Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Marijaa* @ 2019 11 23, 21:50)
Gal galit pasidalinti kur rast makiažo teptuku padorią kaina?  4u.gif

https://www.nordstro.....olor=NO COLOR

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2019 11 23, 20:52)
Aciu uz suntinuka 4u.gif

Gavau ir as sita Spygliz megztuka su meskiu, fainas, bet man pynetasis is moteru skyriaus gal labiau patiko biggrin.gif sis butu fainas koks raudonas ar siaip sviesesnis kiek. Tik nesuprantu del dydzio- man, nesiojanciai moteriska S-M tiko paaugliu XL. Noreciau ir dzemperio is paaugliu, bet tai jie tada didinti? Jei telpa moterys XL dydzio? I sita meski tai jau xl dydzio moters nelabai sutalpinsi🤔

Sitas meškis kiek mazesnis. Dzempu mazesniu irgi pasitaiko, bet dauguma polaisviai man, as m-l paprastai moteriskus imu. Marskiniai xl vaiku man idealiai. Ir dar neuztaikiau ant per trumpu rankoviu, nors moterisku paprastai tall perku.
Atsakyti
childrensplace koduką gal turite 4u.gif smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 11 23, 21:06)
childrensplace koduką gal turite  4u.gif  smile.gif ?

turime
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 11 23, 21:26)

good.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal turit cookieskids.com nuolaidą, didesnę nei 10 proc.? 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz suntinuka 4u.gif

Gavau ir as sita Spygliz megztuka su meskiu, fainas, bet man pynetasis is moteru skyriaus gal labiau patiko biggrin.gif sis butu fainas koks raudonas ar siaip sviesesnis kiek. Tik nesuprantu del dydzio- man, nesiojanciai moteriska S-M tiko paaugliu XL. Noreciau ir dzemperio is paaugliu, bet tai jie tada didinti? Jei telpa moterys XL dydzio? I sita meski tai jau xl dydzio moters nelabai sutalpinsi🤔

Megztiniai mažesni. Nors dabar gavau vaikui L dydžio džempą, toks aprašinėtas, su mocu ir daug visokių piešinių. Tai ką aš žinau. Tam mano spirgui rankovės geros, o ilgis tai idealus. Nesakyč, kad bus labai dideliam išaugimui. Galvoju jei tarkim sudurniuočiau ir pirkčiau XL, kaži kaip čia būtų. Nors baltas meškinukas paėjo normaliai su atsarga biggrin.gif maikoną gavau su tigru, tai dar pusę savęs sutalpinčiau. Sakyčiau nuo rūbo turbūt priklauso.
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2019 11 23, 20:43)
gal butu nesunku ismatuoti, kiek tarp pazastu ir rankove nuo peties ar pazasties. aciu

Ryt, šiandien neturiu su kuo

Aciu uz suntinuka 4u.gif

Jisai tikrai mažesnis gerokai nei 0vz dzempai tie iš bernu. XL paskendau, šito mažesnio nenoreciau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 23, 20:57)
Marskiniai xl vaiku man idealiai.

Gal galit parašyt, kiek cm tarp pažastų XL marškinukų ?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 23, 16:34)
Ačiū už siuntinuką ❤didelis dėkui Čiurlioniui už Kalėdines dovanas sugaudytas. Ir visai komandai. Džemuskinui už lankstumą 🥰 kadangi niekas nepasirodo Pasirodau aš su meška. Baisiai patenkinta. XL bernų

Tau tinka meškis wub.gif mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 23 lapkričio 2019 - 22:06
QUOTE(Jolancike @ 2019 11 23, 21:59)
Gal galit parašyt, kiek cm tarp pažastų XL marškinukų ?

As darbe, marskiniai namie.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 23, 22:20)
As darbe, marskiniai namie.

Tai nedega, jei galėsit vėliau parašykite. Manau ir daugiau kam ta info bus naudinga. Ačiū.
Atsakyti