Ateinu padėkoti už dar vienus gerus metus ir už visus praėjusius Šita palata pati kiečiausia Visos joje dirbančios ir gyvenančios ligonės nuostabios ❤ 😉 Pats geriausias info centras Šioj temoj radau tobulą žuvies pyragą, kuris jau ilgainiui tapo mūsų šeimos Kūčių pyragu Nuoširdžiausias ačiū už jį Shopaholic 😘 Nors ir nieko nebereikia, bet čia užsukt privaloma kasdien, kaip koks ritinis higienos ritualas Ačiū, kad esat, džiuginat, gydot, pildot norus Gražių, jaukių, linksmų Šv. Kalėdų visoms ❤🎄💃🏻
Perskaitykit visą tekstą, kiekvienas žodis svarbus ;)
Vladislav Kučevskyj December 23 at 9:25 PM (Įspėjimas raidžių nemėgėjams - skaityti daug !) Šia savaitę buvom su žmona pardėj. Nu jinai ten visokių kalėdinių šudukų norėjo prisipirkt. Vaikštom jau 1,5 val o ji vis su savo klausimais: -O žiūrėk ! Kokios fainos lemputės ! Davai nusiperkam, labai gražiai atrodys ant eglutės ! -Davai nusiperkam... -O gal geriau šitas ?! Spalvotas ! Ne taip nuobodžiai atrodys ! -Davai spalvotas... -Hmmmm... o gal geriau baltas ? -Davai baltas... -Nu *****, toks jausmas, kad čia man vienai reikia, nejau negali savo nuomonės pareikšti ?! O vat aš turiu nuomonę, bet per tiek metų išmokau, kad tokiose nereikšmingiose dalykuose, viską geriau palikti spręst žmonai, nes mano nuomonė skambėtų maždaug px man ant tų visų lempučių, snaigių, mažų žaislinių besmegenių ir t.t. Man jie tik papildomi du ėjimai į sklepą, gruodį - parnešt, sausį - išnešt. Būtų mano valia, viską išmesčiau kibenifeni !! Todėl ir linkčioju galvą.
Vakare žmona iškabino, išpuošė, sudeliojo, žvakes sudegiojo visuose kampuose, kakavos padarė... ir vat sėdžiu aš,už lango vėjas, lyja, o viduj šilta. Ypač dar žvakių šviesa (kurių kokia 30 ! Ir jos išskirstytos po kambarį) sukuria tokią jaukią atmosferą ir vat taip gera pasidarė, tokia ramybė užplūdo, visos tos dekoracijos, priešais žaidžiantys vaikai, kampe stovinti eglutė su spalvotom lemputėm, šalia sėdinti žmona ir TYLIAI gerianti kakavą, absoliučiai viskas buvo nu taaaaip į temą, kad net nepajutau kaip sušnibždėjau Dieve.... kaip viskas čia gražu... gal ir veltui bambėjau
Šiandien žmona su vaikais į svečius išvarė, likau vienas. Nu, galvoju, davai pakartojam tą euforijos jausmą 😄 ir vat visiškai ne tas !! Šūdas vienžo ! Nu lygtais viską tą patį padariau ir žvakes sudegiojau ir kakavos pasidariau, nu ne tas ir viskas ! Sėdžiu susiraukęs kambary, blt, net katinas slides tepė iš kambario, matyt pagalvojo, kad aš čia egzorcizmo seansui ruošiuos, iš jo velnią varyti 😄Nu rimtai, nebuvo jokio ten ramybės ar laimės jausmo, o tie žaisliniai besmegeniai labiau kėlė nerimą, nei nusiraminimą. Dar pagalvojau, kad , blt, trūksta grabo vidury kambario ir jame gulinčio kalėdų senio 😒 ir vat čia supratau (žinojau senai, bet žinoti ir suprasti - skirtingi dalykai) kad be jos (žmonos) visos tos dekoracijos neveikia ! Moteris aplamai sukuria visą tą atmosferą, aplinką ir ji pati yra to dalis, be jos viskas vėl tampa tik du ėjimai į sklepą. Neveltui sakoma, kad moteris yra namų židinio sergėtoja, ką ten sergėtoja, ji ir yra židinys ! O mes esam tie, kurie malkas į židinį metam, taip vat ir veikia viskas 😄 su artėjančiom šventėm, mielosios moterys ir dėkui už Kalėdas, nes be jūsų tai tik du ėjimai į sklepą 😉
Labai labai aciu uz grazius sveikinimus ir linkejimus cia ir el.pastu. Labai malonu juos gauti ir skaityti. Aciu, kad perkate per mus, "plepat" musu temoje, dalinates patarimais ir atradimais. Su Sventemis
Perku daug metų per šią komandą ir į jokią kitą nekeisčiau! Viskas sklandžiai, greitai, aiškiai!
Didžiausias AČIŪ visos komandos merginoms - Rudaplaukei, Čiurlioniui ir Linamog!
Gražių, šiltų, jaukių artėjančių švenčių🎄🎁🎄
Noriu padėkoti visai šiai nuostabiai komandai ir kiekvienai atskirai už malonų bendravimą. Linkiu visoms ( ir "palatinėms" taip pat) dar daug metų sutikinėti visas šventes kartu