Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 05 13, 22:22)
Va toks pas mane . Prasau Linute info is vyro issamiau, bandysim lauzt. biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Nueikite i parduotuve ir mergaites nuims esu nuiminejusi aprangoje, masson dutti.
O jei perku ka nors is coach tai visada cypiu tai kol manes neismagnetina biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus, ryt bandysim lauzti. Tas video visai geras. 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.guessfactory.com - 20%
www.abercrombie.com - 25%
www.coachoutlet.com
www.jcrewfactory.com - 60%
www.nyandcompany.com
www.saksoff5th.com - 25% beauty
www.levis.com-30%
www.dillards.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.asos.com - 20%
www.yoox.com
www.venus.com
www.hautelook.com
www.tommyhilfiger.com - 40%
www.adidas.com - 30%
www.anntaylor.com - 70%
www.rosetasty.com - 20%
www.baublebar.com
www.samsonite.com
www.dkny.com - 30%
www.loft.com - 70%
www.6pmcom
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - $10 nuo $60
www.bathandbodyworks.com
www.pandorabeauty.com - 10%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 35%
www.yesstyle.com
www.iherb.com

Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

Vargas man su kelnėm rolleyes.gif Netiko usa 6 Levaisai unsure.gif reik usa 4 rolleyes.gif
Tiesūs, mano nuostabai, galvojau, kad bus džinsas biggrin.gif o yra smulkus, beveik aksominis velvetas, bet labai malonios, minkštos 👍

Usa 6 arba 28 dydis, Levis stright leg jeans,
spalva: Soft Meteorite Cord, kaina 20€
https://www.dillards...jeans/509695824
Atsakyti
Gal kas galetu padet? Vyras visada nesioja nemaziau kaip 13 dydi. Kai kurie 13 mazi papuldavo. Bet dazniausiai jeigu nelabai siauri tai ir 13 tinka. Uzsakiau NB kedus dydziu didesnius. Nes sportuoti su didesniais man asmeniskai net reikalinga. Teko turet koju pirstu trauma tik todel kad batai buvo be didesnio rezervo. Tai pasitaikius proga soviau jam 14. Size chato nebuvo po ranka. Dabar pasiblaskiau ir issiziojau. Raso kad 14 pas juos taip 49 dydis. Nors 13 tai 47 🤔 ir dabar galvoju... Ar nebus kad lastus nardymo uzsisakem? Kaip tie NB atitinka ta ju lentele? Pedai 30cm tas 14 bus valtys? 🙈
Atsakyti

Sveiki, o mano nieko nėra is 658? Susimokejusi, bet zinutes negavau. Ten maziukas siuntinukas turetu buti, tai jei kas galiu paimti su 659. Ten jau daug didesne bus

Ne jusu nieko dar neturiu. Bus matyt kartu su 659.

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2020 05 13, 23:55)
Gal kas galetu padet? Vyras visada nesioja nemaziau kaip 13 dydi. Kai kurie 13 mazi papuldavo. Bet dazniausiai jeigu nelabai siauri tai ir 13 tinka. Uzsakiau NB kedus dydziu didesnius. Nes sportuoti su didesniais man asmeniskai net reikalinga. Teko turet koju pirstu trauma tik todel kad batai buvo be didesnio rezervo. Tai pasitaikius proga soviau jam 14. Size chato nebuvo po ranka. Dabar pasiblaskiau ir issiziojau. Raso kad 14 pas juos taip 49 dydis. Nors 13 tai 47 🤔 ir dabar galvoju... Ar nebus kad lastus nardymo uzsisakem? Kaip tie NB atitinka ta ju lentele? Pedai 30cm tas 14 bus valtys? 🙈

Nu nžn nžn, mano vyro koja 48, t.y. 31,5 cm. Perkam sporbus 14.
Atsakyti
Finishline 40% nuolaida prekems is sitos nuorodos (vienkartinis kodukas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 13 gegužės 2020 - 23:39
QUOTE(tikinga @ 2020 05 13, 19:38)
Spygliz kažkaip įmetus į džiovyklę nuėmė ax.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2020 05 13, 21:52)
aciu jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
paskutiniu metu labai daug prekiu gaunu su magnetais, ypac dillards ir belk  ax.gif  duodu vyrui, jis kazkaip su replem sulauzo ir jie iskrenta  unsure.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2020 05 13, 22:38)
sake reikia daug jegos  biggrin.gif  magneta is sonu suspaudzia smarkiai, virsutine plastmasine dalis suluzta ir viduje kazkoki metaliuka reikia isimti, kad adata issitrauktu  rolleyes.gif  gal paprasciau butu Spygliaus budu dziovykleje  unsure.gif

Man gerai nusiėmė magnetas, bet ar kedams nebus nesveika džiovyklej prasisukt?
Atsakyti
Eilinį kartą užlipau ant to paties grėblio - visad perku Tall, bet vat kartais kaina sugundo ir gavoju nu GAL sueis ir Regular biggrin.gif Bet gavosi iki pusės blauzdų VĖL biggrin.gif

Naujas Banana Republic kombinezonas (be etiketės, tokį gavau):

https://bananarepubl...dp-page-content

Spalva: Cindered Olive Green
Dydis: 4 Regular

Išmatavimai:
krūtinė - 48*2 cm
klubai - 51*2 cm
vidinės siūlės ilgis - 67 cm
visas ilgis - 136 cm

34 Eur, Kaunas, siunčiu ax.gif
Atsakyti

Labas rytas. Patarkit, kokį berniukų ir mergaičių dydį atitinka nike dydis s? Rūbų ilgis man tiks, nes esu neaukšta. Ar tilpčiau į girls ar boys xl su 90 cm klubais?  Patraukė mane prie vaikiškų spalvų šį rytą  :wub: Vasara artėja, nusibodo juoda ir balta :D O be naujų rūbų sportuoti nėra ūpo, nauji nike kedasai graudžiai į mane rytais žiūri :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 14 gegužės 2020 - 07:57
Atsakyti