Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas :) man siandien jau vaiduokliauja testai, bet vos vos imatomai, kad tikrai dar negalima patiket, reik laukt rytojaus ir ziuret ka rodys :) siandien 11dpo, 32cd :) per foto nieko nesimato isvis :( tik realiai ziurint :(

Kaip liuks, imesk foto gal mes ka izvelgsim :)  linkiu kad rysketu!

Atsakyti

Bet jei jau vaiduokliauja, tai daug daugiau šansų, nei jei baltas būtų :D o gal ir užkibo! 

Na taip, bet neaisku ar isdziuvimo juostele antra ar ne, bet pasimate iskart pasidarius, tik kad vos imatomai, net nezinau ka galvot, reik rytojaus kazkaip sulaukt :D

labai linkiu kad tie vaiduokliukai rysketu  :4u:​ 

Labai tikiuosi 😊

Atsakyti

lucija_, 10 Spa 2019 - 11:04, parašė: Kaip liuks, imesk foto gal mes ka izvelgsim :) linkiu kad rysketu!
Kad foto niekaip nesimato kiek befotkinciau :D

Bet clearblue aiskiai matos tokio pacio plocio antra juostele, tik labai blanki

O juosteliniam tik apacioj nusidaze antroji juosteles, bet pacios juosteles nematyti  :oh:

Na tikekimes ryt jau bus aiskiau matyt

Pridėta:

Atsakyti

Kad foto niekaip nesimato kiek befotkinciau :D

Bet clearblue aiskiai matos tokio pacio plocio antra juostele, tik labai blanki

O juosteliniam tik apacioj nusidaze antroji juosteles, bet pacios juosteles nematyti  :oh:

Na tikekimes ryt jau bus aiskiau matyt

Silpnai, bet gal kazka ir izvelgiu clear blue, tai tikiuos kad ryt ryskesni bus. Dabar tik kantrybes iki rytojaus  :D 

Atsakyti

Silpnai, bet gal kazka ir izvelgiu clear blue, tai tikiuos kad ryt ryskesni bus. Dabar tik kantrybes iki rytojaus  :D

Oi prireiks jos :D bandyiu dar pasidaryt pries miega kokia 23val, gal netycia ka daugiau rodys

Atsakyti

Amundsen, labai linkiu kad išryškėtų  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Oi prireiks jos :D bandyiu dar pasidaryt pries miega kokia 23val, gal netycia ka daugiau rodys

bet tai ziuriu ir menesines tau veluoja jau?  :rolleyes:   eina kazka izvelgt apatinej foto  :)​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 10 spalio 2019 - 12:39

bet tai ziuriu ir menesines tau veluoja jau?  :rolleyes:   eina kazka izvelgt apatinej foto  :)​  

Nu siandien 32cd, bet man ovuliacija velai buvo, jei ji buvo :D numanoma ov buvo tik 21cd, tai gal delto ir ciklas issitempe baisiai :)

Na bet labai tikiuosi, kad ryt rodys ryskiau, nes imatyt imatau 2 juosta tame clearblue,  bet neaisku ar tokias meta visada sitame teste :/

Atsakyti

Sveikos, 

naujokes  :4u: 

mano TTH  - 2,11 tai turbut dar gerai? Bet antradieni kartosiu visus tyrimus dar... 

Laba.. zinok dar nebuvom tai nezinau nieko.. papasakok kaip jums seksis

gavome SG rezultatus.. ir jie nelabai geri  :(  Nustate dideli kieki antikuniu. pas gydytoja konsultacija tik kita men. Jeigu tik pas ji, tai gal vaistais pavyks pagydyti, bet jeigu pas abu mus tie antikuniai yra, tai tik dirbtinis apvaisinimas svieciasi  :cry2:  :cry2:  :cry2:  Net nezinau ka bedaryti dabar... vakar tik su valerijonais uzmigau  :cray:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

mano TTH  - 2,11 tai turbut dar gerai? Bet antradieni kartosiu visus tyrimus dar... 

gavome SG rezultatus.. ir jie nelabai geri  :(  Nustate dideli kieki antikuniu. pas gydytoja konsultacija tik kita men. Jeigu tik pas ji, tai gal vaistais pavyks pagydyti, bet jeigu pas abu mus tie antikuniai yra, tai tik dirbtinis apvaisinimas svieciasi  :cry2:  :cry2:  :cry2:  Net nezinau ka bedaryti dabar... vakar tik su valerijonais uzmigau  :cray:​ 

Nedaryk isvadu kol visko pilnai nezinai  :4u: vilciu dar yra, o ir dirbtinis apvaisinimas nera blogai. Aukstyn galva ir daugiau pozityviu minciu!

Atsakyti

Sveikos, 

gavome SG rezultatus.. ir jie nelabai geri  :(  Nustate dideli kieki antikuniu. pas gydytoja konsultacija tik kita men. Jeigu tik pas ji, tai gal vaistais pavyks pagydyti, bet jeigu pas abu mus tie antikuniai yra, tai tik dirbtinis apvaisinimas svieciasi  :cry2:  :cry2:  :cry2:  Net nezinau ka bedaryti dabar... vakar tik su valerijonais uzmigau  :cray: 

Man kai būna sunku, galvoju, jog viskas praeina, tai irgi praeis, žinau, kad kažin ar tai padės, bet nieko čia jau nepadarysi... pagalvokit, kad nervinimasis nepadės jūsų sveikatai, o tai svarbiausia. Vienaip ar kitaip vieną dieną supsite ant rankų savo lelių, o visa tai prisiminsite tik, kaip ilgą ir sunkų kelią iki stebuklo, bet jis to vertas 😇

Atsakyti

Amundsen, tikiu, kad užkibo, nes tikrai lb didelė tikimybė! ❤

Atsakyti