Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 01 05, 11:36)
Ambrute, ar tą moterišką kašmyriuką dar turit? Paimčiau savo močiutei  wub.gif

Dar turiu, bet kelios merginos laukia, kol atsiusiu išmatavimus. Grįšiu vakare namo išmatuosiu ir tada žiūrėsiu, ar nupirks, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2020 01 05, 12:16)
Dar turiu, bet kelios merginos laukia, kol atsiusiu išmatavimus. Grįšiu vakare namo išmatuosiu ir tada žiūrėsiu, ar nupirks, ar ne  biggrin.gif

Aš imu nematavus biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu Ralph lauren bliuskyte. Berniuku skyriaus XL, vyriskas s sakyciau, miteriskas L.
18 eur.su siuntimu per terminala
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
PARDUODU ax.gif

Naujas J. Crew megztukas su merino vilna (60 proc, 40 proc nylon), storas ir siltas. Dydis S, kaina 37 eur
Naujas J. Crew mergaitiskas megztukas, dydis 10 metu. Megztukas su vilna.
Pazastukai 42 cm, ilgis priekyje 51 cm, nugaroje 53 cm, rankoves isorine siule 43.5 cm, kaina 15 eur
Nauja J. Crew suknele, dydis 0, spalva zalia. Kaina 32 eur
Nauja J. Crew mergaitiska striuke su perdirbto plastiko uzpildu.
Dydis 10 metai. Kaina 41 eur
Nauji Timberland aulinukai, 8,5 usa dydis, 39,5 eur dydis, odiniai,
vidpadis 26 cm, kaina 89 eur
Nauja Calvin Klein dzemperine suknele, dydis M. Pazastkai 50 cm. Kaina 43 eur
Nauja Calvin Klein dzemperine suknele, dydis M. Pazastkai 50 cm. Kaina 43 eur
Nauji Michael Kors sidabriniai kedai. Dydis 8 usa, vidpadis 25 cm. Kaina 65 eur
Nauji vyriski Ralph Lauren ALPINE 200 MESH sportbaciai, dydis 11.5 usa, atitinka 45 eu. Kaina 69 eur
Nauji vaikisk Geox aulinukai, waterproof ir warm lining technologijos, dydis eur 34. Kaina 36 eur
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 01 05, 12:33)
Aš imu nematavus  biggrin.gif

Jeigu kam dar reikia, turiu tokį L dydžio, camrl spalvos, kaina 31 eur
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 01 04, 23:23)
<p>Patarkit, prašau, kur perkate vonios rankšluosčius? Noriu įsigyti keletą spalvotų komplektų. Buvau parsivežus iš Vokietijos, tai tarnavo gal 10 metų. Kiek teko pirkti parduotuvėse, tai po keleto mėnesių šiurkštūs pasadaro  hmm.gif </p>

RL iš Macys, reikia kainas pagaudyti, labai minkštučiai wub.gif
Šituos ėmiau:
https://www.macys.co.....=ralph lauren
Atsakyti
Kur gaut naują tą kempinę biggrin.gif ? - https://www.miele.lt...o=200018359-ZPV Parduotuvėse būna ar kur kitur siųstis reik žiūrėt ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 01 05, 15:18)
Kur gaut naują tą kempinę  biggrin.gif  ? - https://www.miele.lt...o=200018359-ZPV Parduotuvėse būna ar kur kitur siųstis reik žiūrėt ?

prekiaujančių Mielėm reik užklaust parduotuvėse manyčiau
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 01 05, 12:16)
Privalo būti minkštas  tongue.gif  biggrin.gif Jie man čiut didoki, nemažoki.

Dėl dydžio tai sakau, vienai kojai gerai gi, 39 ir tiko 39, tiesiog jie man per siauri, ilgis gerai  smile.gif  Viskas gerai su jais, dukra užtat laiminga, kad iš mamos gerus batus nukosėjo  biggrin.gif

[

Jaaa, 39 tiko 39, bet paskui ir 40am biggrin.gif o 40 tiko laisvai 41am biggrin.gif reliatyvumo teorija tiesiog bigsmile.gif kakū unsure.gif dūrini čia mane su dydžiais unsure.gif atsistatydinu unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, geriau papasakokite ką rytoj planuojate pirkti?  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2020 01 05, 15:29)
prekiaujančių Mielėm reik užklaust parduotuvėse manyčiau

Tai taip reiks ir padaryt,bet galvoju gal sm tikrai žinančių/susidurusių atsiras 4u.gif biggrin.gif man tas minkštesnis sluoksniukas baigia nudriksti,o gal bus ok ir be jo hmm.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 01 05, 16:11)
Jaaa, 39 tiko 39, bet paskui ir 40am  biggrin.gif o 40 tiko laisvai 41am  biggrin.gif reliatyvumo teorija tiesiog  bigsmile.gif kakū  unsure.gif dūrini čia mane su dydžiais  unsure.gif atsistatydinu  unsure.gif

Omg, kaip sudėtingai biggrin.gif Jos koja siaura, daili, neišsiklaipiusi biggrin.gif Ir 25,5 cm, kartais tinka 39, bet dažniausiai perka 40. Tie sakė minkšti, prasitampys, pirštas tip top biggrin.gif Pabandė pavaikščioti lauke, sakė gerai, patogu, nieks nespaudžia biggrin.gif Psio, kakū tongue.gif
Atsakyti