Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Linkiu pačių geriausių rezultatų  :4u:

Labai ryškūs ot tikiuosi gerą žads, bet nepamesk galvos ir būk labiau pesimistė, kad jei visgi mmm ateitų nebūtų taip skaudu prisisvajojus kad būtent ten žirnis kabinasi. 

Tai as tik labai labai giliai tikiuosi, suprantu, kad galiu ir nusivilti :) manau gali ir velyva ov buti, bet butu labai keista :) na bet belieka stebet kelias dienas toliau kas vyksta :)

Atsakyti

Atleiskit, neiseina man per telefona normaliai cituoti ☺ O dar ir neatsimenu i jusu visu niku ☺
Reikes paverst pora puslapiu atgal ir issianalizuot kokius tyrimus reikia atlikti. Atsimenu kad 7 ciklo diena tik kazka tirtis reikia 😁 bet tada man iseitu savaitgalis, tai niekis jei anksciau ar veliau?
O siaip protu suvokiu, kad reikia maziau imti i sirdi, maziau skaiciuoti, bet jus puikiai suprantat, kad kai labai to leliuko lauki tai padaryti laaabai sunku 😔
Eiliniam ciklui prasidejus nuliejau asara, tikiuosi ryt bus geriau. Nes praejusi menesi net darbe i zmogu nebuvau panasi, kaip sirdi spaude.
Beje, Mimozza as kazkodel nuo seniau labai atsimenu. Mano dirysis panasaus amziaus, gal juos kartu planavom 😊
Atsakyti

Tai as tik labai labai giliai tikiuosi, suprantu, kad galiu ir nusivilti :) manau gali ir velyva ov buti, bet butu labai keista :) na bet belieka stebet kelias dienas toliau kas vyksta :)

Laikau abu kumščius už tave, kad kuo greičiau pamatytum II nebe ot, o nt teste  :)​ 

Atsakyti

Trupinėlis, ne 7 ciklo dieną, o 7 dpo (diena po ovuliavijos), o kitus 3-5 ciklo dieną, atrasi paėjus atgal :). Sunku nepamesti galvos :oh: Laikykis :4u: 

Žinok tavęs nepamenu :hmm: Aš prie planuojančių pokalbių nesijungiau, buvau tik stebėtoja. Prisijungiau tik kai pagimdžiau. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 11 10, 17:35)
<p><strong>Trupinėlis</strong>, ne 7 ciklo dieną, o 7 dpo (diena po ovuliavijos), o kitus 3-5 ciklo dieną, atrasi paėjus atgal smile.gif. Sunku nepamesti galvos doh.gif Laikykis 4u.gif 
</p><p>Žinok tavęs nepamenu hmm.gif Aš prie planuojančių pokalbių nesijungiau, buvau tik stebėtoja. Prisijungiau tik kai pagimdžiau. smile.gif​ </p>

As kitu niku buvau ☺😁 Is tikro tik samprotauju is kur tu man tokia girdeta gali but 😊
Atsakyti

As kitu niku buvau ☺😁 Is tikro tik samprotauju is kur tu man tokia girdeta gali but 😊

Tai greit sakyk niką kokiu buvai  :D​ net smalsu dabar  :bigsmile:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 10 lapkričio 2019 - 19:08

attachicon.gif20191110_145315.jpgMerginos!! Gryzus is po darbo sugalvojau pasidaryti ot, prisiskaicius, kad jie gali parodyt nestuma anksciau nei nt, ir ka jus manot, jie gan ryskoki! As tokiu ryskiu net praeita cikla nepagavau! Buvau pasidarius pries kelias dienas, bet buvo blankus. Nt ir dariau, bet tuscia :( Siandien 29 cd, tai tikrai abejoju, kad cia ov arteja, nes krutine pabrinkus jau 2 savaites, sona tebemaudzia 11 diena, jokiu pms, veidas lygus nei spuogelio :) ar gali lh kilti pries mm? Aisku atliksim nd del visako ;) bet kazkaip turiu itarima, kad man cia jau zirni po truputi bando rodyt :wub: Ech, ta viltis durniu motina 😂 Pirmas testukas 8 ryto, antras 14 valanda :)

Ooo linkiu ir NT tokio pat vaizdo ❤

Atsakyti

Ooo linkiu ir NT tokio pat vaizdo ❤

Tikekimes  :wub: 

Nors gal ir nieko nera ir pareina mm :( vakare koki pusvalandi taip spazmavo visa apacia, abu sonus, kad net prigult reikejo.. poto praejo ir toliau tebemaudzia tik desini sona :)

Na ziuresim ka ryte testai rodys :)

Atsakyti

Mergaites, kurios dirbate detektyvem su kiekvienu testuku (na tai turbut mes visos daugiau maziau 😃), yra toks apps’as, kuris padeda keliu filtru pagalba pasitikrint ar tikrai yra vaiduokliukas ten :D App’sas vadinasi pregnancy test checker.

Atsakyti

Labas rytas. Vis paskaitau, pasidziaugiu kartu su jumis, paliudziu kai reik. Parasyk kazko naujo neturiu. Laukiu vizito pas savo gydytoja, ruosimes ivf’ui. Zodziu nieko naujo. :)

O pas mus nieko gero. Parėjo SG atsakymai ir tie atsakymai tikriausiai blogiausi kokie gali būti, man kažkoks kosmosas, net neina mums patikėti, kad čia tikrai tokie atsakymai, norisi galvoti, kad gal kažką blogai ištyrė ar sperma nesusimaišė ir kokį priešspermį ėmė tiems milityrimams, ar kad čia nuo to streso, kad man rado polipą ir šiaip, kad reikėjo palatoj padaryt tokį mėginį neįsivauzuodu.... Toks jausmas, kad kur einam, visur viskas blogai, juodas etapas. 

Pagal atsakymą, su tokia sperma pastojimo tikimybė yra artima nuliui, kaip mums parašė prie atsakymų..... 

Is patirties. Pries pora metu mano vyro turtas irgi buvo lb blogas. Dabar kai darem - viskas normoj. Aisku, praeita karta jis vezesi i klinika pats. Si karta daresi vietoj. Bet. Man irgi sake, kad sperma atsinaujina kas kazkiek laiko, o tyrimams galeji tureti itakos ir nuejimas i pirti. Siulau pasisaugoti, pagerti vitaminu ir tyrimus pakartoti. :) 

Atsakyti

sveikos  :4u:  

Goodmorning- vajee...tikrai juodas periodas jums..  :unsure:  gerai, kad operacijos nereikes laukt ilgai. Mes irgi laukiam MB tyrimu rezultatu su baime...jis kazkodel isitikines kad jie bus blogi  :unsure:  

Amundsen- labai linkiu, kad NT testas irgi butu teigiamas  :4u:  

O as visai be nuotaikos...nieko nebus si menesi vel...  vaisingaisios dienos buvo penktadienis- pirmadienis.. tai ka jus manot? ND penktadieni- viskas ok.. o sestadieni sugebejom susipykt lovoj.. aisku nieko nebuvo... vakar net nekalbejom vienas su kitu..as dar turejau vilti, kad gal vakare atsileis- gal gal dar kazkas ivyks..deja.. pasieme buteli vyno ir uzsidare kambari prie kompiuterio.... siandien tikrai vel nieko nebus.. taip ir nuplauke visas menesis..  :huh2:   aisku, imanoma kad uztektu ir to vieno karto..bet kazkodel labai abejoju  :unsure:​ 

Atsakyti

sveikos  :4u:  

Goodmorning- vajee...tikrai juodas periodas jums..  :unsure:  gerai, kad operacijos nereikes laukt ilgai. Mes irgi laukiam MB tyrimu rezultatu su baime...jis kazkodel isitikines kad jie bus blogi  :unsure:  

Amundsen- labai linkiu, kad NT testas irgi butu teigiamas  :4u:  

O as visai be nuotaikos...nieko nebus si menesi vel...  vaisingaisios dienos buvo penktadienis- pirmadienis.. tai ka jus manot? ND penktadieni- viskas ok.. o sestadieni sugebejom susipykt lovoj.. aisku nieko nebuvo... vakar net nekalbejom vienas su kitu..as dar turejau vilti, kad gal vakare atsileis- gal gal dar kazkas ivyks..deja.. pasieme buteli vyno ir uzsidare kambari prie kompiuterio.... siandien tikrai vel nieko nebus.. taip ir nuplauke visas menesis..  :huh2:   aisku, imanoma kad uztektu ir to vieno karto..bet kazkodel labai abejoju  :unsure: 

Faze jiem gal kokia menulio..? Nes maniskis irgi sudzius buvo, bet kai as bjauresne uz ji tai čiort ten mane paimsi  :D 

kazi tie vaistai man galejo paankstinti ovuliacija..? Nes ot buvo gerokai ryskeni praita savaite, o vakar jau visai blankus. Aisku bt laikesi 36,8 tik savaitgali matavau anksciau nes keliausi 5 ryto tai yra paklaida. Pasidarysiu OT dar siandien, bet toks vaizdas , kad LH banga baigesi :huh2: tai jauciu ir O nepilnaverte tada nes kazi ar jie spejo uzaugyi taip staigiai.dar mb isvaziuoja iki kaledu tai kaip ir atostogos su planavimu baigta kol kas gaunasi. :rolleyes: 

mimoza, nieko apie ovitrele nezinau, bet jauciu eisiu paskaityti daugiau..

Atsakyti