Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2019 05 12, 10:55)
blogiausiu atveju apsukti maistine plėvele.orouoste-12€

Ziauriai baisus variantas biggrin.gif nea,turiu laiko dar,bandysiu kazka padoriau nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 05 12, 10:57)
Ziauriai baisus variantas biggrin.gif nea,turiu laiko dar,bandysiu kazka padoriau nusipirkt.

čia variantas, kai nebėr laiko paieškoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 12, 10:33)
Vat didesnio šlamšto už ikėjos produkciją nėra. Ten viskas vienkartiniška  unsure.gif nuo bet kokio niekalo iki baldų. Lenkiu tą pardą ratais  biggrin.gif

Bet tai didžiausia baldų pramonės įmonė pasaulyje tongue.gif Visi LT baldų gamintojai gamina produkciją Ikeai. Freda net visu 100% ir netgi naują gamyklą Kauno LEZ'e neseniai atsidarė.
Atsakyti
https://www.amazon.d...t...spons&psc=1
Papildyta:
QUOTE(XSaulute @ 2019 05 12, 11:16)
Bet tai didžiausia baldų pramonės įmonė pasaulyje  tongue.gif Visi LT baldų gamintojai gamina produkciją Ikeai. Freda net visu 100% ir netgi naują gamyklą Kauno LEZ'e neseniai atsidarė.

Labai su tuo juos sveikinu ir už juos džiaugiuosi. Pigus, nekokybiškas šyrpotrebas. Nuo nekokybės tai jų nesustabdo.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 05 11, 20:54)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pasaka , kai isaugsite pasiulykite 😉 maniskei sio modelio sirdelem 10 dydis ilgesne.
Dukra mėgins stoti į muzikos mokyklą fortepijoną apsisprendė 😆

Pasiūlysiu 😉 Bet va paėmiau Factory džemperį 14m., tai man tinkamas 😂 Teks mažesnį užsakyt.
Dėl muzikos mokyklos smagu, kai panelė pati apsisprendė. Tikiuosi ir patiks 😉 Nes maniškė nenoriai groja namuose.

Dėl triusų pasisakysiu ir aš 😂 Kadangi nieks nepaminėjo, tai man tikrai geri iš H&M. Bet aš perku medvilninius, pačius paprasčiausius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 12, 10:30)
Aš tų raukšlių ant rūros prasmės nesuprantu  biggrin.gif

Taigi tie paraukimai skirti, kad triusai i ruryte nelystu 🤣🤣🤣. Jie issitempia ir nelieka jokiu rauksliu.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2019 05 12, 09:53)
Gal turit nuorodą ?  bigsmile.gif  Nerandu kotais...

https://www.ikea.lt/...sp-art-80339281
Ir šiuos pirkau
https://www.ikea.lt/...nt-art-90328178
Atsakyti
Einu balsuot biggrin.gif

su lietuviškais about trūsais
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 05 12, 10:32)
sakiau kad pagamins pagal mano kuprines susiuvimo technologija . O ar ir vaizdine prasme modelis bus toks pats nezinau.  Bet kaip sakiau vaziuosiu kada ,tada uzmesiu aki ar jau yra . Pranesiu  biggrin.gif

Lauksim 4u.gif
Atsakyti
Labai ieškau KANKEN kuprinės. Gal kas turi ir nenešioja?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 05 12, 11:39)
Taigi tie paraukimai skirti, kad triusai i ruryte nelystu 🤣🤣🤣. Jie issitempia ir nelieka jokiu rauksliu.

Man jom abiem sulindę ir susiraukšlėję biggrin.gif brrrr

Fsio, užteks apie nesąmones. Varom balsuot ir savaitgaliaut 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Spygliz,
Ae as perku sau M kaip ir VS.
Taip pat pagrinde boyshorts medvilninius.
Ryskus nusiskalbia ilgainiui, bet Vs siuo klausimu deja prastesni.
Kaina 10 uz $35 gera.
As perkuosi ir Vs vistiek, nes ten buna prikolnu uzrasu 🤣
Ir siaip kad derintusi prie liemeneliu. Bet i dziovykle visai bebededu biggrin.gif
Atsakyti