QUOTE(vavute11 @ 2019 12 24, 09:54)
Pas mus ir nebuvo ir nebūna saldžiu dovaneliu

, greičiausiai nuo rubu dydžio uzsakomo priklauso
Ramaus, šilto vakaro
akurat, anais metais didelius dydzius variau negavau skanesto, siemet pasikeite dydziai idetas saldainis
...apie cukrine, net nepamenu kur maniske guli , nenaudojam cukraus . Nebent kur i kepinius pabarstyt
del dovanu , kiekvienais metais vis sakau nieko man nedovanot , paliekam dovanas tik vaikams ir visvien gaunu nenaudojamu, nereikalingu ,nepatinkanciu ... Noriu pirkt dovanas tik vaikams ir tevams , uosviams , o paciai man dovanu nereik , siandien gimines atvaro is Vokieciu , sakiau nieko nereik, bet girdejau ,kad vezasi kazka , kodel , ar prasiau ? Tuo paciu ipareigoja ,kad ir as dovanociau . Man tos dovanos patapo kazkokia komercine afera ..juk svarbiau yra praleistas laikas kartu , va cia tai demesys , o dovanos prarado verte
siandien isleidau vaika i ziemos stovykla savaitei, ech kaip liudna , dar tokiam laikui niekad nesiskirstem , visur kartu , max kelios dienos . Bet labai jau norejo ,prase, kad nori vaziuot , zinau ,kad bus idomu , tures sociai veiklos, draugu . Na kaip nors ,reik jau pradet priprast ...kad nebus vaikai visada su mumis, tures savo gyvenima