Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū mergaitėms už prekes 4u.gif
Pynėtas megztukas iš paauglių skyriaus išties maloniai nustebino, man, nesmulkiai tetai, liuks XL dydis, o jau spalva raudona wub.gif
Prieš kelias dienas gautas Abercrombie pilkas su pynėm irgi nerealiai minkštas, malonus, jamsiu kada ir kitų spalvų biggrin.gif L dydis su 108 cemais puikiai tiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 23, 17:34)
Ačiū už siuntinuką ❤️didelis dėkui Čiurlioniui už Kalėdines dovanas sugaudytas. Ir visai komandai. Džemuskinui už lankstumą 🥰 kadangi niekas nepasirodo Pasirodau aš su meška. Baisiai patenkinta. XL bernų

Žiauriai gerai.

QUOTE(Jolancike @ 2019 11 23, 19:28)
Ačiū mergaitėms už prekes  4u.gif
Pynėtas megztukas iš paauglių skyriaus išties maloniai nustebino, man, nesmulkiai tetai, liuks XL dydis, o jau spalva raudona  wub.gif
Prieš kelias dienas gautas Abercrombie pilkas su pynėm irgi nerealiai minkštas, malonus, jamsiu kada ir kitų spalvų  biggrin.gif L dydis su 108 cemais puikiai tiko  bigsmile.gif

Aš irgi aberio patenkinta, jau tampau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar perkate is Harrys.com? smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti kur rast makiažo teptuku padorią kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2019 11 23, 19:50)
Gal galit pasidalinti kur rast makiažo teptuku padorią kaina?  4u.gif

Nordstrome esu mačius, kadangi neaktualu, nesigilinau
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 23, 16:34)
Ačiū už siuntinuką ❤️didelis dėkui Čiurlioniui už Kalėdines dovanas sugaudytas. Ir visai komandai. Džemuskinui už lankstumą 🥰 kadangi niekas nepasirodo Pasirodau aš su meška. Baisiai patenkinta. XL bernų
vartotojo įkelta nuotrauka

O jau lieknumas, kojų grakštumas (ir ilgumas)! wub.gif
Atsakyti
Numeskit prasau nuoroda is paugliu skyriaus megztuku:)
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2019 11 23, 19:22)
Sveikos, ar perkate is Harrys.com? smile.gif

neperkame is cia
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2019 11 23, 18:28)
Ačiū mergaitėms už prekes  4u.gif
Pynėtas megztukas iš paauglių skyriaus išties maloniai nustebino, man, nesmulkiai tetai, liuks XL dydis, o jau spalva raudona  wub.gif
Prieš kelias dienas gautas Abercrombie pilkas su pynėm irgi nerealiai minkštas, malonus, jamsiu kada ir kitų spalvų  biggrin.gif L dydis su 108 cemais puikiai tiko  bigsmile.gif

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką ❤didelis dėkui Čiurlioniui už Kalėdines dovanas sugaudytas. Ir visai komandai. Džemuskinui už lankstumą 🥰 kadangi niekas nepasirodo Pasirodau aš su meška. Baisiai patenkinta. XL bernų

Nu net as visiskai abejinga vaiku skyriu rubams uzsinorejau wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

gal butu nesunku ismatuoti, kiek tarp pazastu ir rankove nuo peties ar pazasties. aciu
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 11 23, 20:15)
Numeskit prasau nuoroda is paugliu skyriaus megztuku:)

Aš šitą ėmiau https://www.ralphlau...tml?webcat=cart
Atsakyti
Aciu uz suntinuka 4u.gif

Gavau ir as sita Spygliz megztuka su meskiu, fainas, bet man pynetasis is moteru skyriaus gal labiau patiko biggrin.gif sis butu fainas koks raudonas ar siaip sviesesnis kiek. Tik nesuprantu del dydzio- man, nesiojanciai moteriska S-M tiko paaugliu XL. Noreciau ir dzemperio is paaugliu, bet tai jie tada didinti? Jei telpa moterys XL dydzio? I sita meski tai jau xl dydzio moters nelabai sutalpinsi🤔

Atsakyti