Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2019 10 29, 10:39)
https://www.ralphlau.....cat=Kids/Boys kokio grazumo zalia  wub.gif kas nors megtsuku turi sau is boy skyriaus? maikutes tinka, bet va kaip megstukai unsure.gif

Šitą turiu geltona, tai xl toks į didesne pusę M moteriska atitinka
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2019 10 29, 12:08)
Šitą turiu geltona, tai xl toks į  didesne pusę M moteriska atitinka

niu va spakaina, man dideliai moterai netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 10 29, 11:17)
niu va spakaina, man dideliai moterai netiks  biggrin.gif

Nu ir man netiks verysad.gif
Aš labai raudono norėčiau wub.gif

O kažin būna XXL bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 29 spalio 2019 - 10:20
QUOTE(gėlužė @ 2019 10 29, 10:53)
Laba diena 4u.gif

ne į temą wub.gif Gal kas žinote neurochirurgą Robertą Kvaščevičių? Labai reikia jo telefono nr. rimtam ligoniui unsure.gif

siunčiu.
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2019 10 29, 11:08)
Šitą turiu geltona, tai xl toks į  didesne pusę M moteriska atitinka

O jis minkštas ar prie kietesnių?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 10 29, 09:39)
https://www.ralphlau.....cat=Kids/Boys kokio grazumo zalia  wub.gif kas nors megtsuku turi sau is boy skyriaus? maikutes tinka, bet va kaip megstukai unsure.gif

Turiu polo iš berniukų skyriaus L, tai labai laisva, megztinio neturiu. Nešioju XS 164 4u.gif Ir aš žiūrinėju šį, bet dar tikiuosi atsiras moteriškas su pynėm S arba XS dydis ax.gif
Vis nesiseka pagauti

Vyrenėlis turi XL klasikinį megztinį, be pynių, tai jam buvo normaliai, nelabai aptemptas. Apie 90cm krūtinė, 78kg, 178ūgis buvo liepos pabaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 spalio 2019 - 10:37
QUOTE(Carlin @ 2019 10 29, 12:22)
O jis minkštas ar prie kietesnių?

Na minkštas maniškis, L tikrai isibraskintu, Sui labai laisvas, Mui laisvas
Atsakyti

Pamatuokit! :) Labai rūpi :) 

Turiu polo iš berniukų skyriaus L, tai labai laisva, megztinio neturiu. Nešioju XS 164 4u.gifIr aš žiūrinėju šį, bet dar tikiuosi atsiras moteriškas su pynėm S arba XS dydis ax.gif
Vis nesiseka pagauti

Vyrenėlis turi XL klasikinį megztinį, be pynių, tai jam buvo normaliai, nelabai aptemptas. Apie 90cm krūtinė, 78kg, 178ūgis buvo liepos pabaigoje. Jeigu domina, galėsiu pamatuoti megztinuką 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2019 10 29, 11:37)
<p>Pamatuokit! smile.gif Labai rūpi smile.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72530991" data-time="1572337570"><div><p>Turiu polo iš berniukų skyriaus L, tai labai laisva, megztinio neturiu. Nešioju XS 164 vartotojo įkelta nuotraukaIr aš žiūrinėju šį, bet dar tikiuosi atsiras moteriškas su pynėm S arba XS dydis vartotojo įkelta nuotrauka
Vis nesiseka pagauti

Vyrenėlis turi XL klasikinį megztinį, be pynių, tai jam buvo normaliai, nelabai aptemptas. Apie 90cm krūtinė, 78kg, 178ūgis buvo liepos pabaigoje. Jeigu domina, galėsiu pamatuoti megztinuką vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

Tai 7sense turi tokį patį su pynėm, nes maniškio pasirodo neklasikinis, bet su kapišonu megztas megztinukas (sumaišiau su oldnavy) RL XL dydis per krūtinę 47cmx2 Jau N kartų skalbtas, gal netyčia ir džiovyklėje išdžiovintas. 4u.gif
Atsakyti
Parduodu nauja Furla Ginerva Small Leather Crossbody. 80 Eur
https://www.nordstro.....color=CUOIO A
Atsakyti
irgi ne į temąsmile.gif

ar jūsų įmonės daro kalėdinius vakarėlius???? kur būtų galima, kad kiek virš 100 žmonių talpintų o dar ir pramogų pasiūlytų??? tarp Vilniaus ir Kauno reik 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur ieškoti ryškių paaugliškų-vyriškų rūbų? Sūnus užsimanė ryškiai rožinės maikutės. Ūgis jo beveik 180 cm.
Atsakyti