Sange, kaip tu ar dareis kitą NT, nes kaip supratau tu dareis one styp?
oj, merginos...ir jus Roto viruas prigavo... ajajai. Tikiusi ne as uzkreciau
Svajojanti- gal isryskes?
as tai ramiai laukiui mmm treciadieni turetu pramust
o tada pirksiu OV.
Gintarine, tai gal nepramuš
Labas rytas, tai kuri šiandien darėtės nt? Greit prisiduokit su foto Linkiu visoms II
Parnešu sąrašėlį arčiau
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II
03.26 Airisė laukia II
03.29 _mimozza_ nelaukia mmm
04.02 Garbanelele laukia II
Sveikos merginos šiandien rytinis one styp, tikėjausi ryškesnio, bet gal labai tikiuosi, kad nemeluoja šitas testukas. [url="https://www.part.lt/perziura/e870ce6d288c17b0b7986c41b79f7111290.jpg"]https://www.part.lt/perziura/e870ce6d288c17b0b7986c41b79f7111290.jpg[/url]
Vaiduokliukas išryškėjo po trijų min. Išdžiūvęs testukas ne toks ryškus.
Svajojanti, matosi, bet skaičiau TD kad jie dažnai meluoja. Bet aš labai labai linkiu, kad tavasis vaiduokliukas pasitvirtintų
O OV testus galima vertint po laiko? Pasižiūrėjau, dauguma susiklijuoja juos ant lapelio ir tada mato bendrą vaizdą, bet pvz., pas mane vakar ir užvakar buvo teigiami, bet užvakar atrodė ryškesnis iš karto, kai vertint reikia, o dabar suklijavau, tai išdžiūvus atrodo, kad ryškesnis vakarykštis
O OV testus galima vertint po laiko? Pasižiūrėjau, dauguma susiklijuoja juos ant lapelio ir tada mato bendrą vaizdą, bet pvz., pas mane vakar ir užvakar buvo teigiami, bet užvakar atrodė ryškesnis iš karto, kai vertint reikia, o dabar suklijavau, tai išdžiūvus atrodo, kad ryškesnis vakarykštis
Ant testų parašyta, kad po laiko vertinti nereikėtų. Aš visada ant lapo klijuoju vos pradžiuvusį ir nusifotkinu. Bet patys ryškiausi bent man niekad nenublanko, taip ir likdavo ryškūs ir po kelių dienų.
Svajojanti, matosi, bet skaičiau TD kad jie dažnai meluoja. Bet aš labai labai linkiu, kad tavasis vaiduokliukas pasitvirtintų
Tai va mimoza ir aš prisiskaičiau ir dabar tokia baimė, dar vakar dariausi clear choise, bet jie ir sakė melagiai, nors ir metė vaiduokliuką. Kokį testą darytis jau pati nebežinau. Atrodo galvojau pamatysiu vaiduokliuką bus laimės, bet daugiau baimės, nes kai paskaičiau, kad testai meluoja 😑😐
Tai va mimoza ir aš prisiskaičiau ir dabar tokia baimė, dar vakar dariausi clear choise, bet jie ir sakė melagiai, nors ir metė vaiduokliuką. Kokį testą darytis jau pati nebežinau. Atrodo galvojau pamatysiu vaiduokliuką bus laimės, bet daugiau baimės, nes kai paskaičiau, kad testai meluoja 😑😐
Bandyk easy, dar kitos darosi benu rožinį.