Reikia vyriško džinsinio švarko, bet kiek žiūriu, visi iki diržo, trumpų mada, reikia ilgesnio, ne slim modelio, XL. Niekur nieko nerandu

QUOTE(Linutelia @ 2019 11 16, 16:59)
As nerizikuociau, man nieko ner baisiau uz per trumpa palaidine, kai pilvas matosi. Su suknute kitas reikalas. Bandysiu ikelti veliau foto apsivilkus L dydzio suknyte, kuria dukrai pirkau

QUOTE(RIJADA @ 2019 11 16, 17:38)
Aha, kaip tik kažkokius Boneco ir žiūrinėju. Pradėjau ieškoti info, į ką atkreipti dėmesį renkantis, galva susisuko
Tai garsiai dirba, tai dulkes baltas išmeta, tai dar kas, tokio visai idealaus, kad nei dulkių mėtytų, tyliai dirbtų, elektros mažai naudotų ir t.t tikriausiai ir nėėrrr. Pas visus savi pliusai, savi minusai. Tarp kitko, ką tik perskaičiau, kad klaidingas pasirinkimas naudoti tik vienam kambariui, kadangi duris atidarius, oras susimaišo tuoj pat, ir jokios naudos nebelieka. Nes aš irgi tik miegamajam galvojau. Bet žiūriu jūsiškis 80 m tinkamas. Reikia kokius ten filtrus kaitalioti? Ta prasme priežiūra brangi gaunasi eigoje?

Naudojam ir kitur, tik dažniausiai stovi miegamajame.
Filtrą nepamenu kas kiek laiko reikia keisti (yra programėlė kurią instaliavus informuoja kada ką daryti). Dabar kaip tik duoda papildomą dovanų boneco.lt
Čia priklausomai koks namie vanduo.
Pas mus kai minkštas, tai retokai ir filtrus reikia keisti.
Baltas dulkes pasėja su jonizatoriumi.
Šitam yra sidabruota lazdelė
QUOTE(RIJADA @ 2019 11 16, 17:20)
Reikia vyriško džinsinio švarko, bet kiek žiūriu, visi iki diržo, trumpų mada, reikia ilgesnio, ne slim modelio, XL. Niekur nieko nerandu 

Kazkas tokio?
QUOTE(Linutelia @ 2019 11 16, 17:59)
Tikrai ne

QUOTE(kriisti @ 2019 11 16, 18:10)
Neklaidink

QUOTE(Linutelia @ 2019 11 16, 16:59)
Buvau parsisiuntus džemperiuką su meškiu L paauglių skyriaus ,tai net nesimatavau.Matėsi,kad bus mažas. Nešioju xs.
QUOTE(spygliz @ 2019 11 16, 17:57)
Tikrai ne
iš pločio lieknai tiktu, bet ūgis kokie 155 turėtų max but. Gal net maziau
Neklaidink

Neklaidink

Taip, RL mergaiciu paaugliu dydziai tik zemoms smulkmenoms
Turime laisva kuno losjona uz 2,95$
QUOTE(linamog @ 2019 11 16, 17:52)
Joo, kažkas panašaus, tik be kapišono

Aš pati sau oversaizinį pirkau 7 for all mankind, ir jam gal ten rasčiau, nu niekaip pardės neatgaminu

Papildyta:
Toks modelis visai tiktų, bet spalva nea https://www.saksoff5...amp;N=302023689
Papildyta:
Ar šitam dar yra kokia nuolaida, ar jau tie 60 dol. galutiniai? https://www.saksoff5...amp;N=302023689
QUOTE(RIJADA @ 2019 11 16, 18:32)
Šį žiūriu, bet kažko jis man įtartinas - kaina per maža kaip tam gamintojui
https://www.amazon.c...-...;th=1&psc=1

Pardavejo reitingas geras, nebijociau.
QUOTE(Linutelia @ 2019 11 16, 17:59)
Mano 8 metu merginai L dydzio dzempas vos didokas, rankoves palenkti galiu, toks oversized, jos ugis 135 cm

QUOTE(spygliz @ 2019 11 16, 18:57)
Tikrai ne
iš pločio lieknai tiktu, bet ūgis kokie 155 turėtų max but. Gal net maziau
Neklaidink

Neklaidink

Sorry, prisiminiau, kad lyg tu. Rodeis su xl, is mergaiciu skriaus