firmos ir vėl iškart išryškėjęs vaiduoklis, o daryta vidury dienos !!!
ar vėl tik aš matau??? 😂😂😂
Pridėta:
Labas rytas
Amundsen
ech kaip ne faina, kai norisi kuo greičiau, o čia tekšt kad neina taip kaip norisi,
Bet tu ne viensa, aš ir laukiu spalio kad galėčiautume toliau planuoti
Tikrai taip po kontraceptinių priemonių yra didžiausia tikimybė pastoti, aš taip pastojau su pirmąja. Tik jau antrasis niekur neskuba, turbūt laukia tinkamo laiko
Tai va labai tikiuos, kad pastosiu tik isemus spirale. Delto tik isemus bandysiu sekt ar vyksta ovuliacija . Nors kiek skaiciau, tai spirale nesustabdo ovuliacijos, tiesiog stabdo gleivines isvesejima, ir sunkiau prisitvirtint apvaisintam kiausineliui
. Kodel jus turit laukt iki spalio?
Tikrai matau vaiduokli ir as ;) pabandyk nusipirkt clearblue nestumo testa, kuris tinka ankstyvam tikrinimui ;)
Kitos firmos ir vėl iškart išryškėjęs vaiduoklis, o daryta vidury dienos !!!![]()
ar vėl tik aš matau??? 😂😂😂
Alytuje nėra clearblue testų... būčiau senai pirkus tą 😁😁😁
Sveikos visos
Kelias dienas prastokai jauciausi. Treciadieni dirbau, darbas stovimas. Po darbo ejau namo ir jauciu, kad man zybsi akyse. ( Taip anksciau yra buve, paskui sukildavo spaudimas, pradedavo pykint, skaudet galva )
Grizus puoliau matuot spaudimo, buvo geras, nes biski i mazesne puse. Priguliau, parasiau draugei sms, kad blogai jauciuosi ir rasant jauciau, kad lb sunku suregzti sakini . Tada vyro paprasiau, kad paklaustu manes visokiu klausimu ir ziuretu ar normaliai atsakau. Jis paklause, o i kai kuriuos man buvo sunku atsakyt, su klaidom atsakiau, sunku buvo viena zodi is sakinio sugalvot. Bet as nuejau miegot, pasnaudziau, atsikelus jau geriau jauciausi, nors galva skaudeno. Bet buvo neramu, kad visa tai nepakenktu vaisiui. Nusprendziau vaziuot i priemamaji. Be problemu prieme, iskart nuvede i ginekologini, ten padare echo, mazyliui viskas ok. Issklausinejo visko ir gine nutare, kad mano bliga savijauta neurologines kilmes. Reiks tirtis pas neurologa ir kardiologa. Sako gali buti ir migrena. Paskui padare Ekg, viskas ok, spaudimas ok. Padare kalio ir kreatinino tyrima is kraujo, irgi ok. Ir galiausiai gavau fiziologinio lasaline. Tada paleido namo.
Visa kita diena pragulejau ir dabar labiau save saugau.
Alytuje nėra clearblue testų... būčiau senai pirkus tą 😁😁😁
Gintarinej vaistinej rasi Amediplus zalia, Clear choice, jie jautresni.
Amundsen, pirmiausiai man jūs nesakom man jūs visos visos kaip savos juk to paties tikslo siekiam.
O man reikia laukti spalio, nes vyras užsienyje dirba
Tad ir sunkiau pagauti tataip žirniuką, bet tikiu pagausim
grazi_moteris_ pirmame matosi kažkoks šešėlis, o kasetės dažnos melagės, bet labai linkiu, kad pasitvirtintų
Kategoriška pasaugok save ir pilvelio gyventoją kelinta tau jau savaitė?
Sveikos. Nusprendžiau ir aš prisijungti prie jūsų pokalbio. Man 25m. Nuo maždaug kovo mėnesio planuojame antrąjį vaikutį, tačiau vis dar nieko. O noras begalinis😢 kaip galvojat ar jau reiktų ieškoti rimtesnių priežasčių? 😬
O man reikia laukti spalio, nes vyras užsienyje dirbaO bandet sekti ovuliacija su ovuliacijos testukais? Tikekimes pagausit laikuTad ir sunkiau pagauti tataip žirniuką, bet tikiu pagausim

Sveikos. Nusprendžiau ir aš prisijungti prie jūsų pokalbio. Man 25m. Nuo maždaug kovo mėnesio planuojame antrąjį vaikutį, tačiau vis dar nieko. O noras begalinis😢 kaip galvojat ar jau reiktų ieškoti rimtesnių priežasčių? 😬
O buvai pas ginekologe apziurai? Bandyk stebet ovuliacija, gal ji vyksta anskciau arba veliau nei manai ;) siaip per 1 - 1.5 metu yra normalu pastoti. Tad dar nereiketu nerimauti labai.