Yoox, nordstromrack
Ačiū, Gafsa

Sveikos merginos, jau senokai noriu kažką įsigyti , bet vis nedrįstu, esu čia visiškai žalia . Matau, kad perkate ir matyt gerai esate įvaldžiusios akcijų gaudymo meną , tai gal pasidalinsite kur galėčiau paieškoti kokybiškų rankinių ir vasarai basučių/ laivelių?
mačiau sąrašą parduotuvių , tai tiesiog einate , lyginate kainas ar kaip ? P.S. kad neteršti temos galite až man. Ačiū ir gerų akcijų!!
Kas gavote ecco waterproof aulinukus na kaip jums? Dydis geras bet ikisti tai tas pats kaip pamociu dukros i pelenes kurpaite ;) tikiuosi prasitampys bet lengvi ir smagus aciuu
hudabeauty dezute irgi labai faina nedziovina lupu ir spalva pataikiau zodziu aciuu merginos ir Gitanai
Sveikos merginos, jau senokai noriu kažką įsigyti , bet vis nedrįstu, esu čia visiškai žalia
. Matau, kad perkate ir matyt gerai esate įvaldžiusios akcijų gaudymo meną , tai gal pasidalinsite kur galėčiau paieškoti kokybiškų rankinių ir vasarai basučių/ laivelių?
mačiau sąrašą parduotuvių , tai tiesiog einate , lyginate kainas ar kaip ? P.S. kad neteršti temos galite až man. Ačiū ir gerų akcijų!!
Komanda įkelia akcijas parduotuvėse, tai paieškokit tose parduotuvėse jums reikalingų prekių. Pradžioje pirkau sale skyriuje prekes be papildomų nuolaidų, nes atrodė labai pigu Sekite temą, merginos labai nuoširdžiai dalijasi įspūdžiais apie įsigytas prekes. Išmoksite pirkti, nesinorės stumdytis parduotuvėse
Ta proga dekoju visoms už pagalbą renkantis, o komandai už nupirktas gėrybes