Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Svajojanti- nematau foto...  labai linkiu kad butum  :nestuke​  

kokius simptomus jauti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 11 kovo 2019 - 10:54

Gintarine, tai gal nepramuš :)

pramus, nes ND buvo tik viena vienintelei karteli..  :unsure:  aiksu, buna stebuklu  :D​ 

Atsakyti

Svajojanti- nematau foto...  labai linkiu kad butum  :nestuke​  

kokius simptomus jauti? 

Gintare nematai foto, ar nematai vaiduoklio?

Atsakyti

https://www.part.lt/...b79f7111290.jpg

Atsakyti

O simptomų jokių nejaučiu, net ir pilvas ne taip skauda kaip prieš mm. Nei krūtinė, nors preitą ciklą tai oi kaip skaudėjo. Nieko visai, jokių nėštumo požymių. 

Atsakyti

nemaciau foto, o dabar matau vaiduokli!  :wub:  oj, kad tik rysketu!  :wub:​  

Atsakyti

nemaciau foto, o dabar matau vaiduokli!  :wub:  oj, kad tik rysketu!  :wub:​  

Labai tikiuos gintare, nes prisiskaičiau, kad one styp testai melagiai. Tai taip baisu 🙄

Atsakyti

Labai tikiuos gintare, nes prisiskaičiau, kad one styp testai melagiai. Tai taip baisu 🙄

man jie labai sumelavo pries 2 men....o gal ir buvo kazkas bet pabego... 

Atsakyti

man jie labai sumelavo pries 2 men....o gal ir buvo kazkas bet pabego... 

Tai va to ir bijau, o gal tikrai yra taip, kad ne nt kalti, o tiesiog pabėga žirniukas 🤔

Atsakyti

Tai va to ir bijau, o gal tikrai yra taip, kad ne nt kalti, o tiesiog pabėga žirniukas 🤔

man ir gydytoja yra sakius, kad labai daug ju prarandam su menesinem.. naturali atranka,, nieko nepadarysi.  Man irgi 37 metai, tai bijau kad ir amzius kisa koja  :unsure:​  juk tokiam amziui  sunkiau pastot nei pries 10 metu.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 11 kovo 2019 - 12:34

man ir gydytoja yra sakius, kad labai daug ju prarandam su menesinem.. naturali atranka,, nieko nepadarysi.  Man irgi 37 metai, tai bijau kad ir amzius kisa koja  :unsure:​  juk tokiam amziui  sunkiau pastot nei pries 10 metu.. 

Taip kai buvau pas gydytoją sakė, kad natūralu, kad sunkiau pastoti, nes amžius juk jau ne toks ir mažas. O kaip Rapipreg nt.?

Atsakyti

Prisipirkau testų, tai šiandien vieną sugadinsiu, nes tas nežinojimas žudo. Jei nieko nėra tai tikrai amedia plius nerodys, nes jis labai jautrus, rašo 5-7 d. iki ciklo pradžios 🤔. Oi kaip tikiuosi, kad tas vaiduoklis vis dėl to bus tikras 

Atsakyti