Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Faina suknyte vasarai uz 11,93:-)
https://www.loft.com...ectedColor=5565
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 10 29, 09:45)
Gal galite parasyti kas ir vel neapmoketa  mano? blink.gif

Aš buvau gavus žinok tik viena sąskaitą iš 8 man rodos. Persiuntė Rudaplauke. Nesuprantu, kodėl stringa 😬
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 10 29, 11:04)

Sveiki, rasykite Rudaplaukei. 4u.gif Visos, kurios esate apmokejusios visas saskaitas, kurias gavote, ir vis tiek negavote kvietimo atsiimti prekes, greiciausiai negavote kazkurios is siustu saskaitu, parasykite mums i pasta, Rudaplauke atsius pakartotinai.

Kazin kodel tos saskaitos taip keistai dingsta unsure.gif siandien viena atejo normaliai, o kita radau pagal paieska (daug saskaitu laukiau, tai sugalvojau patikrinti), bet kur ji buvo nuklydusi taip ir nesupratau, nes nebuvo nei tarp reklamu, nei tarp slamsto. Gerai dar kad pagal paieska ismete, nes nemalonu butu i skolininku sarasa patekti unsure.gif paskui dar su SEB banko el. bankininkyste privargau, kol apmokejau doh.gif kazkaip stringa viskas su tom technologijom, tikekimes, kad issispres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 29, 09:12)
Aš buvau gavus žinok tik viena sąskaitą iš 8 man rodos. Persiuntė Rudaplauke. Nesuprantu, kodėl stringa 😬

As lyg ko laukiau gavau visas 9 . , mano lyg neuzstrigo niekur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2019 10 29, 10:24)
Kazin kodel tos saskaitos taip keistai dingsta  unsure.gif siandien viena atejo normaliai, o kita radau pagal paieska (daug saskaitu laukiau, tai sugalvojau patikrinti), bet kur ji buvo nuklydusi taip ir nesupratau, nes nebuvo nei tarp reklamu, nei tarp slamsto. Gerai dar kad pagal paieska ismete, nes nemalonu butu i skolininku sarasa patekti unsure.gif paskui dar su SEB banko el. bankininkyste privargau, kol apmokejau doh.gif kazkaip stringa viskas su tom technologijom, tikekimes, kad issispres smile.gif

SEB buvo informavę, kad bus strigimai
Atsakyti
Mano bankas irgi pertvarkas daro. Bet rašė, kad pavedimai bus naktį negalimi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 10 29, 09:04)

Coool.. siunciu uzsakyma.. gal dar kas nores prisijungt... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WooDoo: 29 spalio 2019 - 09:41
QUOTE(Lux @ 2019 10 29, 11:28)

Bet tai kiek jie gali testis blink.gif buna ir labai skubiu pavedimu, tai kazkokia nesamone, kai viskas stringa jau kelias dienas ir zmones negali disponuoti savais pinigais
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 10 29, 10:26)
As  lyg ko laukiau gavau visas 9 . , mano lyg neuzstrigo niekur. smile.gif

Paziurekite siukslese, radau ten pakvietima mirksiukas.gif Jau irgi buvau paieskojusi kodel negavau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 10 29, 11:28)

jie nuo vakar stringa, as 2 d. mokesciui sumoket negaliu ir nzn kas sumoketa kas ne....nes vienasaskaita viska padariau ir jau rode grizti atgal ir ragas pastrigo, nuskaitytu pinigu nera, tai laukiu Sv. Petro smile.gif kitus dariau ir per banka ir vos suko suko, tai spejau tik kelis sumoket ir uzlinko.....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

ne į temą wub.gif Gal kas žinote neurochirurgą Robertą Kvaščevičių? Labai reikia jo telefono nr. rimtam ligoniui unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Sakykit, ar Tommy Jeans visi rūbai mažinti? Jei nešioju tikrą S, kokį dydį Tommy Jeans rinktis?

Atsakyti