Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš bandau dėliotis ko man reik iš praktiškų daiktų- imsiu dovanoms vakuminių vyno kamščių keletą, nes pas mus galvą gali nusisukt ieškodama, nėr. Tada būtinai dantų balinimo juostelių, pastos, dar švieselę-sensorių į rankinę , o daugiau nepamenu, ko reikėjo, tikrinsiu krepšius.

Man irgi reikia balinimo juostelių ir pastos. Dukra išsivežė paskutinę praimtą pastą :) Priminkit, kur perkat? Pirkau, kai buvo paskalbta, o gal grupavo. Ah, nepamenu ir pašte nerasiu  :mastau: Ir ačiū, kad dalinatės gėrių nuorodom. 

Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 01 05, 21:08)
Vienu kojos buna ilgos , kitu kunas , bet kaip suprantu, galima gauti ir tą 5 cm ilgesni  biggrin.gif  Maniskis dar pilvotas, tai del to sutrumpeja ilgis, bet tikrai dar netrumpas,  svarbiausia, kad rankoves ilgos, manau turetu tikti  4u.gif

Mūsų tėvs irgi pilvą turi nežmonišką 🙈 užtat baisu, kad pusė pilvūzo pliko nekyšotų biggrin.gif
Atsakyti

As kas kelinta skalbima supilu puse butelio acto, pasalina kalkes ir siurkstuma is audinio, ir skalbyklei gerai.

Kojiniu, vyras basas.

pharmapacks.com

Buvo bamdymas pilti actą, kažkas patarė. Suveikė kaip calgonas. Kur perkate kojines? Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 01 05, 20:14)
Aš bandau dėliotis ko man reik iš praktiškų daiktų- imsiu dovanoms vakuminių vyno kamščių keletą, nes pas mus galvą gali nusisukt ieškodama, nėr. Tada būtinai dantų balinimo juostelių, pastos, dar švieselę-sensorių į rankinę , o daugiau nepamenu, ko reikėjo, tikrinsiu krepšius.

Būčiau dėkinga, jei pasidalinsite kamščių nuoroda ir balinimo juostelių 4u.gif pavariau granatų dėl virškinimo, tai biškį nusidažė dantys blink.gif
O jas matinant galima naudoti, jeigu dėtis po maitinimo (gauna tik prieš miegą) unsure.gif
Gal kokios ir jautriems dantims tinkamos yra g.gif
Atsakyti
Tai labas rytas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Labas rytas. Noooriu pirkti  :wub:  Ar iš RL berniukų skyriaus koks nors dydis vyrišką m atitinka? Ačiū už šį bei kitus atsakymus  :aciuks:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 01 06, 08:18)
<p>Labas rytas. Noooriu pirkti  wub.gif  Ar iš RL berniukų skyriaus koks nors dydis vyrišką m atitinka? Ačiū už šį bei kitus atsakymus  aciuks.gif​ </p>

Džemperiai (išskyrus su meskiais, bent man taip pasirodė kad jie mažesni) visa kita realiai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 01 05, 20:14)

Ar padeda tos dantu balinimo juosteles?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

gal kas matė ar būna šio modelio furla piniginės pigiau? https://www.furla.co...b...r=KDR&cgid=

patikrinau gilt, nordstromrack, yoox, saksfifthavenue, lordandtaylor, kur dar būtų galima pažiūrėti furlos? hmm.gif
Atsakyti

Džemperiai (išskyrus su meskiais, bent man taip pasirodė kad jie mažesni) visa kita realiai tiks.

Koks berniukų dydis atitinka? Boys m?

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 01 06, 09:13)
Labas rytas  4u.gif

gal kas matė ar būna šio modelio furla piniginės pigiau? https://www.furla.co...b...r=KDR&cgid=

patikrinau gilt, nordstromrack, yoox, saksfifthavenue, lordandtaylor, kur dar būtų galima pažiūrėti furlos?  hmm.gif

lastcall
Atsakyti