Goodmorning- tai kad dar nestatykit kryziaus nes vyru sperma kas tris menesius keiciasi, kas siandien gerai tai po tryju menesiu gali buti visiskai nevaisingas ir atvirksciai.
nauja panelyte rase apie appsa, tai zinau sita ir isbandzius
kazi tie vaistai man galejo paankstinti ovuliacija..? Nes ot buvo gerokai ryskeni praita savaite, o vakar jau visai blankus. Aisku bt laikesi 36,8 tik savaitgali matavau anksciau nes keliausi 5 ryto tai yra paklaida. Pasidarysiu OT dar siandien, bet toks vaizdas , kad LH banga baigesi
tai jauciu ir O nepilnaverte tada nes kazi ar jie spejo uzaugyi taip staigiai.dar mb isvaziuoja iki kaledu tai kaip ir atostogos su planavimu baigta kol kas gaunasi.
![]()
mimoza, nieko apie ovitrele nezinau, bet jauciu eisiu paskaityti daugiau..
Bet koks sudėtingas tas moters organizmas Kas ten žino gal ir galėjo paankstinti
o ot buvo teigiamas jau? Gal užkile dar tempė, ji matai per kelias tik dienas lyg užkyla po mažu.
O jungiesi prie manęs tai dabar galėsi atsikvėpti nuo visų organizmo išdaigų sekimo.
Aš jau pasiskaitinėjau nes man ovuliacija natūr nevyksta, tai ovitrelle bus tikrai reikalinga.
Kur jus darotes spermograma ? Kiek kainuoja?
As kazkaip galvoju, kad visgi nieko si menesi nebus :/ nt tusti, ot lyg ir ryskus, bet nera teigiami, tai kaip ir nesuprasi cia ju.. krutine lyg ir nebejautri, tik didesne, bet cia pms matyt. kazko irgi nuotaikos ner
Reik kazkaip dar susipakuot, ryt i lt savaitei varau nenoriu kazkaip
Kur jus darotes spermograma
? Kiek kainuoja?
As kazkaip galvoju, kad visgi nieko si menesi nebus :/ nt tusti, ot lyg ir ryskus, bet nera teigiami, tai kaip ir nesuprasi cia ju.. krutine lyg ir nebejautri, tik didesne, bet cia pms matyt. kazko irgi nuotaikos ner
Reik kazkaip dar susipakuot, ryt i lt savaitei varau
nenoriu kazkaip
Maniškis darėsi Kaune vaisingumo klinikoje, mokėjo 60€, bet reikia registruotis iš anksto. Nenukabink dar nosies, mmm nėra kol kas. Viena skrisi ar su MB?
Maniškis darėsi Kaune vaisingumo klinikoje, mokėjo 60€, bet reikia registruotis iš anksto. Nenukabink dar nosies, mmm nėra kol kas. Viena skrisi ar su MB?
Na dar yra vilties, bet kazkaip turiu nuojauta, kad mm pareis :/ viena skrisiu, jis negali atostogu iki kitu metu imti, tai be jo irgi nebus smagu
Bet ar gali tokie ot del artejanciu mm buti? Jie aisku ne teigiami, bet ryskoki
20191111_083723.jpg 30,25KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos. Aš irgi vėl nieko nesitikiu. Dar tik 21 cd, bet teplioja jau kelias dienas. Kadangi ne pirmas kartas taip, tai nieko ir nebus jau.
O koks trumpas ciklas. Nebent O buna iskarto po menesiniu, kitu atveju neuztenka laiko isitvirtinti nestumui.. ka gine sake apie tai?
Bet koks sudėtingas tas moters organizmas
Kas ten žino gal ir galėjo paankstinti
o ot buvo teigiamas jau? Gal užkile dar tempė, ji matai per kelias tik dienas lyg užkyla po mažu.
O jungiesi prie manęs
tai dabar galėsi atsikvėpti nuo visų organizmo išdaigų sekimo.
Aš jau pasiskaitinėjau
nes man ovuliacija natūr nevyksta, tai ovitrelle bus tikrai reikalinga.
Na ziuresim, siandien bt 36,9 , praita cikla buvo uzkilis iki 37,2 bet as sirguliavau tai nezinau ar del O ar del snargliu..
zinok biskeli pailseti gerai, virsiu karsta vyna ir lauksiu svenciu, bus proga atsipusti nes jau siek tiek ir pavargau nuo visko.
na va, penktadieni vaziuojam suzinot MB rezultatu ir registruotis IVF tikiuosi, kad atsizvelgiant i mano amziu- laukti ilgai nereikes.. anskciau gydytoja sake, kad 2-3 menesius. Smagu, kad nors ir ne tiesiu keliu, o aplinkeliu, bet po truputi judam link tikslo
reik spet iki penktadienio susitaikyt su MB nes bus neidomu