Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2019 05 12, 10:10)
Aaa vien dėl įdomumo pabandysiu. Man svarbiausia tai patogūs. CK kažkas rašė apie liemenukus tai man tas pats buvo atsiknoję, atsikišę, dėl per didelio tarpio tarp kaušelių viskas lauk lipa. Nesupratau. Gal ne ant tokio modelio pataikiau. Chantelle užtat 😍🥰😘🙃

man taip pat su ck-visiškas nesusipratimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 05 12, 10:02)
nu ne znaju ne znaju ,jokiu ten rauksliu nera ... as kaip kasmyro taip ir apatiniu rubu manjake , turiu kelis kart daugiau nei reikia ir bet kokiu triusiu ant manes neuzdesi , isranki tuo klausimu . O kai dar virs 20 kg pamesta per paskutinius metus  , tai tik tokiu triusu ir noris  biggrin.gif

su kuprine gerai baiges ,neseniai mano atidave , dar ir patvarke ja , rankena patvarke ir veitoj isimtu MK raidziu metaliuka grazu uzdejo, paturbino... Nu pasaka ne kitaip  ir kuprine padovanojo ir mano dar pagrazino bais jiems dekinga uz toki dosnuma  pleasantry.gif  . Vyras atsiminejo ,nepaklause ar yra naujas modelis, Bet siaip pagall foto matau prisiuvo  rankiniu -kupriniu vasarisku spalvu , vaziuosiu kada , geltonos noriu  wub.gif

Kuprinė čia ta Ūla? Kiek pamenu rašėte kad dau skyrių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 05 11, 19:59)
Tai jie ir prie medvilninių kartais prisiuva plačias kvarbatkas, kurios išsitempia ir ardosi.  Ypač blogai, jei tokia apdaila aplink viršų.

Man nepatinka kvarbatkos ypač viršuj kai prisiuva.

QUOTE(Jolancike @ 2019 05 11, 22:27)
Mergaitės, gal kas pirkot kelionei tuos maišiukus ? Ar pasiteisino ?
https://shop.samsoni...aster=clearance

Aš į ikejos uzspaudziamus maišus susipakuoju. Super 😁

QUOTE(JMD @ 2019 05 12, 08:14)
O man geriausi triūsikai iš Tesco arba Asdos. 5 vnt išein už 8€. 100% medvilnė, nei tampos, nei yr,  nieka nesidara. Jokių nesąmoningų kvarbatkų, dailūs, kuklūs, paprasti ir superiniai. Vo tep va  tongue.gif

Kažkada paskaičius rekomendacijų pirkau iš tesco.. Persiprašau VS, va didesnės tragedijos nei Tesco nemačius 😁🤣
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 05 12, 10:06)
puikiai suprantu, kai pameti daug svorio, kaip gera ir norisi gražių trauzų  wub.gif

kas čia per kuprinių taškas?

tikrai taip bigsmile.gif
Visinga-lietuviska produkcija uz zemiska kaina tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2019 05 12, 10:13)
Kuprinė čia ta Ūla? Kiek pamenu rašėte kad dau skyrių  ax.gif

kad nezinau tokios, ne as rasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 05 12, 10:23)
tikrai taip  bigsmile.gif
Visinga-lietuviska produkcija uz zemiska kaina  tongue.gif
Papildyta:
kad nezinau tokios, ne as rasiau  biggrin.gif

O tai kuri tada pagal jūsų kuprinę pagaminta? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parduodate vyriškus NB kedus, vitpadis 27 cm, liet- 42 dydis. Į až ;)
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 05 12, 10:28)
O tai kuri tada pagal jūsų kuprinę pagaminta?  4u.gif

sakiau kad pagamins pagal mano kuprines susiuvimo technologija . O ar ir vaizdine prasme modelis bus toks pats nezinau. Bet kaip sakiau vaziuosiu kada ,tada uzmesiu aki ar jau yra . Pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 05 12, 10:18)
Man nepatinka kvarbatkos ypač viršuj kai prisiuva.
Kažkada paskaičius rekomendacijų pirkau iš tesco.. Persiprašau VS, va didesnės tragedijos nei Tesco nemačius 😁🤣

Vat didesnio šlamšto už ikėjos produkciją nėra. Ten viskas vienkartiniška unsure.gif nuo bet kokio niekalo iki baldų. Lenkiu tą pardą ratais biggrin.gif
Atsakyti
prisijunkit prie Pacifica kremuko,gaunasi po $10.23
https://www.pharmaca...hab-cream-1-7oz
vartotojo įkelta nuotrauka

TANFORLESS
kainos nukrenta krepsely

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 12 gegužės 2019 - 09:46
Labas rytas,
4 psl ginčų kurie triusikai geresni biggrin.gif blink.gif CK patys geriausi smile.gif
Merginos, gal pasidalintumet, ar turite ant rankinio bagazo lagaminu tokiu movu medziaginiu. Kad neapsibraizytu lagaminas. Ali pilna ju,bet gal cia vietoje kur nors pirkote ir galite pasidalinti info mirksiukas.gif ar nuoroda kurie kokybiskesni is Ali ar pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 12 gegužės 2019 - 09:49
QUOTE(spygliz @ 2019 05 12, 09:18)

Gal turit nuorodą ? bigsmile.gif Nerandu kotais...

Dar ieškau basučių patogių kelionėj, radau apie šias gerus atsiliepimus, gal kas turit ir galit pakomentuoti ?

https://www.zappos.c...9011164/color/9

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 12 gegužės 2019 - 10:02
QUOTE(ericute @ 2019 05 12, 10:48)
Labas rytas,
4 psl ginčų kurie triusikai geresni  biggrin.gif  blink.gif CK patys geriausi smile.gif
Merginos, gal pasidalintumet, ar turite ant rankinio bagazo lagaminu tokiu movu medziaginiu. Kad neapsibraizytu lagaminas. Ali pilna ju,bet gal cia vietoje kur nors pirkote ir galite pasidalinti info  mirksiukas.gif ar nuoroda kurie kokybiskesni is Ali ar pan smile.gif

blogiausiu atveju apsukti maistine plėvele.orouoste-12€
Atsakyti